Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sadece gezmek istemiştik

2 posters
YazarMesaj
Mirabella LaPiere
Demeter'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Mirabella LaPiere

Sadece gezmek istemiştik Empty
MesajKonu: Sadece gezmek istemiştik   Sadece gezmek istemiştik Icon_minitimeCuma Mart 25, 2011 12:57 am

Sıkıcı bir öğlen günüydü, her zaman yaptığı rutin işleri yapmaktan bunalmıştı. Pooky’nin yanına giderek biraz ilgilenmeye başladı. Krem rengi tüyleri okşarken altıncı hissi içeriye birinin girdiğini söylüyordu. Aslında altıncı histe denilemezdi, ahırların kapısını kapanmasıyla çıkan gürültüden anlaşmıştı. İçeriye girenin David olduğunu görünce hafif bir tebessüm belirmişti, Sere’nin kardeşlerinden biriydi. Athena çocuklarını severdi, her ne kadar Mana'nın Sere ile olan anlaşmazlığını bilse de yine de o anlayışlı davranıyordu, lakin kardeşinin de iyi anlaşmasını isterdi. “Sanırım sende Carrionite’ye bakmaya geldin Dav.” Söylemesi aslında mantıksızdı, Zeus aşkına ahırlara başka ne için biri gelebilir di ki? “Aslında sadece dolaşmaya çıkmıştım. Hey, neden sen de gelmiyorsun, hem biraz kampı gezdirmiş olum.” Anna kampa Dav’den sonra gelmişti, gezmediği pek çok yer vardı, sıkıcı gününe biraz renk katmak için kabul etmişti. Hem Dav’in Athena oğlu olduğunu biliyordu, belki kamp hakkında anlatacakları hikayeler sayesinde daha fazla tanıyabilirdi.

Zamanını yeni bir arkadaşla geçirmeyi seviyordu, özellikle yanında ki kişinin konuşacak pek çok ilginç konu bulunca ilgisi daha da artıyordu. Dav kampın her köşesi hakkında bir şeyler anlatıyordu, genç melez kendisini bir tur gezisinde hissetmişti. Kimi zamanlar ise gördüğü bitkiler hakkında o Dav’e bildiklerini anlatıyor şakalaşarak geziyorlardı. Fakat farkında olmadıkları bir şey vardı, yollarına çıkan heykeller… “Hey Dav, bu heykeller hakkında da bir bilgin var mı?”

David Tyler
Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
David Tyler

MesajKonu: Geri: Sadece gezmek istemiştik   Sadece gezmek istemiştik Icon_minitimeCuma Mart 25, 2011 11:18 am

Bugün carrionitela bir haftadır ilgilenmediğimi fark etmiştim.Beni çok özlemiş olmalıydı.Elime bir avuç dolusu küp şeker almıştım ama kendimi affettirmerk için bir avuç yetmeyeceği kesindi.Bir avuç daha aldım.Ve pegasus ahırlarına doğru gittim.Kapıdan girdiğimde demeter kızlarından Anna görmüştüm.Aslında mitchieden ayrıldığım için biraz korkmuştum.Kızgın olucağından ama bana sevecen bir şekildeSanırım sende Carrionite’ye bakmaya geldin Dav.dedi.O sırada carrioniteın yanına gittim ve küp şekerlerini yedirmeye başladım çok hırçındı ama küp şekerleri görünce hemen kesildi.Herhalde carrionite için geldim yoksa ahırı temizleme cezası almadan hiç bir kuvvet beni buraya sokamaz.Anna benden sonra kampa gelmişti ve bir çok yeri bilmediğine emindim.O yüzden ona Aslında sadece dolaşmaya çıkmıştım. Hey, neden sen de gelmiyorsun, hem biraz kampı gezdirmiş olimdedim.Anna teklifimi kabul etmişti ve dışarı doğru gittik.

