Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İlk gün uykusu ...

YazarMesaj
Leonardo di Muérte
Hermes'in Çocuğu
Hermes'in Çocuğu
Leonardo di Muérte

İlk gün uykusu ... Empty
MesajKonu: İlk gün uykusu ...   İlk gün uykusu ... Icon_minitimeCuma Mart 25, 2011 4:27 am

Hypnos kulübesine doğru yola çıkmıştım ... Babamın adı Hypnos olduğundan hipnotize etmek gibi güçleri var sanmıştım ama uyku tanrısıymış . Demek bu yüzden günde 10-11 saat uyuyorum . Kulübeyi aramama gerek kalmamıştı içerideki en çok uyuyan melez nüfusuna sahip olan kulübe bizimkidir herhalde . Yolda gördüğüm bir satire Hypnos kulübesinde kimler var diye sordum . Bana dokuz uykucu melezi sıraladı Alexis Lavinia ,David ,Diatrisi ,Georgina ,Henry ,Jasmin ,Nikolaos ,Ryzell ,Sonechka . Artık on uykucu melez kardeş var dedim satire . Bana hafifçe gülümsedi ve "Melez kampına hoşgeldin ! " dedi. Kulübenin yakınına geldiğimde kapıyı tıklattım . Horultu seslerinden başka birşey yoktu . Hemen bir cam bulup içeriye baktım kardeşlerim uyuyorlardı . Kapıyı birkaç kere daha tıklattım ve yine horlama sesinden başka bir ses yoktu . Başka kulübelere şöyle bir göz gezdirdim . Onlarda uyuyorlardı . Demin gördüğüm satirin vücudu zar zor seçiliyordu . Gecenin bu saatinde neden dışarıdaydı . Yoksa kampı yok etmek isteyen birimiydi . Ne yapıyordum ben ilk günden ilk tanıştığım kişiden şüphelenmiştim her halde çok fazla uykum vardı kapıyı son birkere daha tıklattığımda(Bu tıklatmadan çok yumruklama gibiydi ) Yine o delirtici horultu sesi geliyordu bende gecenin bu saatinde neden bizi uyandırdın demesinler diye kulübenin önüne kıvrılıp uykuya daldım ... Evet , kulübemde ilk gecem dışarıda geçmişti ...

En son Era Lawliet tarafından Cuma Mart 25, 2011 4:41 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Yazım hataları ...)

İlk gün uykusu ...
1 sayfadaki 1 sayfası