Olimpos Rpg Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi. |
|
| Bir Elbise Uğruna | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Bir Elbise Uğruna Perş. Mart 17, 2011 5:58 am | |
| Kardeşimiz Alex bugün Paris'ten dönecekti. Bu yüzden çok heyecanlıydım. Acaba bize Paris'ten neler getirmişti? Alex'in geleceği saat iyicene yaklaşınca bütün kardeşlerimle salona geçtim. Sabırsızlıkla Alex'in kapıdan içeri girmesini bekliyorduk ve beklenilen an geldi. Alex çok yorgun ama bir o kadarda mutlu bir şekilde kapıyı açtı. Elinde iki tane bavul vardı. Giderken onu bir bavulla uğurlamıştık. Fakat şimdi iki bavulu olmuştu. Alex'e ilk sarılan kardeşimiz Anna oldu. Sonra Lara, ben ve diğer bütün kardeşlerimiz sarıldı. Kucaklaşma fastı bittikten sonra sıra hediyelere geldi.
Alex hediye bavulunu açtı ve ilk olarak Lara'nn hediyesini uzattı. Lara yeşil paketi açtı. İçinde en pahalı parfümlerden biri duruyordu. Lara sevinçten havalarda uçarak Alex'e birkez daha sarıldı. Bu parfüm Lara'nın en sevdiği parfümdü. Bana ne hediye aldığını çok merak etmiştim doğrusu. Bütün kardeşlerimle birlikte benimde hediyemi verdi. Benim hediyem çok güzel bir ayakkabıydı. Ayakkabının rengi kırmızıydı. Aşkın rengiydi. Topukları çok yüksekti. Yani tam bana göreydi. Ayağımda çok güzel duracağına emindim. Modeli de benim tam istediğim gibiydi. Koşarak kardeşime sıkıca sarılarak teşekkür ettim.
Herkesin hediyeleri bittikten sonra Alex bavulundan bir hediye paketi daha çıkarttı. Bu kimindi accaba? Paketi açtığında içinden bir elbise çıktı. Siyah dekoltesi biraz açık olan bir elbise. Elbiseyi görür görmez gözlerim kamaştı. O elbiseyi umarım bana almıştır diye dua etmeye başladım Tanrılara. Alex bir bana bir Lara'ya baktı.
" Bu elbiseyi çok beğenerek aldım. Fakat kime vereceğim konusunda çok kararsız kaldım. Elbisenin bedeni iki kişiye uyuyor. Lara'yla Clay. İkiniz aranızda kararlaştırın ve biriniz elbiseyi alsın. "
Eeee şimdi biz nasıl kararlaştıraacakrtık. Lara'ya baktığımda onunda elbiseyi benim kadar çok istediğini anladım. Bir şeyler yapmamız gerekiyordu ama ne? Biraz düşündükten sonra Lara kendinden emin bir şekilde " Tamam mağdem ikimizde bu elbiseyi istiyoruz o zaman yarışalım. " dedi. Ne kadar yarışmak istemesemde elbise için bunu kabul ettim. Lara konuşmaya devam etti. " Cirit sahasına gidelim ne dersin? " Cirit atmak mı? Ciritte çok kötüyümdür. Fakat bu teklifi kabul emekten başka bir şansım olmadığı için mecbur kafamı sallayarak " Tamam bana uyar " dedim. Bu sözleri söylerken elbiseye bir daha baktım. Sanırım elbise kardeşim Lara'nın olacaktı. Lara'yla üstümüzü değiştirdikten sonra birlikte Cirit sahasına doğru yürümeye başladık.
