Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Doğrulama Kodu Sorunum

3 posters
YazarMesaj
Nikolaos Ephimovich
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu

Doğrulama Kodu Sorunum Empty
MesajKonu: Doğrulama Kodu Sorunum   Doğrulama Kodu Sorunum Icon_minitimeÇarş. Mart 30, 2011 10:38 pm

Sitede kurgularıma yardım etmesi ve sitedeki sıradan etkinliklerin yanı sıra herkesin kurgularını canlandırma girişimim için almak istediğim ikinci üyeliğimi açamıyorum. Üye olurken çıkan doğrulama kodunun resmi bir türlü görünmemekte ısrar ediyor. En azından geçici bir süre için bu uygulamanın kaldırılmasını ya da bunun için bir çözüm bulunmasını arz ediyorum.
Athena
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Athena

MesajKonu: Geri: Doğrulama Kodu Sorunum   Doğrulama Kodu Sorunum Icon_minitimePerş. Mart 31, 2011 3:06 am

Şu anda doğrulama kodu sorunsuz olarak çalışmakta. Sen hangi tarayıcıyı kullanıyorsun?
http://olimpos.my-rpg.com
Nikolaos Ephimovich
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu

MesajKonu: Geri: Doğrulama Kodu Sorunum   Doğrulama Kodu Sorunum Icon_minitimeCuma Nis. 01, 2011 2:41 am

Yetkinforumun kapatılması nedeniyle site açılmıyor. Bu yüzden çeevrim içi gizlilik sitelerinden girmek zorunda kalıyorum. Ama sorunun o olduğundan emin değilim. Google'dan ikinci üyelik için mail adresi oluştururken doğrulama kodu çıkıyor. Sanırım o yetkinforumun kapanması ile alakalı bir miktar. Şu anda siz normal giriş mi yapıyorsunuz bilmiyorum ama artık istanbul ve izmir geneli ktunnel adı verilen çevrim içi gizlilik sitesinden yetkinforum sitelerine giriyor.

Not: Sorunum tam olarak doğrulama kodunun çalışmaması değil. Dosya açılmadığı için doğrulama kodunu giremiyorum. Resim normalde var ama resim internette açılmadığı anlamına gelen küçük kırmızı bir çarpı işaretinden başka bir şey göstermiyor.
Athena
Athena

MesajKonu: Geri: Doğrulama Kodu Sorunum   Doğrulama Kodu Sorunum Icon_minitimeCuma Nis. 01, 2011 7:09 am

Anladım ama ne yazık ki ktunnel'den vesaire bağlananlar için yapabileceğim bir şey yok...
Dilersen SMB'deki açıklamayı takip ederek bilgisayarının DNS ayarlarını değiştir ve siteye normal bir şekilde bağlan. O zaman bir sorun yaşamazsın.
Nikolaos Ephimovich
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu

MesajKonu: Geri: Doğrulama Kodu Sorunum   Doğrulama Kodu Sorunum Icon_minitimePtsi Nis. 04, 2011 3:26 am

-çok zeki bir görüntü çizerek- Ha?
Nerden ne yapıcam neyi ayarlicam? O.o Anaaam ben bunu çözene kadar ömrüm, gençliğim gider.
Lucianna Fackrell
Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
Lucianna Fackrell

MesajKonu: Geri: Doğrulama Kodu Sorunum   Doğrulama Kodu Sorunum Icon_minitimePtsi Nis. 04, 2011 6:49 am

Yardımcı olayım. Smile SBM'nin linki. DNS ayarlarını değiştirebileceğin başlığın linki. Smile
Nikolaos Ephimovich
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu

MesajKonu: Geri: Doğrulama Kodu Sorunum   Doğrulama Kodu Sorunum Icon_minitimeSalı Nis. 05, 2011 3:22 am

teşekkürler...
Athena
Athena

MesajKonu: Geri: Doğrulama Kodu Sorunum   Doğrulama Kodu Sorunum Icon_minitimeSalı Nis. 05, 2011 3:24 am

Halledebilirsin umarım. Smile

/kilitleniyor.

Doğrulama Kodu Sorunum
1 sayfadaki 1 sayfası