Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kulübenizi seçme nedeniniz ne

+25
Selene Darcy Harris
A. Anna Bianca Sentius
Leonardo di Muérte
Lena H. Bryce
Lara Croft
Georgina Orwell
A. Raina Lindgren
Peter Karl Bouveir
Veressa Stephenie Cera
Alyssa Lauren Franke
Alexis Kwon
Leonard L. Carter
Hermia Aigian Cocteau
Zack Cliff Burton
Serena Su Hanzadeoğlu
Mirabella LaPiere
Satellite Morgan
Claire Angel Deeply
Nicholas M. Monmouth
Clara Thompson
Marcus L. Stanislaus
Katherine M. von Dorff
Kevin Least
Zellana L. Tyler
David Tyler
29 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
David Tyler
Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
David Tyler

Kulübenizi seçme nedeniniz ne Empty
MesajKonu: Kulübenizi seçme nedeniniz ne   Kulübenizi seçme nedeniniz ne Icon_minitimeSalı Mart 22, 2011 12:10 am

Buraya bulunduğunuz kulübeyi neden seçtiğinizi yazın
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Kulübenizi seçme nedeniniz ne   Kulübenizi seçme nedeniniz ne Icon_minitimeSalı Mart 22, 2011 12:23 am

ilk ben yazdım

hephaşstos kulübesi çok monotondu bende aktif olur diye amphireye geldim Very Happy
Zellana L. Tyler
Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
Zellana L. Tyler

MesajKonu: Geri: Kulübenizi seçme nedeniniz ne   Kulübenizi seçme nedeniniz ne Icon_minitimeSalı Mart 22, 2011 1:07 am

Tyl geçti diye geçtim. Bunu bilmiyordunuz dimi qwe . Razz
Neyse seçme nedenim bakirelikten kurtulmak Very Happy
David Tyler
David Tyler

MesajKonu: Geri: Kulübenizi seçme nedeniniz ne   Kulübenizi seçme nedeniniz ne Icon_minitimeSalı Mart 22, 2011 1:08 am

vay geri gelmişsin tam Very Happy
Zellana L. Tyler
Zellana L. Tyler

MesajKonu: Geri: Kulübenizi seçme nedeniniz ne   Kulübenizi seçme nedeniniz ne Icon_minitimeSalı Mart 22, 2011 1:10 am

Ahh evet. Çalışmak bana göre değilmiş. Özel derslerle idare edicem artık Very Happy
Kevin Least
Dionysos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
Dionysos'un Çocuğu/Kulübe Lideri

MesajKonu: Geri: Kulübenizi seçme nedeniniz ne   Kulübenizi seçme nedeniniz ne Icon_minitimeSalı Mart 22, 2011 2:39 am

Eh, üye olduğum zaman Dionysos kulübesi online değildi. Aynı zamanda değişik kurgular çıkar diye bu kulübeye geldim ve çok mutluyum Smile Smile
Katherine M. von Dorff
Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Katherine M. von Dorff

MesajKonu: Geri: Kulübenizi seçme nedeniniz ne   Kulübenizi seçme nedeniniz ne Icon_minitimeSalı Mart 22, 2011 3:21 am

Amphitrite Kulübesi henüz açılmamıştı ama ilk baştan bu kulübeyi istiyordum. Yani güzel kurgular çıkabilir diye...
http://camelot.hareketforum.org/
Marcus L. Stanislaus
Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
Marcus L. Stanislaus

MesajKonu: Geri: Kulübenizi seçme nedeniniz ne   Kulübenizi seçme nedeniniz ne Icon_minitimeSalı Mart 22, 2011 3:22 am

Çünkü çok cool. Razz
Clara Thompson
Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Clara Thompson

MesajKonu: Geri: Kulübenizi seçme nedeniniz ne   Kulübenizi seçme nedeniniz ne Icon_minitimeSalı Mart 22, 2011 6:33 am

Ben ilk geldiğimde ölesiye Zeus kulübesini istiyordum, sonra bitkileri, doğayı acayip derecede sevdiğim ve arkadaşlarıma bir çiçek dahi koparttırmadığım için Demeter güzel olur ya dedim. Demeter'i pek tanımıyordum, kulübem onun olunca bayağı bir araştırdım Very Happy

Adya için de;
İlkl önce Hestia'daaydım, aslında Persephone olmak istemiştim orada da. Neyse, Hestia acayip durgundu ve ben Adya'ya çok giremiyordum. Biraz da sıkıldım yani, kardeşler hiç online olmuyordu. Sonra Sat'ciğimin acınası halini Razz gördükten sonra, avcı olayım dedim, ona yardımcı olmak için. Mutluyum Very Happy
Nicholas M. Monmouth
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Nicholas M. Monmouth

