Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Suçluluk duygusu

2 posters
YazarMesaj
Cristina Black
Apollon'un Çocuğu
Apollon'un Çocuğu
Cristina Black

Suçluluk duygusu Empty
MesajKonu: Suçluluk duygusu   Suçluluk duygusu Icon_minitimePerş. Eyl. 09, 2010 9:35 pm

Onu oraya getirdim ve elini bırakıp ona döndüm.ve belkide başka zaman yapmıcağım birşey yapıp ona atıldım.Boynuna sarıldım.Oda bana sarıldı çok mutlu olduğum anların zirvesiydi.Onun yanında kendimi çok iyi hissediyordum.Kulağına:
"SENİ SEVİYORUM"diye fısıldadım.
Steward Thurstan
Ares'in Çocuğu
Ares'in Çocuğu
Steward Thurstan

Suçluluk duygusu Empty
MesajKonu: Geri: Suçluluk duygusu   Suçluluk duygusu Icon_minitimeCuma Eyl. 10, 2010 7:20 am

Crist'in az önce kardeşinin gelmesinyle gitmesinden sonraki davranışları beni şaşırtıyordu. Mia hazırlanıp Kev'le buluşmaya giderken koşup gelen ve nefes nefese kalan bir silüeti yaklaştıkça tanıdım. Bu Crist'ti. Yanıma yaklaştı. Sadece ona baktım. Acaba yalnış birşey mi yapmıştım ya da önemli birşey mi olmuştu? Sonra elimi tuttu. Hiç karşı koymadım fakat bu senaryonun sonunu şimdiden merak etmeye başlaştım. Kulübeler topluluğundan uzaklaşmaya başlamıştık. yürüdüğümüz yolu tanımıştım. Nereye gidiyor olduğumuzu çoktan çözmüştüm fakat neden gittiğimizi aklım almıyordu. Gölün kenarına geldiğimizde Crist'in gözlernin sudan daha da mavi olduğunu farkettim. Yaptığı tek şey muzipçe gülümsemekti. Sonrasında birden boynuma atıldı. buna karşı gelemzdim bende karşılık vererek ince beline elimi biraz hafif doladım. Tüm kokusunu içime çektim. Adeta keş olmuştum. Saçları yüzüme değdikçe mutluluğuma mutluluk katıyordu. Nefesini hissedebiliordum, hatta kalbinin atışını bile. Daha sonra bana daha da yaklaştı ve fısıldadı;
-Seni seviyorum.
Gülmekten başka birşey yapamadım. Daha yüksek bir sesle;
-Bende seni seviyorum!! dedim.
Bir müddet öylece birbirimize sarılarak durduk. Kimsein bizi bu şekilde yakalayacağından habersizdik. Umarım böyle birşey de olmazdı.
Cristina Black
Apollon'un Çocuğu
Apollon'un Çocuğu
Cristina Black

Suçluluk duygusu Empty
MesajKonu: Geri: Suçluluk duygusu   Suçluluk duygusu Icon_minitimeCuma Eyl. 10, 2010 7:29 am

Sonrada oturduk göğsüne yattım.Saçlarımla oynuyordu.Ve çok hoşuma gidiyordu.Buklelerimi parmağına doluyordu ve kokluyordu.Elerimiz kenetliydi.Onu çok seviyordum.Hemde çok.Sonra kalktım ve avucuma su alıp ona attım.Yüzü buruştu ve bana sarıldı hep bahneler yaratıyordu sarılmak için.Partiyi konuştuk.Evlerimizi ve kışın gideceğimiz okulu konuştuk.Mia ve Kevle eğlenceli olacaktı.Ama asıl mutluluğumun nedeni oydu.STEV.
Steward Thurstan
Ares'in Çocuğu
Ares'in Çocuğu
Steward Thurstan

Suçluluk duygusu Empty
MesajKonu: Geri: Suçluluk duygusu   Suçluluk duygusu Icon_minitimeCuma Eyl. 10, 2010 7:59 am

Sarılmanın ardından beraber göl kenarına oturduk. Crist nedenini anlamadığım bi şekilde kendini bana bırakıyordu. Belkide bana güveniyordu. Göğsüme yaslaanıp öylece boşluğa daldı gözleri. Bense fırsatı bulmuştum. Mis kokan saçlarıı parmaklarımın arasında kıcırıp geri düzeltiyorum. Ellerim saçları üzerinde, bir ütünün kumaş üzerinde kayması gibi sessiz ve narince dolaştı. Sonra bu büyüyü Crist'in kalkması bozdu. Gidip gölden avcuna su aldı. Sonra gelip hemen üzerime attı. Zaten başından beri ne yaptığını anlamaya çalışmıştım. Bana su atarak gülümsedi. Yüzü ayın ondördünden daha da parlaktı. Bende ayağa kalkıp gülümsemkte olan Crist'e yaklaştım. Elimi gülümseyerek beline bir yılan gibi doladım. Karşı koymadı. Saçını kokladım. Anlına küçük, küçükcük, mininminnacık bir öpücük kondurdum. sonra ayrıldık. partiden konuştuk. Ona "Seninle her yere gelirim."dedim. Bunun ardından da gideceğimiz yatılı okul konusu açtı. Şimdiden düşler kurmaya başlamıştı aynı şekilde bende. Ondan hiç ayrı kalmayacaktım beni asıl sevindiren buydu. Varlığını hep hissedecektim.
Cristina Black
Apollon'un Çocuğu
Apollon'un Çocuğu
Cristina Black

