Leonardo di Muérte Hermes'in Çocuğu
| Konu: İlk gün uykusu ... Cuma Mart 25, 2011 4:27 am | |
| Hypnos kulübesine doğru yola çıkmıştım ... Babamın adı Hypnos olduğundan hipnotize etmek gibi güçleri var sanmıştım ama uyku tanrısıymış . Demek bu yüzden günde 10-11 saat uyuyorum . Kulübeyi aramama gerek kalmamıştı içerideki en çok uyuyan melez nüfusuna sahip olan kulübe bizimkidir herhalde . Yolda gördüğüm bir satire Hypnos kulübesinde kimler var diye sordum . Bana dokuz uykucu melezi sıraladı Alexis Lavinia ,David ,Diatrisi ,Georgina ,Henry ,Jasmin ,Nikolaos ,Ryzell ,Sonechka . Artık on uykucu melez kardeş var dedim satire . Bana hafifçe gülümsedi ve "Melez kampına hoşgeldin ! " dedi. Kulübenin yakınına geldiğimde kapıyı tıklattım . Horultu seslerinden başka birşey yoktu . Hemen bir cam bulup içeriye baktım kardeşlerim uyuyorlardı . Kapıyı birkaç kere daha tıklattım ve yine horlama sesinden başka bir ses yoktu . Başka kulübelere şöyle bir göz gezdirdim . Onlarda uyuyorlardı . Demin gördüğüm satirin vücudu zar zor seçiliyordu . Gecenin bu saatinde neden dışarıdaydı . Yoksa kampı yok etmek isteyen birimiydi . Ne yapıyordum ben ilk günden ilk tanıştığım kişiden şüphelenmiştim her halde çok fazla uykum vardı kapıyı son birkere daha tıklattığımda(Bu tıklatmadan çok yumruklama gibiydi ) Yine o delirtici horultu sesi geliyordu bende gecenin bu saatinde neden bizi uyandırdın demesinler diye kulübenin önüne kıvrılıp uykuya daldım ... Evet , kulübemde ilk gecem dışarıda geçmişti ...
En son Era Lawliet tarafından Cuma Mart 25, 2011 4:41 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Yazım hataları ...) | |
|