En son Claire Angel Deeply tarafından Perş. Haz. 23, 2011 12:39 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Bir Elbise Uğruna Cuma Mart 18, 2011 10:23 pm | |
| Siyah,göz kamaştırıcı bir elbise için Clay ile yarışa girişmiştik.Acaba değermiydi? Ah,elbise uğruna neler vermezdim ki.Clay'ın da benimle aynı düşünce içinde olduğundan adım gibi emindim.Onu cirit sahasına götürmeyi teklif etmiştim çünkü birkeresinde gitmiş,yaklaşık beş melez arasında ikinci olmuştum.Kardeşim Clay'ın bu konu da kötü olacağını umuyordum.Ama biz Afrodit melezlerinden herşey beklenirdi.Bu neden beni elbiseyi alma düşüncesinden çok uzaklaştırıyordu.Hızla kıyafetlerimi değiştirdim.Clay aynı benim gibi korkuyordu.Elbise gerçekten göz kamaştırıcıydı.Tüm kardeşlerim arkadan bizi takip ediyordu.Elbette onlar da bizim gibi heyecanlıydılar.Kazanan kim olacaktı? Asla pes etmeyen Lara mı? Yoksa elinden her iş gelen Claire mi? Bu gerçekten insan da büyük bir merak uyandırıyordu.İşimi az da olsa garanti altına almak için annemin bana verdiği şans yüzüğünü takmıştım.Yüzüğe ışık çarpıyor parmağımda ışıl ışıl parlıyordu.Birden Claire'nin sesi ile irkildim. "İyi şanslar,kardeş." Tedirgin bir ifade ile ona baktım.Gülümsüyordu.Ama içinde korku,endişe ve heyecan vardı.Aynı benim gibi.Bende yüzüme sahte bir gülücük yerleştirdim.Acaba çok mu abartıyorduk? Her hangi bir melez olsa elbette evet derdi.Ama biz Afrodit kızlarının en çok önemsediği görünüşleriydi ve bu elbise üstümüzde çok güzel duracağından emindim. "Sana da iyi şanslar." diye mırıldandım,yere bakarken.Birden omzumda bir el hissettim.Clay ile birlikte arkamıza döndük.Alex elinde siyah elbise ile bize bakıyordu.Sinsice gülümsedi.
"Biliyorsunuz kardeşlerim,kazanan bu muhteşem elbisenin sahibi olacak."
Alex'in bu cümlesi açıkcası beni daha çok heyecanlandırmıştı.Clay'a baktım.O rahat mıydı? Elbette hayır.Ama duygularını gizlemekte epey iyiydi.Keşke özel gücümü kendimde de kullanabilseydim.Ama bu imkansızdı.Hey,belki de Clay'ı ağlatır,onu zorla pes ettirirdim.Ama bu hileliğe girerdi.Kendimi elbisenin içinde hayal ettim.Birde Clay'ın vücudunda.Ah,bu kadar zor mu olması gerekiyordu? Taş,kağıt,makas oynayamazmıydık? Tekrar Clay'ın sesi ile irkildim. "Hazırsan başlayalım." Sessizce kafamı salladım.İşte başlıyorduk. | |
| | | Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Bir Elbise Uğruna Perş. Haz. 23, 2011 12:37 am | |
| "Başlayalım." Lara'nın bunu demesiyle yarışları başlamıştı. Elbise için elinden gelenin fazlasını yapmalıydı "İlk sen at kardeşimmm." dedi. İlk onun atmasını istiyordu. Lara başını tamam anlamında saalladı ve eline cirit aldı. Lara atışını yapmak için hazırlanırken o da tanrılara atışı güzel olmasın diye yalvarmakla meşguldü. Kardeşi hazırlnınca ksıık sesle bir şeyler söyleyerek ciritini fıtlattı ve gözlerini açtı. Ciritin kaç metre uzağa gittiğini öğrenmeye gittil tam 8.9 metre uzaktaydı cirit. Lara sevinçten Alex'e sarılıp çığlıklar atarken o da "Lanet olsun. Kaybedeceğim." dedi. Lara çok iyi bir atış yapmıştı. Toplam 3 atış yapılacaktı eğer Lara diğer iki atışınıda böyle güzel yaparsa elbise gözünün önünden kardeşine gidecekti. İşte buna nasıl dayanacaktı? O da bilmiyordu. Lara sevincini Alex'le b,apylaştıktan sonra onun yanına geldi. "Sevgili kardeşim elbiseye bir adım daha yaklaştım." dedi ve kakhkaha patlattı. İşte şimdi sinirleri daha da çok bozulmuştu.