Hey burasının mimarisi hakkında çok şey biliyordum eğer bu konulara başlarsam beni bitene kadar kimse susturamaz.Bir tek ares kulübesi hariç bir kere deniyim dedim.Ama sonum tabi ki klozet suyu olmuştu.Sonunda anna Hey Dav, bu heykeller hakkında da bir bilgin var mı diye sordu işte bu iyi olmuştu tabi ki bunun cevabını biliyordum.Bu heykeller uzun zaman önce yapıldı.Ama melez kampındaki savaştan sonra bir çoğu yok oldu.Bu yüzden athena kulübesi yenilerinin yapılmasına yardım etti.Ama bir çoğunuda hephaistos çocuklarının yaptığı otomaton eğer bir daha savaş çıkarsa bize yardımcı olucaklar her halde bunların ne olduğunu duymuşsundur Evet duymuştum görevi verildiğinde canlanıyor ve o görevi yapmadan bırakmıyorlar. Sonra ise kampta dolaşmaya devam ettik
Mirabella LaPiere
Mirabella LaPiere

MesajKonu: Geri: Sadece gezmek istemiştik   Sadece gezmek istemiştik Icon_minitimeCuma Mart 25, 2011 11:24 pm

David’in anlattığı hikayelerin gerçekten ilginç olduğu kesindi, lakin fark etmedikleri bir şey vardı. Kampın dışına çıktıkları. Girdikleri bahçe adeta bir sanat fuarını anımsatıyordu; içeride pek çok heykel vardı, kimi şok olmuş, kimi telaşa düşmüş bir ruh hali barındırıyordu. Bazı heykeller çocuk, bazısı ise yaşlı heykelleriydi. Onun yanında pek çok satir, sentor ve gözüne çarpan daha bilmediği pek çok yaratıklardan oluşmuş yüzlerce canavar heykeli de bahçenin girişinden itibaren ürkütücü bir hal alıyordu. Yapıtları yapan sanatçının psikolojik sorunları olduğu kanısına neredeyse varacaktı, çünkü gördüğü heykellerin neredeyse hepsi bir noktaya odaklanmış ve yüzlerinde dehşet verici bir ifade barındırıyorlardı. Aklına birden az evvel gördükleri heykeller gelmişti, Dav’in anlattıklarını anımsatmıştı fakat David’in aynı düşünceleri benimsediği kanısında değildi, hafif bir şekilde Anna’yı dürtüp fısıldadı; “çıkmalıyız.”

Kulağına gelen yılan sesi bir anda kendisine getirmişti, sanatsal çalışmaların ardında duran sanatçıyı artık biliyordu; Medusa… Bulunduğu mekan hakkında pek çok hikaye duymuştu, bakışlarıyla kendi sanat fuarını açan hanımın çalışmalarından biri olmasını istemiyordu yahut Dav’in. Fakat Medusa’nın bu düşünceleri benimsediğinden emin değildi, aksine koleksiyonunu genişletmek için elinden geleni yapacağın biliyordu. Bahçenin içinden kendilerine doğru seslenen bir sesle irkilmişti. “Athena oğlu ve bir Demeter kızı, sizi heykellerimin arasında görmek ne hoş.” Medusa’nın Athena’ya olan öfkesini biliyordu, ona bahşedilen lanetle öfkesini bahçesine gelen ziyaretçilerden çıkardığını da. Bilekliğinde ki lal taşları göz alıcı bir şekilde parlamaya başlamıştı, elinde beliren kılıcını sıkıca kavranmıştı. Diğer taraftan Dav “sakın gözlerine bakma” sözleriyle nutuk etmeye başlamıştı. Gözlerine bakmak mı? Zeus aşkına, şu an aklından geçen belki de son şeydi bu.

David Tyler
David Tyler

MesajKonu: Geri: Sadece gezmek istemiştik   Sadece gezmek istemiştik Icon_minitimePaz Mart 27, 2011 12:30 am

Athena çocuklarında zaten şans olsaydı.Medusa tekrar doğmazdı.Çünkü bu heykelleri yapabilicek tek kişi medusaydı.Onu fark ettiğimde hemen Çıkmalıyızdedim.Tamam anna için fazla sorun olmayabilirdi çünkü o demeter kızıydı ama ben ben athena çocuğuydum beni kesin öldürcekti.O iğrenç sesiyle Athena oğlu ve bir Demeter kızı, sizi heykellerimin arasında görmek ne hoş.dedi.Ne yapıcağımı fazla bilmiyordum savaşmayı denesem kılıç kullanmakta medusayı yenicek kadar iyi olmadığımı biliyordum.Sonra o şaşkınlıkla annayı unuttum gözlerine bakarsa taşa dönüşürdü.Korktuğum için Sakın gözlerine bakmadedim.Neden öyle bir şey dediysem kız salak değildi elbette biliyordu bakmaması gerektiğini