Suçluluk duygusu Empty
MesajKonu: Geri: Suçluluk duygusu   Suçluluk duygusu Icon_minitimeCuma Eyl. 10, 2010 8:12 am

Geç olmaya başladı.Hem yakalanmamak hemde geç olduğu için geri dönelim dedim.Yüzü buruştu.Ben ona gülümseyince oda gülümsedi.Çok mutluydum.Anemle fazla konuşmazdım ama Stev i annemle tanıştırmak ve onunda görüşlerini almak istedim.Bunu ona söyleyince.İnme indiğini sandım.Çok şaşırdı.Sonra bana:

"Tamam"diyebildi.Kulübelere doğru yürüdük.Beni kulübeme bırakacaktı.Kapının önünde durdum ona döndüm.Bir anda sarıldı.Bende karşılık verdim

"İyi geceler"dedim boyuna yetişmek için biraz ayağımı kaldırıp yanağını öptüm.Çekilicektim ama beni bir yılan gibi felç edecek gibi sarmıştı hareket edemedim.Dudaklarım yanağına yapışmıştı kaldı öyle.Bir eli boynumdan bir eli belimden tutmuştu
Steward Thurstan
Ares'in Çocuğu
Ares'in Çocuğu
Steward Thurstan

Suçluluk duygusu Empty
MesajKonu: Geri: Suçluluk duygusu   Suçluluk duygusu Icon_minitimeCuma Eyl. 10, 2010 8:56 am

Kararmaya yüz tutmuş hava kendini iyiden iyiye belli ediyodu. Crist artık kulübelere gitmemizin iyi olacağını söyledi. Haklıydıda ama ben hep burada onunla kalabilirdim. Bunu istemiyor olmam yüz ifademden belliydi. Ama karşımdaki melek yüzlünün gülümsemesi herşeye de bedeldi. Sonra beni annesiyle tanıştıracağını söyledi. Zeus adına! bu benim için fazla gibiydi ama onu kırmak istemezdim. Zorlanarak çıkmış bir "tamam" dedim.

Az sonra kulübeler topluğuna gelmiştik. Onu kulübesine bırakacaktım. Apollan Kulübesini kapısındaydık. Kensimi tutamadım. İçimdeki hissin beni kışkırtmasına yenik düştüm. Ona sarıldım. Büyük, kocaman bir sarılmaydı. Bana karşılık verdi. Bu harekti sanki bana dünyaları vermişti. Sonra yumuşak bir şekilde "iyi geceler" dedi. Hareketlendi. Boyuma yetişmek için parmaklarının üzerine çıktı. Ona biraz yardım edebilmek için hafif eğildim. Sonra yanağıma değen dudakların sıcaklığını hissettim. Bu sıcaklığı hiç kaybetmemek istiyordum. Onu kendime çektimç Dudakları bir müddet bende kaldı. Sonra saldım. Ama kısa sğrede kendi iradesiyle kaldı. Ayakları üstüne geri basınca ona karşılığını vermeyi hevesle bekledim. Sırtım hafif kambur olana dek eğildim. Artık yüz yüzeydik. Tam karşımda duruyordu tüm güzellik ve zerafetiyle. Yüzüm yüzüne yanaştı. Gözüm gözüne. Sora yolumu değştirdim. Yanağına onuni gibi sıcak olabilmesi umuyla itinayla bir öpücük kondurdum. Bu bana yetmemişti ama ona yetmişti. Daha yolun başındaydık. Gülümseyişle baktık ve kapıdan içeriye girdi. Birden kapanana kapıya elimi dayayıp geri açmak istedim. Ve ona bir daha , bir daha ,bir daha sarılmak istedim. Ama içimdeki hırçını gün güzüne vrumamak için elimden geleni yaptım. İşte gitmişti. Sıca yataığa kuralacaktı. Benim kurulacağım yatak ise onsuz bir soğuk küvetti. Ardımı dönüp sallana sallana kulübeme gittim. Karanlık tüm perdeini dünyaya sermişti artık.

Suçluluk duygusu
1 sayfadaki 1 sayfası