Kampa geldiğim ilk günden beri hiç alışverişe gitmediğimi fark ederek ugün markete uğramaya karar verdim. İnsan olduğumu sandığım zamanlarda alış verişe çok düşkündüm ve neredeyse her hafta alışverişe çıkardım. Bu benim en büyük eğlencelerimden biriydi. Ama kampa geldiğimden beri hiç gitmemiş olmak alışkanlıklarımı zamanla değiştireceğimi gösteriyordu. Kate'ye kulübe için gerekli bir şeykerin olup olmadığını sorduktan sonra dolabıma yönelerek üzerime elbise giydim. Evet, o kadar çok elbise giymeyi sevsemde burada savaşırken rahat olmadığı için elbise yerine kot giyiyodum. Bugünde değişiklik yapmaya karar vererek üzerime en sevdiğim beyaz ve mavili elbisemi giyerek kulübeden çıktım. Yolda markete yürürken hem etrafa bakınıyor, hem de tanıdığım melezlere selam veriyordum. Bugün hava çok güzeldi ve resmen herkes kendini dışarıya atmıştı. Gülümsedim ve markete vardığımda bir şok yaşadım. Bu market beklediğimden çok daha büyük ve güzeldi. İçinde elbiseden yiyeceğe her bir şey vardı. Bunun verdiği mutlulukla kıyafetlere yönelerek beğendiğim bütün kıyafetleri seçmeye başladım. Bugün benim için çok güzel bir gündü, çünkü istediğim her şeyi almıştım ve keyfim yerine gelmişti.