Ahh parti!! Mia büyük bir hızla ve tizlikle hazırlanıyordu. Bense dışarıda biraz durmak istedim. Sonra gözüm uzaktan eli cebinde buraya doğru gelen bir silüet gördü. Daha da yaklaşıp karanlık arasından belirmeye başladığında bunun Kevin olduğunu gördüm. Hım. Gelsin bakalım. Yaklaştı ve Mia'yı sordu. Soğuk ve sert bir tavırla "ne yapacaksın" dedim. Ama bu soğuk ortam kapının açılıp Maian'nın "Hazırım, hazırım" demesiyle bozuluştu. İkiside giderlerken Kevin arkadına dönüp "Crist kulübesinde" dedi. Sanki bilmiyordukta.
İçeriye girip Crsit'in benim için hazrıladığı elbseleri üzerime geçiriverdim. Ama sonradan düşündüm ki Crist yakışıklı görünen birini hak ediyordu. Aynada kendime bakıp biraz çeki düzen verdim. Beyhude kullandığım parfümümden sürdüm. Saçımı düzelttim. Sonra kapıyı kapatıp Apollon kulübesine yol aldım.
Fazla geçmeden kulübeye gelmiştim. Kapıyı tıklattım.
-Aşkım bekle geliyorummm.
Crist'in içime huzur veren yumuşlak tondaki sesi kulaklarıma adeta bayram yaptırdı. Sonra açılan kapının arkasında sanki bir melek belirdi
-"Bir dakika." dedi.
Güzelliği karşısında öylece durdum. Sadece baktım. Onun güzelliğiyle gözlerimi doyurdum. kapıyı açıp bırakıp içeriye girdi. Kapının aralığından ona baktım. Bu rötgene girmezdi çünkü eğer müsait olmayan birşey yapsaydı kapıyı kapatırdı diye düşündüm. İçeride küpelerini takıyordu, parfümünden sıktı ve ayakkabılarını giydi. Artık geri kapıya doğru yaklaşıyordu. Kravatımı indirdim. Kapıyı kapattı ve bana doğru yaklaştı. Tümüyle harikaydı. Dünyaya yanlışkla gelmiş bir mucizeydi adeta. O daha güzel yerler hak ediyordu. Üzerinde siyah göğüs dekolteli bir kazak vardı. Ama dekoltesini beyaz eklentisi kapatıyordu. Altında siyah bir mini etek vardı. bunlkarla uyumlu sihay topuklular... İkimiz tam anlamıyla uyum içindeydik. Onun seçtiği; desenli bir beyaz üstüne siyah işlemeli gömlek, onun üzerine göğüs hizasına kadar indirilmiş siyah bir kravat, mavi bir kot pantolan ve siyah-beyaz bir spor ayakkabı vardı.
Crist gelip yanağımımdan öptü. Dudaklrı bir varlığıı hissetek çok güzeldi. Sonra rujunun izi çıkmış olacak ki gülümseyerek yanağımı sildi. Bende ona sarıldım. Kokusu tarif edilemezdi. Adeta sarhoş olmuştum. Sonra neden burda olduğumu hatırladım. Gülümseyip elimi ona doğru uzattım. Oysa elimi tutmak yerine doğru olanı yapıp zarafetle koluma girdi. Yan yana uyum içinde gazinoya doğru gittik. Yolsa biz gibi bazı çiftler ve arkadaş gruplarını gördük. Hepsi de rotalarını gazinoya çevirmişti. Az sonra kağpısından içeri girdik.
(gazinodan devam:D)