| Geyik Bölümü -10- | |
|
+37Sabrina Westin Zack Cliff Burton Terra M. Winchester Alyssa Lauren Franke Mirabella LaPiere A. Raina Lindgren Chloe Howard Peter Karl Bouveir Veressa Stephenie Cera Georgina Orwell Adyali Beckett Nyks Selene Darcy Harris Robert Harris Zellana L. Tyler Nicholas M. Monmouth Pacely Wandrof Lena H. Bryce Athena Hermia Aigian Cocteau Leonard L. Carter Alex Nike Claire Angel Deeply Clara Thompson Alexis Kwon Marcus L. Stanislaus Rose Denise Harris Edward J. F. Newgate Satellite Morgan Lucianna Fackrell Kevin Least Darth Vader David Tyler Serena Su Hanzadeoğlu Dioné Callidora Katherine M. von Dorff Tristan Micah Addison 41 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -10- Ptsi Mart 28, 2011 7:08 am | |
| ya zaten mesajı değiştirdim özel bir şeydir diye kusura bakma | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -10- Ptsi Mart 28, 2011 7:09 am | |
| Merak ediyorum ama sessiz kalacağım yine de...
Ashley'i kullan işte Sere. Yakışıyor o sana. ^^ | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -10- Ptsi Mart 28, 2011 7:10 am | |
| Hey saçmalama Dave. Sorun değil. Merak edilecek bir konu değil kardeşim. Her şey ortada. Ahh bilmiyorum. Taş bir şey istiyorum şöyle. | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Selam herkeseeee. Sereeeeğğğ naber ? | |
|
| |
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Ah ah, bu günleri de gördük ya sitede, diyecek laf bulamıyorum. Tebrik ediyorum sizi Lucy ve Sere, kim bilir nelere sinirlenip birbirinizi kırdınız. | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -10- Ptsi Mart 28, 2011 7:13 am | |
| Robyn'e katılsam da, daha fazla sorgulamayacağım bu konuyu. Bana düşmez.
Ashley taş işte Sere. Onu kullan hem yakışır ya.^^ | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -10- Ptsi Mart 28, 2011 7:13 am | |
| Daimi ittifakıma katılıyorum. +Bilmemkaçmilyon. | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -10- Ptsi Mart 28, 2011 7:16 am | |
| Abi afedersinizde bana söylemeyin bunu! Açmaya hiç niyetim yoktu ama sevgili Athena kızı Lucianna Fackrell sağolsun galiba bu konuyu açmam gerek. Kimseye kendimi göstermeyede hakkım yok. Ben herkesten asla kolay kolay özür dilemem ki Lucy benim için değerliydi. Onu görmedim diye bana trip yaptı özür dilemiş olmama rağmen. Kusura bakmayın ama burada ben haksız olduğumu göremiyorum ki beni bilen bilir. Tanıyan da çok iyi tanır. Tanımayan varsa ve gerçekten kötü bir arkadaş olduğumu düşünüyorsanız pes derim onu da söyliyim. Kusura bakmayın ama şiştim yani. Üstelik şunuda diyim kimseye kırmaya niyetim yok. Yanlış anlaşılmak istemiyorum yine...
Kate'm bilmiyorum kafam karıştı. | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -10- Ptsi Mart 28, 2011 7:20 am | |
| Senin aklında kimler var ki Sere'm? | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -10- Ptsi Mart 28, 2011 7:20 am | |
| Pekala, sırf sana haksız yere trip attı diye gidip konumunu değiştirecek kadar az önemsiyormuşsun demek ki kızı. Hadi Lucy'yi anlarım, psikopatın önde gideni ama Sere böyle fevri bir kız değildi. Yani şimdi Kate sana trip atsa yine mi kulübeni değiştireceksin? Basit mi bu kadar? O zaman benim Rose'dan şimdiye kadar milyon kez ayrılmış olmam lazımdı. Sevdiğin kişilerin triplerine katlanırsın, gerçekten seviyorsan.