Lara'nin neşesi yerine gelince 2. atışını atmak için yeni bir cirit aldı. Yine hazırlandı ve bir şeyler fısıldadı. Sonra da atışını yaptı. Bu atışı öncekine göre daha kötüydü ama yinede çok iyiydi. 8.4 metre uzağa gitmişti cirit. Claire bu sefer sinirden çatalayacaktı. Alex'te elbiseyi elinde tutarak hem Lara'ya khemde Claire'e gösteriyordu. Bu yarışı kazanmak zorundaydı ama nasıl? Hile yapmayı düşündü ama nasıl bir hile yapacaktı? Hemde kardelerinin önünde bu imkansızdı. Çaresizce Lara'nın 3.atışının kötü olmasını diledi ve 3.atışı izledi. | |
| | | Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Bir Elbise Uğruna Perş. Haz. 23, 2011 7:25 pm | |
| İyi gidiyordu gerçekten.Lara,son derece mutluydu,havalara uçuyordu.Elbiseyi çok istiyordu ancak kardeşininde onun gibi istediğinden emindi.Bu yüzden,kazansa bile paylaşarak giyebilirlerdi.Nasıl olsa,bedenleri sığıyordu.Bunu kardeşine söylemeyecekti elbette.Derin bir nefes alarak iyice süzdü etrafı.Eğildi ve bir cirit daha aldı.Kollarını döndürdü ve bir atış daha yaptı.Cirite ve düştüğü yere baktı hemen.9.0.Yerinden zıpladı.Evet! Çok güzel atmıştı,elbiseye gerçekten yaklaşmıştı.Arkasına döndü Claire'nin şaşkınlık dolu bakışlarında,alayla karşılık verdi. "Kolay gelsin." diye mırıldandı göz kırparken.Kardeşi,yüzünü diğer tarafa çevirdi.Lara,kazanıyor olsa da,Claire kendisine son derece güveniyordu.Bunu biliyordu Lara.Arka tarafa,Alex'in yanına geçti ve izlemeye başladı.Claire,yerden bir cirit aldı ve seslice yutkunduktan sonra,ciriti attı.Cirit,düşmüştü ancak,Clay bakmıyordu ciritin düştüğü yere.Kendisi baktı ama.8.0.En sonunda pes ederek bakan Clay'ın yüzünde bir hayal kırıklığı oluştu.Lara'ya baktı.Gülümsemeye çalıştı Lara,ama başarı olduğundan emin değildi.Elinde olmadan Clat'a üzülmüştü.Clay,umursamadığını gösteren bir ifadeyle omuz silkti.Yerine döndü,Lara'ya omuzdan bir bakış attıktan sonra yerde duran ciritlerden bir tane daha aldı.Attığında,hemen baktı ama.9.0.Evet! Kendisini gittikçe yükseltmişti ve artık Lara için bir rakip olarak görünüyordu.Lara,Clay'a baktı.Yüzünde hayal kırıklığından eser yoktu.Gülümsüyordu ama bu alay değildi.Daha çok,kendisini yükseltmesinden mutlu gibiydi.Lara da gülümsedi.Her ne kadar,kaybetmek üzere de olsa,kardeşinin mutlu etmesi onu da mutlu etmiş gibiydi. "Tebrik ederim." diye bir mırıltı düştü ağzından.Ama bunu somurtarak söylememişti. | |
| | | Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Bir Elbise Uğruna Çarş. Tem. 13, 2011 12:57 am | |
| İlk atışı 8,0’dı. Normale göre ne kadar iyi bir atış olsa da Lara’nın atışlarına göre vasattı. İstemeden olsa da morali bozulmuştu ama asla vazgeçmeyecekti. Sonuna kadar yarışacaktı ama artık bunu kazanması gereken bir yarış olarak görmüyordu. Kardeşiyle yaptığı tatlı bir rekabet olarak görüyordu. Elbiseyi kardeşi de alsa o da alsa nasılsa ortak giyeceklerdi. Buna emindi. Çünkü kardeşi ne kin tutan biriydi ne de cimri biri. Onu tanıyordu. O da aynı şekilde. Bu yüzden kimin kazanacağının artık bir önemi kalmamıştı ama yinede kazanmak istiyordu. Çünkü sonuçta kazananın bir havası olacaktı. Kardeşler arasında bu havanın önemi yoktu ama kim bir yarışı kazanmak istemez ki? Bu insanların ve melezlerin doğasında vardı. Bu yüzden ikinci atışında daha başarılı olması gerekiyordu. Eline aldığı cirit fırlattığında atışı 9,0 olmuştu. Bu ilkine göre çok büyük bir yükselişti. İşte şimdi hesaplamalarına göre yarışı kazanmak için 9,4 yapması gerekiyordu. Bu ne kadar zor bir şey olsa da imkânsız değildi. Hem de morali yerine gelmişti. Lara’ya sıcak bir gülümseme attıktan sonra Cirit’i eline aldı. Onun iyi atış yapmasına kardeşi de sevinmişti. Çünkü o kardeşiydi. Kötü yanında da iyi yanında da her zaman yanında olan biriydi. Desteğini hiç çekmeyen biriydi. Onun sevinmesi kardeşini de mutlu etmişti.
Derin bir nefes aldıktan sonra en iyi atışını yaptı. Gözlerini yavaşça açtıktan sonra ciridin düştüğü yere gitti: 9,1 “Ahhh, Lanet olsun!” kelimeleri dudaklarının arasından birden çıkıverdi. Yarışı kaybetmişti. Hem de 0,3’le. Lara ise elbisenin olması sevincini atıyordu. Kardeşi yanına geldi. Tabi ki de elbiseyi alan Alex’de yanına geldi. Alex, elini Clay’ın omzuna koydu. “0.3 neredeyse aynıydınız dert etme.” Dedi. Teselli vermeye çalışıyordu ama ne fayda yarışı kaybetmişti. Elbiseyi de… Lara ise sevincini attıktan sonra Clay’ın üzüldüğünü görerek “Bir yarışa daha var mısın? Rövanş yarışına?” dedi. Lara nerde ne diyeceğini birini nasıl teselli edeceğini çok iyi bilen bir kızdı. Onun bu huyunu çok seviyordu ama bunu kabul edemezdi. Bunu onun için dediğini biliyordu. Bu yüzden kabul etmemeliydi. “Yendin işte daha ne yarışı istiyorsun.” Dedi Clay. Lara ise “Çok az bir farkla yendim. Yarışın adil olması için başka yarışlarda yapmalıyız.” Dedi. Alex’de buna destek çıkarak “Evet Lara haklı. O zaman bir yarış daha yapacaksınız ve bu iki yarışın ortalamasına göre kazanan elbiseyi almaya hak kazanacak ama bu yarış Cirit atma olmayacak yine. Hmmm tırmanma duvarı. Evet tırmanacaksınız. Hadi bakalım size kolay gelsin.” Dedi. Bu fikri sevmiştim. Lara da bir yarış istiyordu. O zaman neden olmasın? “Tamam kabul.” Dedi sevinçle. Neşesi tekrar yerine gelmişti. Böylece Lara’da mutlu, Alex’te mutlu, o da mutlu olmuştu. Üçkardeş birlikte gülerek tırmanma duvarına gitmeye başladılar. Yarışın diğer kısmı orada devam edecekti.
Rp Tırmanma Duvarın'da Tüm Hızıyla Devam Edecektir!.. | |
| | | | Bir Elbise Uğruna | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|