Yon ve onun saçma cezaları şimdide temizliğe ve araba yarışlarını fazla yardım etmediğimizi düşündüğünden bize tuvaletlerde gezinmemizi istedi kafamız klozete girsin diye vede tepeden bizi gözetliği gittik mi gittmedikmi diye ama ben ona gününü göstereceğim o gün tuvaletlere gittim ve Hermia beni görünce çok mutlu oldu tabi "Selem çaylak şey gelde seni bi gezdirelim" dedi ve kafamı koları arasında sıkıştırarak bir kolozetin başına götürdü beni tam kafam klozete gireceken "Hermia dur sana bir şey söylemeliğim" dedim ve onu durdurdum "Son sözlerini söyle bakalım" dedi bana bakarak "Sana bir anlaşmam var Yon bize gıcıklık olsun diye bizi buraya gönderdi gıcıklıktan resmen sana meydan okuyor hem onun kafası hiç klozete girmediği için hava atıyor ukala şey sizi yendiğini,altediğini,kurtulduğunu falan söylüyo seninle bir anlaşma yapalım benim yerime onun kafasını klozete sok hem iyi bir derse ihtiyacı var Yon'un Ares kulübesi ile bir tanışsın ve klozetle ha dışarıda benimle dalga geçmek için bekliyor ama bu kampta burdan çıkanlarla sadece siz dalga geçersini" dedim evet belki biraz abartım ama Yonun bir derse ihtiyacı vardı sonra Hermia diğer kardeşlerinin yanına gitti ve onlarla konuşmaya başladı sanırım anlatıklarımı kardeşlerine anlatıyordu ve karar vereceklerdi klozetin başında onalrı bekledim...