Daha da bir şey söylemiyorum size. | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -10- Ptsi Mart 28, 2011 7:23 am | |
| Robyn haklı. Ben damladım ama kusura bakmayın artık | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Dedeye binlerce kez katılıyorum bak. Haklı yani. | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Robyn sana ne? Kim kimi ne kadar seviyormuş, değer veriyormuş falan... Git sevgilinle evlenip onun triplerine katlan. Bizi de kendi halimize bırak. | |
|
| |
| Ben yeteri katar katlandım Robyn. Afedersin ama o deli diye beni burada suçlamak saçmalık. Bence öyle. Ama şunu da söylemeliyim ki ben küs olduğum insanla (ki küs değilim sadece kırgınım. Kırgınlığımın ne anlama geldiğini bilirsiniz o kişiyle konuşurum ama yinede bazı şeyler eskisi gibi olmaz) aynı ortam dururum. Sence Lucy'nin ''Serena gelmiş o zaman Lucy gider...'' demesi doğru mu? Bence değil. Olayı burada kendi yaratıyor. Dün takmamakla da aynı şeyi yaptı. Benim aşırı hassas bi insan olduğumu da biliyor. Bu kadar... Başka bir şey demiyorum.
Kate aklımda başka biri yok ya. | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -10- Ptsi Mart 28, 2011 7:26 am | |
| Valla kamuoyu arkamda kızlar, işiniz zor. Ayrıca ben Lucy'ye lafın gelişi psikopat demiştim, hepimizden daha mantıklı davrandığını herkes biliyor. Eh, onun da Sere'nin ne kadar kırılgan olduğunu düşünmesi lazımdı, düşünememiş. Niye bu kadar büyüttünüz ki? | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -10- Ptsi Mart 28, 2011 7:26 am | |
| Neyse ben susuyorum. Ama saçma bir darılma sebebi. Ee nasılsınız millet bakın ben pastadan falan çıkacağım | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -10- Ptsi Mart 28, 2011 7:27 am | |
| Gidiyordum işte ama işe sokulmuş burunları görünce dayanamayıp geldim. Delidir, ne yapsa yeridir diyip geçin işte, buyum ben yani. | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -10- Ptsi Mart 28, 2011 7:29 am | |
| Lucy sana artık Tripcan diyeceğiz. Heey, dur bir dakika Yon. Ben o pastayı yemeyi planlıyordum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -10- Ptsi Mart 28, 2011 7:30 am | |
| İnsanların kendi tercihleri. Birşey diyemez kimse. Her neyse ünlü istiyorum!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -10- Ptsi Mart 28, 2011 7:32 am | |
| Of yine dönüp dönüp konuşuyorum koca karılar gibi ama dayanamayacağım. Burada tercih yapan kişi sen olmuşsun Sere, Lucy sadece trip atmış, sen gidip kulübeni değiştirmişsin. Bence ünlü değişimi işlerine falan da girmeden önce bir kez daha düşün. Biliyorsun, ikinizi de seviyorum ve saçmalayan çocukların kafalarını birbirlerine tokuştururum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -10- Ptsi Mart 28, 2011 7:32 am | |
| Robyn dede moduna cidden girdin Daha evlenmedin yahu Hımm ben o pastadan neden çıkacağım onu bile bilmiyorum | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -10- Ptsi Mart 28, 2011 7:35 am | |
| Ben senin kafanı öyle bir tokuşturacağım ki Rob, bir daha iflah olmayacaksın. Kes sesini, olan olmuş. Çıkacaksın çünkü komik olacak darling. | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -10- Ptsi Mart 28, 2011 7:36 am | |
| Ben ciddi biriyim Bir kere güçlüyüm Ayrıca ne biçim şahidim yahu pastanın içinden çıkan şahit mi olur | |
|
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -10- Ptsi Mart 28, 2011 7:37 am | |
| kesinlikle çıkmicaksın pastayı mahvetmeyin | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -10- Ptsi Mart 28, 2011 7:37 am | |
| Robyn boşver. Kulübe değiştirmek arkadaşlığı bu kadar etkileyecekse zaten önemi yokmuş hiç bir şeyin. Bir şey olursa pmden anlaşılır zaten. Amannn ünlü dedim size yahu! | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -10- Ptsi Mart 28, 2011 7:38 am | |
| Sen kes sesini Lucy, sizi barıştırmaya çalışıyorum aa. Harbiden yahu. Hades oğluyum ve nikah şahidim pastadan çıkacak. | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -10- Ptsi Mart 28, 2011 7:38 am | |
| Bence o tepki ile Rose ile Robyn beni refleks ile öldürür | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -10- Ptsi Mart 28, 2011 7:39 am | |
| Neeeğğ?? Nikah şahidi pastadan mı çıkıyor? OH MY GOD! | |
|
| |
| Geyik Bölümü -10- | |
|