MesajKonu: Geri: Kulübenizi seçme nedeniniz ne   Kulübenizi seçme nedeniniz ne Icon_minitimeSalı Mart 22, 2011 8:35 am

Şimdi ben kulübemi Mana'm istedi diye seçtim. I love you
Zellana L. Tyler
Zellana L. Tyler

MesajKonu: Geri: Kulübenizi seçme nedeniniz ne   Kulübenizi seçme nedeniniz ne Icon_minitimeSalı Mart 22, 2011 8:36 am

Çok romantik Very Happy
Claire Angel Deeply
Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Claire Angel Deeply

MesajKonu: Geri: Kulübenizi seçme nedeniniz ne   Kulübenizi seçme nedeniniz ne Icon_minitimeSalı Mart 22, 2011 8:43 am

kulübemi bana hitap ediyor diye seçtim çokta mutluyum Very Happy makyaj güzellik parti benim işim ya Razz
Satellite Morgan
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
Satellite Morgan

MesajKonu: Geri: Kulübenizi seçme nedeniniz ne   Kulübenizi seçme nedeniniz ne Icon_minitimeSalı Mart 22, 2011 9:08 am

Hikayem saçmadır aslında. Smile

Ben Olimpos'a PJO'yu okumadan ve duymadan gelmiştim. RP'ye yeni başladığım zamanlardı, aşırı acemiydim. Üç tane okul arkadaşı kendi çapımızda site kurmuştuk, RP yapıyoruz diye eğleniyorduk. Olimpos'a geldim ve RP'yi burada öğrendim. Şimdi ben bu kadar şeyi neden anlattım? Benimle dalga geçmeyin diye. Smile

Ben PJO konulu giriş RPmi yazmak için Jenny'nin RPsine bakmıştım, örnek almak amacıyla. Sonra ona Zeus çocuğu deniliyordu RPde, ben de kendimi Poseidon çocuğu olarak adlandırarak Jenny'ninkine benzer ama tabi ki daha ezik bir RP yapmıştım. Rütbelere baktım, içlerinden Zeus, Poseidon, Hades ve Ares'i duymuştum sadece. RP puanım, yetmiş beşti. Düşük aldım diye istediğim kulübe olan Ares'i üçüncü tercihime yazdım. Gerisini de salladım. Ama bir baktım ki ikinci tercihim olan Artemis'e yerleşmişim. Very Happy Siteye üye olmamı sağlayan Anna Maria Perrez'e sordum, en başta Artemis Avcıları'nı Artemis'i avlayanlar sanmam, sonra ise kendimi geliştirerek (!) sırasıyla babam, sonra da annem sanmamın sonucunda Artemis'in lider gibi bir şey olduğunu öğrendim. Artemis avcılarının bekaret yemini ettiğini ise RP partneri aradığım ilk günlerde öğrenmiştim, önüme gelene mesaj atarken. Sanırım üye olduktan üç hafta falan sonra.

İşte böyle başladı derken avcılık, şimdi de böyle. Smile Seviyorum ya ben. Smile
http://www.platis.forummum.net
Mirabella LaPiere
Demeter'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Demeter'in Çocuğu/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Mirabella LaPiere

MesajKonu: Geri: Kulübenizi seçme nedeniniz ne   Kulübenizi seçme nedeniniz ne Icon_minitimeSalı Mart 22, 2011 11:38 am

Mİtolojide pek çok tanrı ve tanrıçaya karşı ön yargım vardır. Hâlâ devam eder bu. Razz Demeter'e karşı bir sorunum yoktu. Bundan dolayı Demeter'i seçmiştim. Aynı şey Persephone ve birkaç tanrı ve tanrıça içinde geçerli. Onlarıda severim ama bölümleri kimisinin kapalıydı kimisinin tanrısı veya tanrıçası falan yoktu. Benim için de fark etmediğinden Demeter'e adadım, mutluyum falan. asdşlkj Çok klasik oldu yahu. o.O
Serena Su Hanzadeoğlu
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Serena Su Hanzadeoğlu

MesajKonu: Geri: Kulübenizi seçme nedeniniz ne   Kulübenizi seçme nedeniniz ne Icon_minitimeÇarş. Mart 23, 2011 3:55 am

