Danniel Hawke Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Danniel Redria Paz Eyl. 12, 2010 6:26 am | |
| Sabah uyandığımda beni karşılayan ilk arkadaşım güneşti küçük bir delikten içeri sızıyor ve gözüme vuruyordu gülümseyerek yataktan kalktım nedense bugün mutlu bir günümdeydim.Dışarı çıktım yazın nemli ve uyuşturan havasını içime çektim ve çantamı yanıma alarak okula gittim.İlk ders ingilizceydi ve ben hiçbirşey anlamıyordum belki Disleks'im veya DEBH'm yüzündendir.Dersin bitmesine 10 dakika kalmıştı ve ben bu dersten iyice bıkmıştım.Kalktım ve öğretmenimiz Bay Glory'ye
-Efendim kendimi kötü hissediyorum.Dedim
Birkaç defa gitmek için izin istedikten sonra bana izin verdi ve sınıfdan çıktım.İlk olarak lavaboya gittmi elimi ve yüzümü yıkadım, vakit geçirmek için saçımı düzelttiğimde önümde hala uzun bir 8 dakika vardı.Lavabodan çıktım ve futbol sahasına gittim arkadaşım Sammy şut çalışıyordu bende onun yanına gittim ve
-beraber oynayabilirmiyiz Sam.
-hayır.Dedi
Sammy nin beni dışlaması beni üzmüştü.Tam ordan ayrılıyordumki
-Dur şaka yapıyordum tabiki oynaya bilirsin.dedi
sevindim ve Sammy'nin yanına gelerek aramızda ikili maç yaptık tam oynamaya dalmıştık ki zil çaldı ve okul dağıldı ben biraz Sammy ile oynadıktan sonra eve doğru gitmeye başladım
Evin önüne geldim ve zili çaldım.Biraz sonra annem kapıyı açtı.Tam içeri girecektim ki
-Dan dur!William Amcana bu parayı götürürmüsün
-Tamam.Dedim ve dışarı çıktım
Yolda ilerlemeye başladım sonra bir adamın ben köşeyi dönünce onunda döndüğünü gördüm.Adam tekerlekli sandalye ile hareket ediyordu hemen takip edildiğim hissine kapıldım.Hayırrr o adam mı? Adam tekerlekli sandalye ile geziyordu sakkattı.Benim gibi birini bırak bir çocuğu bile takip etmesi zordu.Ama adam ne yoruluyor nede yavaşlıyordu.Hızlıydı evet hemde benim kadar hızlı ilerliyordu.İleride bir ara sokak vardı oraya ulaşırsam koşarak uzaklaşabilirim diye düşündüm.Ara sokağın yanına vardım köşeyi dönerek koşmaya başladım arkama baktığımda adam yoktu.Yolda yürümeye devam ettim bu garipti hemde çok garip ama kim bilebilirdiki bu olayın sadece küçük birşey olduğunu
-Daha çok şeyler olacak dan hazırlıklı ol diye bir ses duydum kafamın içinde Buda neydi gerçekten herşey üstüme üstüme geliyordu.Yolda ilerlemeye devam etim bu olamazdı nedensiz yere delirmiyordumya? Bir çıkış yolu bulmalıydım kafam çok ağrıyordu herşey çok garipti etrafıma baktım buralarda kimse yoktu.İleride garip bir mimarisi olan bir müze gördüm müzeye baktım üstünde 3 tane heykel vardı bir adamın elinde 3 başlı bir mızrak vardı, diğerinin elinde bir şimşek ve diğerininse etrafında ateşler vardı.İçeriyi gezerken bir odaya girdim ve birisi bana yumruk attı.Gözümü açtığımda yerdeydim.Bana yumruk atanın kim olduğuna bakmak için arkamı dönmüştüm ki bunun mike olduğunu gördüm.ayakları yoktu yani vardı hatta 4 tane.Onun yüzüne baktım bir an herşey karardı ve sesler kesildi bana birşeyler oluyordu karnım ağrımaya başladı dizlerimi hissedemiyordum sonra o yarı at olan adamın elindekini gördüm bir şişe tutuyordu
-Lanet olsun.dedim
ve bayıldım uyandığımda bir sedyede yatıyordum ayağa kalktım ve etrafıma baktım biraz önde o yarı at adam duruyordu bana döndü ve şöyle dedi
-Melez kampına hoş geldin
En son Danniel Redria tarafından Paz Eyl. 12, 2010 7:17 am tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Danniel Redria Paz Eyl. 12, 2010 6:52 am | |
| Rp puanı: 70, tebrikler. /Admin. | |
|
Mathias Joseph Phelan Hermes'in Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Danniel Redria Paz Eyl. 12, 2010 6:56 am | |
| Bir satir istiyordum ama olmadı | |
|
| Konu: Geri: Danniel Redria Paz Eyl. 12, 2010 7:00 am | |
| Melez alımlarına katılabilsin diye biraz fazla puan verdim | |
|
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Danniel Redria Paz Eyl. 12, 2010 7:00 am | |
| tanrıça athena bekleyin editliyormuş
| |
|
| Konu: Geri: Danniel Redria Paz Eyl. 12, 2010 7:01 am | |
| Arkadaş mısınız rl'de Edward? | |
|
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Danniel Redria Paz Eyl. 12, 2010 7:02 am | |
| yeni tanıştık tanrıçam | |
|
Danniel Hawke Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Danniel Redria Paz Eyl. 12, 2010 7:18 am | |
| sonunda tamamladım yani canım çıktı ama çok güzel oldu bence | |
|
| Konu: Geri: Danniel Redria Paz Eyl. 12, 2010 7:23 am | |
| İlk halinde dediğim gibi olması gerekenden yüksek vermiştim. En fazla 10 puan yükseltebilirim şimdi çünkü çok fazla yazım-noktalama hatan var. Yeni rp puanı: 80. | |
|