| Kardeşler - Sohbet | |
|
+14Olivia Alexandro Tyler Isabel Catherine Senta Dryope Glauce Charon Verfilius Heres Subduce Daphne Warringford Persephone Shannon Elizabeth Todd Proserpina Riddle Dioné Callidora Cassandra Masen Katherine M. von Dorff Terra M. Winchester Sabrina Westin Ophelia Martinez 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ophelia Martinez Hestia Rahibesi
| Konu: Kardeşler - Sohbet Perş. Mart 10, 2011 12:32 am | |
| Evet, yeni bir başlık açıyorum; Persephone kulübesinin yeni devrini temsil etsin diye. Kulübeye yeni geldim ve burayı en kısa zamanda toparlamaya kararlıyım. Şu anda üç kardeşimin daha olduğu görülüyor ama hepsi de pasif. Persephone kulübesi çok daha iyi bir konumda olmayı hak ediyor ve biz bunu sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapmalıyız, yapmak zorundayız.
Eski kulübe lideri Jessica Claire Masen, burayı çok güzel çekip çeviriyormuş ve uzun süre Persephone'yi çok güzel bir şekilde idare etmiş. Zaman zaman aktif kardeşler de gelmiş buraya, sohbetler edilmiş, rp'ler yazılmış... Yine öyle olacak. Artık bir küçük tanrıça olsa da Jessica bir Persephone kızı ve biz, başta annemiz, sonra onun için buraları toparlamalıyız.
Motivasyon konuşmamı sonlandırarak şahsımı tanıtma kısmına geçiyorum efendim. İsmim Ophelia (Melisa) ve rpg dediğiniz şeyden iyi anlarım. Persephone kulübesine gelmemin birincil nedeni, seride geçmeyen bir kulübeden daha iyi kurgular çıkarabileceğimi düşünmemdi. Tabii kulübenin durumunu da göz önünde bulundurdum. Önümüzdeki günlerde bu kulübeye kimlerin katılacağını bilmiyorum ama, katılacak herkesten bolca aktiflik beklediğimden emin olabilirsiniz. Neyse, fazla uzatmayayım. Yeni gelecek kardeşlerle sohbet ede ede birbirimizi iyice tanırız zaten.
| |
|
| |
Sabrina Westin Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Kardeşler - Sohbet Perş. Mart 10, 2011 10:03 pm | |
| Ben de yeni geldim kardeşlerim. Tiff'in ikinci karakteriyim ve burayı toparlamamız da en büyük etken olacağıma inanıyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşler - Sohbet Cuma Mart 11, 2011 5:55 am | |
| Hoş geldin Sabrina! Ben de inanıyorum buna. Hatta çağa ayak uydurup temizliğimizi de yapalım en kısa zamanda. Hoş 7 yaşındasın sen, kıyamam ki temizlik yaptırmaya... =) | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Kardeşler - Sohbet Cuma Mart 11, 2011 6:19 am | |
| Biliyor musunuz aslında ikinizden biri kulübe liderliğini alabilir. Kulübe lideriniz Ken en son Şubat'ın 10'unda girmiş. Bunları niye söylediğimi bilmiyorum. Öksürük beni duygusallaştırdı ve beynimi mi ele geçirdi ne? Yoksa asla söylemezdim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşler - Sohbet Cuma Mart 11, 2011 6:29 am | |
| Ben Sabrina'nın lider olmasının daha uygun olacağını düşündüğüm için başvuru yapmadım, öneri için teşekkürler Nicole. Yalnız duyduğum kadarıyla kulübe başlıklarına diğer kulübelerden üyelerin yazmasına izin verilmiyordu. | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Kardeşler - Sohbet Cuma Mart 11, 2011 6:50 am | |
| Haklısın. Bence sen lider olsan daha mantıklı, Sabrina daha el kadar bebek. 7 yaşında. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşler - Sohbet Cuma Mart 11, 2011 7:12 am | |
| Biz onu aramızda kararlaştırırız artık. ^^ | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Kardeşler - Sohbet Cuma Mart 11, 2011 7:16 am | |
