Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

William Maxwell

2 posters
YazarMesaj
William Maxwell
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
William Maxwell

William Maxwell Empty
MesajKonu: William Maxwell   William Maxwell Icon_minitimePaz Mart 27, 2011 8:02 am

Pegasus dersliği sınıfına doğru yürüyordum. En son gittiğimde sınıfda dersimiz yarıda kalmıştı. Bu kez pegasusumu kullanmayı öğrenmem gerekiyordu. Görevlere o üç cadının taksisi ile gitmek kafamı şişiriyordu. Dersliğin kapısını tıklatıp içeriye girdim. İçerisi kalabalık gözüküyordu. Etrafda eğitmen var mı diye bakınırken. Bir melez yanıma geldi ve konuştu. "Merhaba " dedi. Bu kızı gözüm bir yerlerden ısırıyordu ancak nereden tam olarak bilmiyordum. Gülümseyerek cevap verdim. "Merhaba ben Will. Pegasus binicilik dersi almak istiyorum." Kampa geldiğimden beri uzun ismimi kullanmıyordum. Sadece Will ya da Bill diyordu insanlar. Yani yarı insanlar. Etrafa bakındım. Bir sürü pegasus sahipleriyle oynuyorlardı. Bende pegasusumu yanıma getirmiştim. Kendisi biraz huysuz olan Ashland ismini kül rengi tüylerinden alıyordu. Harika bir pegasusdu. Diğer pegasusları görünce heyecanlanmış olmalıydı ki önce kişneyip hafifçe huzursuz olduğunu belli etti. Karşımda ki kız bana aynı şekilde cevap verdi.
Claire Angel Deeply
Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Claire Angel Deeply

William Maxwell Empty
MesajKonu: Geri: William Maxwell   William Maxwell Icon_minitimePtsi Nis. 04, 2011 7:14 am

Karşımda duran Will'di. Beni tanıyamamasına hayli bir şaşırmıştım. Tanıyamamısının sebebini kafasının dalgın olmasına vererek " Hoşgeldin Will. İnanamıyorum beni tanıyamadın mı? " diye cevap verdim. Tamam Will'le çok konuşmuşluğumuz, görevlere, maceralara çıkmışlığımız yoktu ama ben onun nası Athena çocuğu Will olduğunu biliyorsam onunda beni tanımasını beklerdim. Will ben bunu söyleyince beni hemen tanıdı ve kafasına dokundu. " Ahh tabi ya çok özür dilerim Clay. Kafam çok karışık şu aralar birden çıkınca karşıma tanıyamadım. " Bir iç çekerek " Neyse önemli değil. " dedim ve konumuza döndüm. Will, buraya Ashland'la birlikte ders almaya gelmişti.

Ashland'ın yanına gidip onu biraz okşadım. Kül renginde ki tüyleri herzaman ki gibi bugünde harika gözüküyordu. Onu okşayınca sevinmesini belli etmek için sevimli bir şekilde kişnedi. Buraya geldiği için biraz heyecanlı gibiydi. Gerçi buraya gelipte heyecanlı olmayan bir pegasus daha görmemiştim ya neyse. Will'e dönerek
" Hadi o zaman dersimize başlayalım. " dedim. Sonra ilerdeki açıklık alanı göstererek konuşmaya devam ettim: " Gelin oraya gidelim orda daha iyi çalışabiliriz. " Üçümüz çalışmak için açık olan alana yürümeye başladık.
William Maxwell
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
William Maxwell

William Maxwell Empty
MesajKonu: Geri: William Maxwell   William Maxwell Icon_minitimeCuma Nis. 15, 2011 8:36 am

Clay onu son gördüğümden beri çok değişmişti. Ancak yinede onu nasıl tanıyamamıştım. Çok şaşırmıştım. Clay'in burada eğitmen olduğunu duymuştum. Ancak son zamanlarda kafam pek karışık olduğu için ipuçlarını birleştirememiştim. "Ahh tabi ya çok özür dilerim Clay. Kafam çok karışık şu aralar birden çıkınca karşıma tanıyamadım. " Clay sevecen bir ses tonuyla " Neyse önemli değil. " diye cevap verdi. Yanıma geldikten sonra Ashland'ın başını okşadı. Ashland huysuz ve huzursuz biir at olmasına ramen ona olumlu karşılık vermişti. Clay gerçekten işini biliyordu. Bir süre Ashland'ı sevdikten sonra konuştu. " Hadi o zaman dersimize başlayalım. " Onaylamak için kafamı salladım. Clay etrafa bakındıktan sonra parmağıyzla boş bir alanı işaret edip, " Gelin oraya gidelim orda daha iyi çalışabiliriz. " dedi. Üçümüzde gösterdiği yere doğru ilerlemeye başladık. Hava güneşli ve ılıktı. Soğuk ve kapalı olmasından çok daha iyiydi. Ashland kapalı havalarda iyice huysuzlaşıp, kontrolden çıkıyordu. Olduğu yerde gerinen pegasusumun tüylerini yavaşça okşadım. Mutlulukla kişnedi. Clay biraz düşündükten sonra bir bana bir Ashland'a bakıp konuşmaya başladı.
Claire Angel Deeply
Claire Angel Deeply

William Maxwell Empty
MesajKonu: Geri: William Maxwell   William Maxwell Icon_minitimeSalı Nis. 26, 2011 9:57 am

" Hvada biraz zikzak çalışırız. Genelde herkesin zorlandığı bölümlerden bir tanesi. Sonra dönemeç falanda öğrenip öğrendiklerimizi ormanda deneriz. Ne dersin? " dedm.

" Eğitmen sensin Clay. Bana her şey uyar."

Islık çalarak Arianna'yı yanıma çağırdım. onu biraz okşadıktan sonra sırtına bindim. Will'in de Ashland'ın sırtına binmesini bekledim. Will'de binince yavaşça havalandık. Will'e nasıl zikzak çizeceğini gösterdim ve ondan denemesini istedim. Will ilk zikzakını çizdi. İlk zikzakına göre ne kadar iyide olsa normale göre kötüydü ama bunun böyle olmasına şaşırmamıştım. Çünkü her melez ilk deneyişinde çok kötü yapıyordu. Will onlara göre çok çok iyidi. Çok çabuk öğreniyordu her şeyi.

" Dönemeçleri daha sivri yapman gerek. " dedim ve Arianna'yla bir zikzak daha gösterdim. " Tamam. Bu sefer olcak. " dedi. Bende inanıyordum bu sefer yapacağına.

William Maxwell
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» William Maxwell (2)
» William Maxwell
» William Maxwell
» William Maxwell
» William Maxwell