Merhaba ben Nate. daha doğrusu 3. Nathan RİVER. Annem Maria RİVER ünlü bir iş kadınıdır.O insanlar için siteler ve çeşitli projeler yapan bir annedir. büyük babam(ki inatçı ve zor beyenir)dahi gurur duyar.Babam ise bir banka soygununda hayatını kaybetmiş.Her neyse annem disleksi olmamdan dolayı ¨ÖZEL¨eğitim almam için her ay prof.dr.Ken Bejpost'a para verir. aslında iyi adamdır. hafif topal ve komiktir. her gün yunan mitolojisi ve tanrıları anlatır ve zaman öyle geçer.Hayatım güzeldi taki düne kadar.O gün uyuduğumda kendimi bir konseyin ortasında buldum. 12 kişilik bir konsey. Ama 6 metre olunca her kez açıkca söyleyeyim pek önemli değil. Her neyse sonra beni fark ettiler başkan olduğunu düşündüğüm adam ¨******** bu senin oğlun.¨kimin diye düşündüm. adamın söylediğini duyamamışdım.¨Ardından biri bana arkanı dön dedi. Ona güvendim(nedense)ve döndüm. arkamda bir sıcaklık vardı.Bir şey parıldıyordu. Ani bir çığlık ile uyandım. Annem çığlık atmıştı. odasına doğru kaşdum. Bide ne göreyim. Bir kadın.Ama altı yılan. Bana döndü. Korktum ama annemi orada bırakamazdım.Aniden elimde anahtar belirdi. Bu anahtar 2 yıl önce üzerime düşen anahtardı. Ama anahtarı nasıl kullanırdım. Aniden anağtar kılıca dönüşdü. Altından bir kılıca. Prlıyordu. Kadına saldırdım. Ama kadın belindeki kılıcı çekti. Saldırıyı savuşturdu kılıcı baldırıma savurdu. O sırada biri ¨TANRILAR ADINA¨diye bağırarak canavarın kafasına bir yumurta attı. Saldırıya geçtim canavarın göğsüne kılıç suvurdum ama canavar hızlıydı. Kılıcımı elimden düşürdüm. Aniden annem arama girerek ona bir vazo attı. ¨Anne dikkat et ¨ dedim ama çok geçdi. Kılıç anneme saplandı.Hayır saplanmadı.Canavarın kafasına yumurta atan adam vardı ya. Evet annemi kurtarmak için kılıcımı baldırına saplamış.Adama bakdım. Yarı keçi bir adamdı. Bu adam Ken'di. Canavar Ken'i fırlatığı gibi bana döndü. Tam saldıracakken gözü büyüdü.Ardından toz oldu.Annem arkasında belirdi ve elinde kılıç ile ¨Beni küçümseme¨ dedi.Sonra ken'i kaldırıp bana her şeyi anlattı.¨Nate sen bir melezsin. Yani yarı tanrısın.Baban bir tanrıydı.Ve sen onun gücünü taşırsın. Ama bunları geliştirmen için bir kampa gitmelisin. Orada bu canavarları öldürmek ve güvende olman için gitmeni istiyorum. Lütfen satir ile şuan gidin.Bu şapşal sana yunan mitolajisini anlatarak az çok kendini fark etmeni sağladı. Bu bela demektir.Bu gördüklerin sayasinde ve anlatıklarım yüzünden her an canavar ordusu gelebilir. hemen kaç.¨dedi.Afallamışdım.14 yıl boyunca hep yalan söylediler.Ama şimdi ne kadar önemli olduğumu gödüm.Anneme kızmak için kendimi zorladım. Ama yapamadı. Kendimi zorlayarak¨Ken beni ait olduğum yere bırak.¨edim. Ken ise sırıtarak¨nasıl istersen dostum.yeter ki hazırlan.¨dedi.buvulumu topladım,gizemli anahtarı aldım ve anneme bay bay dedim….