Sonra medusanın elinde bir kılıç belirdi ve şöyle dedi.Seninle dövüşüp seni öldürücem athena oğlu ama arkadaşın koleksiyonumda mükkemmel bir yere sahip olucak.Sonra bende hemen Needle'ı çıkardım.Sonra sırtımda ki kılıcıda çıkardım.Medusanın yanında bu kılıçla ne yapıcaktım ki.Sonunda aklıma özel gücüm geldi bu biraz enerjimi alıcaktı ama işe yarayabilirdi.Kılıca bakıp onu düşündüm.Ve zihnime bir sürü kılıç kullanma resimleri geldi.Sonra direk medusaya saldırdım bayağı iyiydim ama kabul etmeliyim ki o da iyiydi.Zaten gücümü kullanmaktan enerjim gitmişti ama bunu yapa yapa alışıcaktım.Sonunda ikimiz de yorulmuştuk ama hiç durmuyorduk.Kalkanı olmamasına rağmen kendini çok iyi kullanıyordu.Bana hiç vuramamıştı ama ben ona bir iki kere vurmuştum.Ama sadece ufak yaralar oldu ve hemen geçtiler.Bu arada gözlerine bakmamak için gözlüğümü kullanıyordum.Bugün iyiki yanıma almışım.Anna da köşede bizi izliyordu.Sonunda ikimizde çok kötü yorulduk ve benim gücüm geçmeye başladı needle'la karnına vurdum biraz afalladı bende hemen annanınyanına gittim ve orda kaçmaya başladık
Mirabella LaPiere
Mirabella LaPiere

MesajKonu: Geri: Sadece gezmek istemiştik   Sadece gezmek istemiştik Icon_minitimePaz Mart 27, 2011 11:02 pm

Koleksiyonda bir yer mi? Bu isteyeceği en son şeydi, Dav’in gücünü kullanıp saldırmasıyla Medusa biraz afallamıştı. Hızlıca ardına bile bakmadan bahçenin arasında heykellerin arasında saklanmışlardı. Diğer yandan Dav gibi gözlüğünü yanına almadığı için içinden bin bir söz söyleniyordu, hançerini çıkartarak ayna gibi kullanmaya çalıştı. İşe yaramıştı da, bahçenin için de onları arayan gorgonu fark etmişti, fakat koleksiyon meraklısının onlara doğru geldiğini fark etmesi de bir olmuştu. Peşlerini bırakmaya niyetinin olmadığı bir gerçekti, diğer yandan da Medusa’nın sabrına hayran kaldığı da söylene bilinirdi. Kendisi olsa; ki hiç istemediği bir durumdu bu, çoktan içinde bulundukları saklambaca dönüşen oyunda pes etmişti. Dav’e dönerek sessizce “yılan kafanın peşimizi bırakmaya niyeti yok gibi, ben onu oyalarken sende arkadan dolanır öldürürsün.” Söylemesi basitti fakat uygulamaya gelince işin değiştiğini biliyordu, lakin onları bu bahçeye getiren de küçük turlarının olduğundan Medusa’yı oyalama işini kendi üstlenmenin en adil durum olduğu kanısına varmıştı. Dav’in arkadan dolanmasıyla birlikte, elinde ki hançeri hazır etmişti. İyi bir atıcıydı, her ne kadar yay ve ok konusunda olmasa da küçük silahları hedefe isabet ettirme açısında gayet iyi olduğu söylene bilinirdi, elinde ki hançeri seri bir şekilde fırlatarak Medusa’nın saçlarını süsleyen yılanlardan bir kaçını kesmeye başarmıştı. Fakat Medusa’nın öfkesinin de katça artması bir olmuştu, heykellerin arkasına saklanarak hisleri sayesinde bitkilere komut vererek Medusa’nın etrafını sarmaşıklar sarmaya başlamıştı. Bunu pek yaptığı söylenemezdi, ilk kampa geldiği zaman keşfetmişti fakat üzerinde çalıştığı söylenemezdi. İçinde bulunduğu durumda bile işe yarayıp yaramayacağından tedirgindi, fakat Medusa'nın etrafında dolanan sarmaşıkların zihninde düşündüğü gibi olduğunu görünce artık emin olmuştu. Koleksiyon meraklısı gorgon her ne kadar etrafına dolanan yeşil otlardan kurtulamaya çalışsa da yeniden yerden biten bitkilerin onu bırakmaya niyeti olduğu söylenemezdi. Kendi bahçesinin tuzağına düşmüş gibiydi... Medusa'nın bitkilerle olan mücadelesini, gizlendiği heykeller arasından izliyordu diğer taraftan Dav’in gelmesini bekliyordu.
Kadri geç yazdığım için üzgünüm. Dün sınavdan ötürü pc başında olmadığımdan anca görüyorum, kusura bakma.
David Tyler
David Tyler

