Olimpos Rpg Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi. |
|
| Leéeoy ''Lee'' Sephard | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Leéroy Sephard Hekate'nin Çocuğu
| Konu: Leéeoy ''Lee'' Sephard Salı Mart 15, 2011 7:03 am | |
| Silahım vardı, özel eşyam vardı. Artık bir özel güce ihtiyacım olduğunu düşünürken büyü sınıfına girdim.İçerisi rutubetliydi.Kimse yoktu.Bekledim.İllaki gelen olacaktı değil mi | |
| | | Alexia Sophie Russell Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Leéeoy ''Lee'' Sephard C.tesi Nis. 16, 2011 3:26 am | |
| Yine geç kalmıştım! Aaaah, neden bu kadar uykucuydum ki! Hızla sınıfa daldığımda tanımadığım bir melezin öğretmen beklediğini gördüm. Aha, geç kalmıştım! Nefes nefese "Selam, ben Alexis. Yardımcı Büyü Teknikleri Eğitmeni'yim." dedim. Bu melezi bir yerlerden tanıyordum, ancak bir türlü çıkaramamıştım. Aniden sınıfa dalmamın verdiği şaşkınlıkla bir an bana baktı ve kendini tanıttı. | |
| | | Leéroy Sephard Hekate'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Leéeoy ''Lee'' Sephard C.tesi Nis. 16, 2011 11:03 pm | |
| Aniden sınıfa kızın teki daldı. Öğretmen olması için dua ediyordum. Sıkılmıştım yahu! D.E.H.B.'LİYİM BEN! Öne çıkıp kendini tanıttı. Öğretmen olduğunu duyunca rahatladım. Bende kendimi tanıttım. ''Hekate Oğlu Leeroy Gresean. Arkadaşlar kısaca Lee der.'' ''Gel bakalım Lee.Derse başlayalım'' dedi. | |
| | | Alexia Sophie Russell Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Leéeoy ''Lee'' Sephard Perş. Nis. 28, 2011 5:34 am | |
| Hekate oğlu... Ben de nereden tanıyorum, diyordum. "Pekala Lee, özel gücün ne bakalım?" dedim. Aslında Hekate çocukları genelde büyü yapabiliyordu ve bu bile başlı başına bir özel güçtü. "Aslında tam bir fikrim yok." dedi. Gülümseyerek "Peki daha önce kendinde garip bir yetenek fark etmiş miydin? Mesela ben karşımdakini hipnotize edebiliyorum ve bunu bir macera sırasında tesadüfen keşfetmiştim." dedim. Labirentte Lara'yla gezerken keşfettiğimizi atlamıştım, çünkü biraz çılgınca bir durumdu. Bir Afrodit ve bir Hypnos kızı labirentte... Olimpos aşkına! Yaptığımız resmen delilikmiş! Lee düşünürken sabırla bekledim. En sonunda "Sanırım buldum..." dedi. | |
| Konu: Geri: Leéeoy ''Lee'' Sephard Cuma Nis. 29, 2011 11:39 pm | |
| ''Ben..''Bunu söyleyip söylememekte emin değildim. Çok garip bir durumdu. Ama söylemeliydim.''Ben,gölgelere hükmedebiliyorum. Aslında Hades'in oğullarında olan bir özellik bu. Ama neden bilmiyorum, bende kullanabiliyorum.'' | |
| Konu: Geri: Leéeoy ''Lee'' Sephard Perş. Mayıs 05, 2011 8:05 am | |
| Gölgelere hükmetmek... Gerçekten de Hades çocuklarına göreydi, ancak ben Hekate çocuklarından her şeyi beklerdim. İyi anlamda... Büyü yapmak onlar için çok kolaydı, sonuçta bu annelerinden gelen en büyük özellikleriydi. "İlginç bir yetenek. Özellikle de ebeveyninin Hades olmadığı düşünülürse... Bu gücü geliştirmek için önce gücünü ne kadar kullanabildiğini görmem gerekiyor." dedim. "Tamam, bir deneyeyim." dedi. Bakalım ne kadar kontrol edebiliyordu... | |
| Konu: Geri: Leéeoy ''Lee'' Sephard Perş. Mayıs 05, 2011 6:45 pm | |
| Gözlerimi kapattım.Odayı, gözlerim kapalıykende görmeye çalışarak odadaki gölgeleri çoğalttım.Hepsine birden içimden bir dizi söz okudum.Hepsinin canlandığını imajine ederek gölgeden adamlar oluşturdum.Bir cızıltı duyduğumda konsantrasyonum dağıldı.Gözlerimi açtığımda Alexis'in etrafını adamlarımın sardığını gördüm.Tabiiki imajine etmeyi bıraktığım için anında kayboldular.Bu kadar derin konsantre olabileceğimi bilmiyordum.Kız dibimde çığlık atmıştı ve ben duymamıştım. ''Eee ne düşünüyorsun?'' | |
| | | | Leéeoy ''Lee'' Sephard | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|