Athena... Gerçek beni tensil eden tek kulübe. Bu kadar açıklama yeter galiba. Smile
Zack Cliff Burton
Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
Zack Cliff Burton

MesajKonu: Geri: Kulübenizi seçme nedeniniz ne   Kulübenizi seçme nedeniniz ne Icon_minitimeÇarş. Mart 23, 2011 4:22 am

gece güzeldir yaa Very Happy Razz rahatlatır beni o yüzden bu kulübeyi seçtim.
Hermia Aigian Cocteau
Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
Hermia Aigian Cocteau

MesajKonu: Geri: Kulübenizi seçme nedeniniz ne   Kulübenizi seçme nedeniniz ne Icon_minitimeÇarş. Mart 23, 2011 4:52 am

Athena Zorladı Razz
Leonard L. Carter
Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
Leonard L. Carter

MesajKonu: Geri: Kulübenizi seçme nedeniniz ne   Kulübenizi seçme nedeniniz ne Icon_minitimeÇarş. Mart 23, 2011 5:03 am

Kardeşim Marc'a katılıyorum kuul Razz
Alexis Kwon
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Alexis Kwon

MesajKonu: Geri: Kulübenizi seçme nedeniniz ne   Kulübenizi seçme nedeniniz ne Icon_minitimeÇarş. Mart 23, 2011 6:05 am

Titan'ın Lanetini okuduğum andan itibaren "Tamam, ben avcı olmalıymışım." dedim yani. Razz Hem doğa sevgimden, ne bileyim böyle grupça hareket eden havalı kızlar falan canlanınca gözümde ilk andan beri kendimi oraya ait hissetmişimdir. ^^ Sonra PJO'yu okumadan önce de manyak bir ay sevgim vardı, hani bıraksanız tapardım -sorunlu değilim Razz - zaten okulda da birlikte oturduğum tüm erkeklere kıllık yapardım, despot despot davranırdım, işte böyle hepsini birleştirince kendime en uygun yerin Avcıların yanı olduğunu düşündüm. ^^
Bu seçimimde Açlık Oyunları'nın da etkisi var tabii. Very Happy
Alyssa Lauren Franke
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Alyssa Lauren Franke

MesajKonu: Geri: Kulübenizi seçme nedeniniz ne   Kulübenizi seçme nedeniniz ne Icon_minitimeÇarş. Mart 23, 2011 6:08 am

Erkekleri sevmediğim için. Artemis olabilirdim ama rahibe olmayı seçtim. Razz
Veressa Stephenie Cera
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Veressa Stephenie Cera

MesajKonu: Geri: Kulübenizi seçme nedeniniz ne   Kulübenizi seçme nedeniniz ne Icon_minitimeÇarş. Mart 23, 2011 6:30 am

Aslında ben Afrodit istiyordum ama olmadı , ne yapalım ? Smile
David Tyler
David Tyler

MesajKonu: Geri: Kulübenizi seçme nedeniniz ne   Kulübenizi seçme nedeniniz ne Icon_minitimeÇarş. Mart 23, 2011 6:34 am

nerissa yaratık değiliz bizlerde insanız hatırlarsan
Peter Karl Bouveir
Hephaistos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
Hephaistos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
Peter Karl Bouveir

MesajKonu: Geri: Kulübenizi seçme nedeniniz ne   Kulübenizi seçme nedeniniz ne Icon_minitimeÇarş. Mart 23, 2011 6:46 am

Hephaistos'a hep ilgim vardır
A. Raina Lindgren
Hermes'in Çocuğu
Hermes'in Çocuğu
A. Raina Lindgren

MesajKonu: Geri: Kulübenizi seçme nedeniniz ne   Kulübenizi seçme nedeniniz ne Icon_minitimeÇarş. Mart 23, 2011 9:49 am

Hermes Kulübesini seçmemin baş nedeni (Luke'ydi asdjhkdsfkfds ehem.) kendi karakterimlede çok uyuşması. Biraz burnu kalkık, sinsi ve oyuncu oluşları falan... Tam beni tanımladığı için. ^^
Georgina Orwell
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu
Georgina Orwell

MesajKonu: Geri: Kulübenizi seçme nedeniniz ne   Kulübenizi seçme nedeniniz ne Icon_minitimePaz Mart 27, 2011 2:02 am

Hypnos'u seçmemin nedeni okuduğum kitapta Georgina Orwell karekterinin bir hipnozcu olmasıydı. Ben de hangi kulübede olursam hipnotize etme yeteneğim olabilir diye araştyırdım ve Hypnos çıktı.
Lara Croft
Artemis Avcısı
Artemis Avcısı
Lara Croft