MesajKonu: Geri: Sadece gezmek istemiştik   Sadece gezmek istemiştik Icon_minitimeSalı Mart 29, 2011 1:20 am

Anna dikkati üzerine çekti ve bende kaçmaya başladım ne yapıcağımı düşünüyordum herhangi bir darbe sadece küçük sıyrık almasına yol açar ve buda hemen geçebilirdi onun için o yüzden hemen öldürebileceğim bir hareket lazımdı.Biraz düşündüm ama fazla iyi bir hareket aklıma gelmiyordu.Kafasını koparmaktı tek terchim ama buda biraz riskliydi.Sonra anna'yı hatırladım o yılanlardan sonra ona çok sinirlenmiş olmalıydı o tarafa koşuyordum.Ama sonra bir şey beni yakaladı.Bu bir canavardı bu kesinde ama canavarın adını hatırlayamıyordum daha önce duyduğuma emindim ama.Canavara dikkatlice bakmaya başladım ve sonunda bunun bir furia olduğunu anladım sonuçta bu çirkin yüz başka neyde olabilirdiki.Ne yapıcağımı şaşırmıştım biraz daha geç kalırsam anna taşa dönüşücekti muhtemelende sonra medusa gelip beni yok edicekti.Ama saldırırsam ya ben yaratığı yok edicektim ya da beni öldürücekti.2. seçenek daha iyiydi.Hemen silahımı çıkarıp saldırdım bayağı bir zorlandım ama genede yok etmeyi başarmıştım.Umarım uzun süre tartarusta kalırdı.

Sonra ise anna'nın yanına doğru koştup umarım geç kalmamışımdır.Sonra vardığımda taşa dönüşmediğini ama yerde yattığını gördüm yanında ise medusa vardı.Merak etme güzelim canın fazla yanmıcakdiyordu.Anna gözlerine bakmamaya çalışıyordu ama medusa ona iyice yaklaşmıştı ne yapıcaktım.Sonra kararımı verdim saldırmak zorundaydım.Tam medusaya yanaşmıştım ki bir heykele çarptım.Fazla yakınında değildim ama duymuş olabilirdi.O yüzden hemen geri kaçtım.Medusa arkasına dönüp baktı ama ben çoktan kaçmıştım ordan.Sonra annaya doğru tekrar döndü.Artık medusa annanın dibindeydi 3 adım daha atarsa annanın işi bitebilirdi.o yüzden artık düşünmeme gerek yoktu koşarak saldırdım ve kafasını kopardım.Ve gözlüğü çıkarıp gözlerine taktım.Yılanlar hala hareket etmeye çalışıyorlardı ama onlarda ölüyorları.Çok üzülmüştüm sormayın.anna da yüzünü kaldırmış bana bakıyordu.Yok ettiğimi görmüştü.Bütün beden yok oldu ama kafası bir gitmemişti sonra anladımki bu savaş ganimetiydi.Annaya doğru uazttım İstersen alabilirsin bizim kulübede bir kaç tane daha vardedim.Ama anna Aman yok kalsın sadece kafası bile ürkütüyordedi.

Rp sonu tabi ananın ekliceği bir şey yoksa

Sadece gezmek istemiştik
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Biraz Gezmek...
» Amacımız gezmek.
» Sadece Çilek İstemiştik
» Sadece Sıkıntımızı Gidermek İstemiştik
» Sadece Biraz Dolaşmak İstemiştik ama Nasip Olmadı