Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Tony Gold

2 posters
YazarMesaj
Johnny Cash

Johnny Cash

Tony Gold Empty
MesajKonu: Tony Gold   Tony Gold Icon_minitimePtsi Mart 14, 2011 7:30 am

Tam olarak nerde olduğmu bilmiyordum.Sanırım Califorian taraflarındaki bir mağradaydım.Karanlık görmemi engelliyordu.Düşüncelerimle boğuşurken boğuk bir ses konuşmaya başladı.Sonunda Seni Buldum!Benim bulundğum alanın solundan geliyordu ses.Tam olarak ne olduğnu anlamaya çalışırken konuşmasına devam etti.Güzel kamufule edildin... bunca yıl seni arayıp durdum.Annen sandığımdanda akıllıymış doğrusu Tony.ŞaşırarakAdımı nerden biliyorsun?Yaratık kahkhalarla gülmeye başladı.Adımları bana doğru yaklaşıyordu.Birazdan...kısa süre sonra yanında olduğumda öğrenirsinAniden koşmaya başladı ve bana doğru pençesini savurdu.
Uyandığımda şafak sökmek üzereydi.Annem beni duymuş olsa gerek hemen yanıma geldi.Endişelendiği gözlerinden okunuyordu.Neyin var Tony?Çok kötü bir rüya gördüm anne bir yaratık bana saldırmak istedi.Herhalde bugün okulda çok yoruldu-Dev bir yaratık mı?Annemin bu soruyu zorlanarak sorduğu belliydi.Ona rüyamın geri kalanını anlattım.Aslında şaşkındım,annemin ciddiyetle beni dinliyor olması tedirgin olmama neden oldu.[color=violet]Hemen hazırlan oğlum,seni buldular burada daha fazla kalamayız[/lcolor]Kim buldu anne? Neler oluyor banada bi-Annem çoktan odasına gidip hazırlanmaya başlamıştı bile.Yola çıkmamız sadece 5 dakika sürdü.Annemin yol boyunca açıklama yapmasını bekledim.Sonunda dayanamadım.
Nereye gidiyoruz?
New york civarlarına Orada ne işimiz var? Sana orada gerekli açıklamayı yaparlardemişti sadece..
Sormaya devam ettim.Ben senden bekliyorum ama.
Sonunda arabayı durdurdu ve yüzüme baktı endişeli görünüyordu. Sana baban hakkında söylediklerimi hatırlıyormusun? Başımı salladım.

O bir kazada ölmedi o bir... O bir ne? Aniden arkasına baktı ve arabayı çalıştırdı neredeyse 180 km hızla ilerliyorduk,geçtiğmiz her arabanın şöförü bize şaşkınlıkla bakıyordu.Uzun süre böyle devam ettik.Aklımda cevaplanmmış sorularla boğuşuyordum.Babam ölmemişti hiç görmediğim babam yaşıyordu ama onunla hiç karşılaşmamıştım peki annem onun yaşamadığnı söyleyerek ne amaçlamıştı?Herşey karmakarışıktı hiçbirinin cevabı yoktu.Ben kafamdaki sorulara dalmışken New York ışıkları gerimizde kalıyordu.Bayağı yol katetmiştik kısa zamanda.İlerimizde ağaçlarla kaplı bir alan vardı.
Daha Varmadık mı? Biraz- Sözü yarım kalmıştı çünkü önümüzde yolun ortasında kahverimsi yeşil gözlü bir yaratık duruyordu.Boyu 3-4 metre civarındaydı aslan karşımızdakinin yanında kedi kalırdı.Şaşkınlığımı gizleyemeyerek Bu da neyin nesi? diyebilmiştim sadece.Annem atik davranmıştı direksiyonu sola kırarak solundan geçemeyi başarmıştık.Aslanı arkada bırakırken öyle bir kükredi ki çevredeki herkes duymuş olmalıydı.Annem ibir gözü bende sorumu yanıtladıMedea Aslanı..Herkül'den sonra görünmemişti.Tekrar canlanacağı biliniyordu ama neden senin peşinde?Annem kendi sorularına cevap arıyor gibi ama ben ne demek istediği hakkında bir fikre sahip değildim.Annem bir süre sonra arabayı söndürdü arkasına baktı,ama arkamızda biri yoktu.
Arka koltuktan çantanı al ve derhal koş arkanda sesler duyarsan bile durma. Ama..
Acele et fazla vaktimiz yok çantamı ve daha önce hiç görmediğim gri renk deri paltoyu uzattı.Bu Paltoyu üstüne giy ve sakın çıkarma!.Beni alnımdan öptü.Arabadan inip koşmaya başladım kısa süre sonra annemin arabayla uzaklaştığnı duydum.Beni ormanda terk mi etmişti yani? öz oğlunu bırakıp yola devam mı etmişti?koşmaya devam ederken yoldan siratle birşeyler geçiyordu benim ormana girdiğim yerde aniden durdu.Peşimden geleceğni sanmıştım ama o annemin uzaklaştığı ratafa doğru koşmaya devam etti.
Çok geçmeden bir ses duydum.Sanırım çarpma sesiydi yada öyle zannediyordum,hemen ardından bir çığlık duydum..
Bu Annemin çığlığıydı benim hayatım için kendi hayatını feda eden annemin..
Ayaklarımın ağırlaştığını hissediyordum ama durmamalı annem için devam etmeliydim.Yaratık oyuna geldiğni anlamış olsa gerek bir feryat kopardı ve geriye doğru koşmaya başladı.Canavar sandığımdanda hızlıydı kısa sürede aramızdaki farkı 50 metreye kadar indirmişti.Arkama baktığımda yeşil gözlerinden nefret akıyordu ağzını açarak kükredi.Ağzının kenarındaki kan gözüme ilişti.Muhtemelen bu kan.. düşünmemeye çalıştım ama şans yanımda değldi.Bir ağaç köküne takılarak yere yapştım.Herşey bitti diye düşünürken..
Bir patlama sesi duydum.

Gözlerimi açtığımda bir grup insanın bana baktığnı gördüm.Nerede olduğumla ilgili en ufak bir fikrim yoktu.Bu yer eski çağa ait binalarla kutulmuş sıcak bir yerdi insanlar ise yazmış gibi giyinmişlerdi.Neler olduğnu hatırladığımda kalkmaya çalıştım ama ayağım kötü zedelenmişti.
Narin bir ses Hareket etme daha kötü olmasındedi.Sesin geldiği yönü aradım ama o kadar kişi arasından kim olduğnu seçemedim.İnsanlara bakarken bir şey dikkatimi çekmişti.15-16 yaşlarında giyinen çocuklar savaşa hazırlanıyormuş gibi giyinmişlerdi.Çoğunun elinde kalkan ve kılıca benzer aletler vardı.
Gücümü toplayarakNeredeyim Ben?diyebildim.Koşarak olduğum bölgeye gelen biri sorumu yanıtladı.
Melez Kampındasın çocuğum.Seni herhangi bir satirin bulmaması ilginç
Karşımdaki uzun saçlı sakalları olan kaslı biriydi ama göğsünden sonrası bir at gövdesiydi şaşkınlığımı gizleyemedim.Sen de nesin böyle?Yarı at yarı insan adam sanki sürekli bu soruyu yanıtlarmışcasına
Adım Kheiron melezlerin eğitmeni ve kampın yöneticisiyim.Peki senin ismin ne?buraya nasıl geldin? Yutkunarak
Adım Tony Gold.Buraya beni annem getirdi,ismi LaceyAdam uzaklara bakarakAdını hiç duymadım,yoksa arabadan gelenlermiydiniz?Evet anlamında başımı salladım.
Kheiron kibarcaMedeal aslanı anneni çok kötü yaralamış onu kurtaramadık Tony, üzgünüm.Başımdan kaynar sular döküldüğünü hisseder gibi oldum sanki bir tarafım bedenimden ayrılmıştı.

Anen senin yaşamanı sağladı Tony aslanın kükremesi burdan bile duyuldu.Kheiron Tony'nin üzerine gözlerini fal taşı açarak baktı ardından toparlandı ve devam etti
Üzerindeki deri ceket aslanın koku almasını engellemiş sana buraya gelmen için zaman kazandırmıışGözlerim dolmuştu annem benim için ölmüştü.Sesmini çatlamamasını umud ederekAslana ne oldu ? diye sordum.
Hephaistos çocukları onun icabına baktı sana gelecek olursak baban seni sahiplenene kadar Hermes klübesinde kalacaksın
Babam mı? O Nerde?
Kheiron şaşırarakMuhtemelen Olympos'dadır

Olympos neresi? afallamıştım herkesin bakışı üstümdeydiOrada ne yapıyor?
Kheiron bir şey bilmediğmi anlamış olsa gerekAnlatacak uzun zamn var kahraman şimdi dinlenmelisin.
Hermes klübesi bir hayli havalıydı klübenin girişine uçan ayakkabı heykeli yapılmıştı içerisi ise bi hayli kalabalıktı her yerde resimler ve süslemeler vardı.Hermes'i bir kitapta geçmişte yaşayan tanrı olarak bahsetmişlerdi.Ne yani tanrılar yaşıyormu?
Sorularıma cevap arayamayacak kadar yorgun düşmüştüm.Yardımcı olanlara teşekkür ederek yatağa uzandım.Annemin bana son hediyesine sarılarak uykuya daldım.
Athena
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Athena

Tony Gold Empty
MesajKonu: Geri: Tony Gold   Tony Gold Icon_minitimePtsi Mart 14, 2011 7:57 am

Rp puanı: 80.

/Admin.
http://olimpos.my-rpg.com

Tony Gold
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics