Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ormanda Macera.

YazarMesaj
Isabelle Coco Franke
Poseidon'un Çocuğu
Poseidon'un Çocuğu
Isabelle Coco Franke

Ormanda Macera. Empty
MesajKonu: Ormanda Macera.   Ormanda Macera. Icon_minitimePerş. Mart 10, 2011 1:03 am

Günlerden Pazartesiydi ve yine çok sıkıcıydı. Helen ile program yapmıştık ama yine program lafta kaldı. Ne yapsam acaba diye düşünürken kapı tıklatıldı. Ben odamdayken kapıyı kardeşlerimden biri açtı. Gelen Hermia'ydı sanırım. ''Ben çıkıyorum Bells! '' diye ince bir ses yükseldi. Koltukta pineklerken macera yaşamak istediğimi hissettim. Ormanda çok fazla çeşitte ağaç olduğunu duymuştum ve yaprak koleksiyonum için yaprak koparmam gerekiyordu.Çanta bile almadan ormana doğru yöneldim..

Gerçekten çok fazla büyük ve çok fazla yapraklı ağaçlar vardı. Orman o kadar büyüktü ki kedimi bir karıncadan daha küçük hissettim. Ağaçların üzerinde 'Sakın yaprakları kopartmayın!' yazıyordu. Ama ben hiç o sözü aldırmadım ve bir tane koparttım. Sonuçta bu kadar yolu boşu boşuna gelmemiştim. Karşıdan ne olduğu belirsiz bir -şey- geliyordu. Ve ben bu şeyden tırsmıştım. Geldiğim yönden koşarak geri gidiyordum. Ben ne kadar hızlanıyorsam o şey de o kadar hızlanıyordu. Daha da hızlı koşarak ormandan sonunda çıkabildim. Sanki şeffam bir çam varmış da oradan o şey çıkamıyormuş gibi düşündüm. Neyse onu düşünemeyecek kadar korkmuştum. Kulübeme doğru koştum. Korktuğum için bol bol su içtim ve bir daha ormandan yaprak koparmamam gerektiğini anladım...

Ormanda Macera.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ormanda Kayboluş!
» Ormanda Koşu
» ormanda gezinti
» Ormanda Çalışma
» Ormanda Gezinti..