MesajKonu: Geri: Kulübenizi seçme nedeniniz ne   Kulübenizi seçme nedeniniz ne Icon_minitimeCuma Nis. 08, 2011 10:06 am

Titanın lanetinin etkisi ve -hey bu artemis avcılarının düşünce sistemi bende de var mantığı.Artemis avcılığı gözümde çok değerli bir kategoriydi ve avcılık beni tanımlayan şey.
Lena H. Bryce
Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
Lena H. Bryce

MesajKonu: Geri: Kulübenizi seçme nedeniniz ne   Kulübenizi seçme nedeniniz ne Icon_minitimeC.tesi Nis. 09, 2011 12:08 am

Ben PJO yu okumadanda Artemis hayranıydım Very Happy
Titanın Lanetini okuduktan sonra iyice sevdim.Benzer noktalarımız vardı,özgürlüğe düşkün,hırslı,başarılı,isyankar(aşırı değil Very Happy ) ve erkekleri pek sevmiyoruz Razz
bu siteye sırf bu kulübeye katılmak için üye oldum ve iyi ki olmuşum... Very Happy
Leonardo di Muérte
Hermes'in Çocuğu
Hermes'in Çocuğu
Leonardo di Muérte

MesajKonu: Geri: Kulübenizi seçme nedeniniz ne   Kulübenizi seçme nedeniniz ne Icon_minitimeC.tesi Nis. 16, 2011 5:11 am

Hades , Nyks olmalıydı . Hypnosda çok canım sıkıldı uyudum diye başlamak çok sıkıcı Hades de kapalı olunca Nyks <3
A. Anna Bianca Sentius
Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
A. Anna Bianca Sentius

MesajKonu: Geri: Kulübenizi seçme nedeniniz ne   Kulübenizi seçme nedeniniz ne Icon_minitimeCuma Haz. 17, 2011 9:05 am

Ben kesinlikle Afrodit'e isteyerek girmedim. İstediğim Athena melezi olmaktı ama Afrodit'e girdim, sonra değiştirmek aklıma geldi ama kulübeme alıştığım için vazgeçtim. Very Happy
Selene Darcy Harris
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Selene Darcy Harris

MesajKonu: Geri: Kulübenizi seçme nedeniniz ne   Kulübenizi seçme nedeniniz ne Icon_minitimeCuma Haz. 17, 2011 11:12 am

İlk karakterim Sere'ydi. Sere kesinlikle Athena kızı olmalıydı çünkü Athena kulübesi aşırı zeki çocukların ve durmadan icat yapanların alanıydı. Bu tam bana göre diye düşündüm. Bir de Annabeth'in çok etkisi var. Kendimle onu fazlasıyla özleştiriyorum çünkü. Bu yüzden en sevdiğim kulübe hep Athena oldu, ilk tercihim de Athena'ydı zaten.

İkinci karakterim de Selene'ydi zaten. Hera kulübesindeydim önce. Bomboştu orası. Damla'yla konuşup Sel ile oraya geçtim. Sonradan Hera'dan sıkıldım. Hera'yı pek sevmem yani. Çünkü PJO'da bayağı bir kıl olmuştum. Üç büyüklerin açılmasını bekledim. Hades açılmıştı. Hades'i de çok severim. Yeraltı falan... Kitapta da filmde de çok ilgimi çekmişti. Hatta Bianca ve Nico'yu fazlasıyla da severdim. Hele de Nico <3 O yüzden Hades kulübesine alışmam kolay oldu. Birde Kerberus'um var oyş. Ona cidden hastayım!

Daha sonra Juliet geldi. Başlarda ismi Dorianna'ydı. Ceren için almıştım bu karakteri de. Ceren Poseidon'a geçince bende Amphitrite'ı bıraktım ve aklımda yarattığım kurguyu oluşturdum. Hayranı olduğum mitolojik varlık Gaia'nın kızıyım şimdi. Hera kulübesindeyim ama olsun Gaia için değer. Gaia'ya ise Deniz Tanrıça'sında çok alışmıştım. Başında da ilgimi çekiyordu zaten. Ana Tanrıça, Toprak Ana falan filen.

Birde Persephone var. Onu ise başta boş olduğu için almıştım. Sonra tüm sitelerde o olmaya başladım. Persephone benimle özdeşiyor diye düşünüyorum. Çok farklı o. Güçlü bir tanrıça bence. Öyle yaniii.

I love you

Kulübenizi seçme nedeniniz ne
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki