| Gif veya Yazı İstek (çabuk servis :D) | |
|
+19Alonza Hathaway Emma Cocteau Adyali Beckett Aria Lena H. Bryce Kevin Least Alicia Roxanne Wideen Clara Thompson Thalia A. Carter Satellite Morgan Claire Angel Deeply Darth Vader Ange Morgan Lamartine Leonard L. Carter Katherine M. von Dorff Eduard Ryan Longrange Serena Su Hanzadeoğlu Alexia Sophie Russell Scarlett A. Fackrell 23 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Kevin Least Dionysos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Gif veya Yazı İstek (çabuk servis :D) Ptsi Mart 14, 2011 7:10 am | |
| Bana da yazı yapabilir misin ? Sözler sana kalmış | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Gif veya Yazı İstek (çabuk servis :D) Perş. Mart 17, 2011 5:10 am | |
| Wiliam moseleyin gifini yaparmısın |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Gif veya Yazı İstek (çabuk servis :D) Ptsi Mart 21, 2011 5:12 am | |
| Selam Thay-thay'im Ben hem gif hem yazı isteyeceğim Gifi sen seç,yazıdada daughter of amphitrite bide hunter of artemis yazsın. Bide beni anlatan komik bir yazı falan gelirse aklına.... Şimdiden çooook saol,yetenekli kardeşim benim | |
|
| |
Aria Oread
| Konu: Geri: Gif veya Yazı İstek (çabuk servis :D) Cuma Mart 25, 2011 2:55 am | |
| bizim kulübeye de bi yazı yapar mısın?ne yazacağını sen seç ama aklıma şöyle bişey geldi:
KARANLIKTAN KORKUYORSAN BİZE BULAŞMA
çünkü biz senin en büyük kabusunuz
| |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Gif veya Yazı İstek (çabuk servis :D) Cuma Mart 25, 2011 3:01 am | |
| Ben de 'Daughter of Zeus' yazısı ve Adya'ya uyacak bri gif alabilir miyim acaba? | |
|
| |
Emma Cocteau Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Gif veya Yazı İstek (çabuk servis :D) Cuma Nis. 01, 2011 7:20 am | |
| victoria justice gif | |
|
| |
Alonza Hathaway Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Gif veya Yazı İstek (çabuk servis :D) Cuma Nis. 01, 2011 11:59 pm | |
| Benim ünlümün pek gifi falan yok ama Natalia Vodianova, eger bulamazsan fazla ugrasma ^^. Ehm birde yazi rica edicektim ^^. Daughter of Demeter ^^ Simdiden tesekkür ederim. | |
|
| |
Valentino R. Gavino Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Gif veya Yazı İstek (çabuk servis :D) C.tesi Nis. 02, 2011 1:42 am | |
| Bende Nyks kulübesi için komik yazı alabilirmiyim öğreneyin X:Çok korkuyorum bir hayalet gördüm. Y:Salak o bir Nyks çocuğu! X:Neden karanlıktan korkuyorsun? Y:Çünkü bir Nyks çocuğuyla kavga ettim! Bide "Eğer kafanın bulunduğu yerden menunsan bize bulaşma! Felan yaparsın dimi abla | |
|
| |
Kathie Mitchiel Davies Artemis Avcısı/Parti Organizatörü
| Konu: Geri: Gif veya Yazı İstek (çabuk servis :D) Ptsi Nis. 11, 2011 8:23 am | |
| Bende yazı istiyorum kendime | |
|
| |
Nyks Tanrıça
| Konu: Geri: Gif veya Yazı İstek (çabuk servis :D) Ptsi Nis. 11, 2011 8:29 am | |
| Annene "Goddess of the Night" ve "Tanrıça Nyks" yazısı yaparsın değil mi Scarlett? | |
|
| |
Ryan Legolas Lawliet Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Gif veya Yazı İstek (çabuk servis :D) Ptsi Nis. 11, 2011 7:55 pm | |
| Bende bir gif alabilirmiyim | |
|
| |
| Gif veya Yazı İstek (çabuk servis :D) | |
|