| Jessica hesabımdan yazıyorum varsayın lütfen.^^ Öncelikle kulübenin yeniden canlanmasına çok ama çok sevindim. Her kim lider olursa olsun, online olup kulübeyi canlı tutması yeter. Üstelik eski lider olarak, kulübe hakkında bazı bilgileri de veririm. Ama sanırım, baştan sonra yenilenmeniz de iyi olabilir. Temizliğe de küçük tanrıça kardeşiniz olarak yardım etmek isterim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşler - Sohbet Cuma Mart 11, 2011 7:42 am | |
| Süpersin Jessica! Her şey için teşekkür ederiz. =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşler - Sohbet Cuma Mart 11, 2011 11:42 pm | |
| Ben, gücüm yettiği yerleri temizleyebilirim. | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Kardeşler - Sohbet C.tesi Mart 12, 2011 12:36 am | |
| Evet, Jessica olarak da geldim. Öncelikle yeniden hoş geldiniz kardeşlerim.^^ Sabrina, Elle'yi seçmene de sevindim. Hem çok şeker, hem de Persephone çocuğuna yakışıyor. Temizliği başlattığınızda haber verin. Hemen gelirim. ^^ Olimpostaki evimi de ziyaret edin. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşler - Sohbet C.tesi Mart 12, 2011 5:44 am | |
| Bence temizliği en kısa zamanda başlatmalıyız, aktif dört kardeş ve bir ölümsüz abla ile, işimiz pek zor olacağa benzemiyor. =)
İşte bu daveti sevdim! =P | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşler - Sohbet C.tesi Mart 12, 2011 6:26 am | |
| ~Flood için üzgünüm...
Kardeşlerim, yeni bayrak kapmaca yarışında ben kırmızı takımda yer almamız gerektiğini düşünüyorum çünkü üvey kardeşlerimiz o takımda. Sizin de buna bir itirazınız yoksa, yarış başlığında belirteceğim. | |
|
| |
Dioné Callidora Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Kardeşler - Sohbet C.tesi Mart 12, 2011 10:08 am | |
| Evet. Ben de artık burdayım. Persephone kulübesinin artık öne geçme zamanı geldi. Canlandıralım burayı artık! | |
|
| |
Proserpina Riddle Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Kardeşler - Sohbet C.tesi Mart 12, 2011 12:31 pm | |
| Evet bende bu konuşmayı yapmak istiyordum. Artık Persephone hareketlenip kalkınmalı. Ve bunu biz, hepimiz yapacağız. Temizlikten yarışa kadar başlayalım herşeye. 3.lük 2.lik 1.lik derken zirveyi ele geçirelim. | |
|
| |
Shannon Elizabeth Todd Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Kardeşler - Sohbet C.tesi Mart 12, 2011 9:29 pm | |
| Hmm merhaba sevgili kardeşlerim.. Uzun bir aradan sonra sizleri görmek çook. güzel oldu. Yeni gelen kardeşlerimiz hoş gelmişler ve evet çok cansız burası. Ayrıca yeni işimiz olarak şu cezayı yapsak diyorum. Ben başlattım ve tüm kardeşlerimin gelmesinden yanayım. Yoksa kim yapacak o 7 postu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşler - Sohbet C.tesi Mart 12, 2011 10:40 pm | |
| Tamam. Ben gelirim ama önemli bir işim var akşam bırakırım rpyi. Bir yerden başlamak lazım (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşler - Sohbet Paz Mart 13, 2011 12:56 am | |
| flood-
9. bayrak kapmaca yarışında kırmızı takımda olalım diyenlerdenim ben. Kulübe liderimiz kimse artık sayıyı belirleyip başvuru yapmalı *.* | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşler - Sohbet Paz Mart 13, 2011 2:06 am | |
| Ben sizden onayı alınca liderimiz yerine başvurumuzu yaptım. Ken, seni burada görmek güzel. Bundan sonra online olacak mısın? Ona göre yeni liderin belirlenmesine karar verelim. =) Akşam geldiğimde cezamıza ben de yazacağım. Ben gelene kadar aranızdan uygun olan biri kulübe temizliği 11'i başlatırsa çok güzel olur aslında. Hepimiz katılırız. Bu arada Dione, hoş geldin kulübeye. Proserpina sen de iyi ki dönmüşsün. ^^ | |
|
| |
Persephone Tanrıça/GM
| Konu: Geri: Kardeşler - Sohbet Paz Mart 13, 2011 8:21 am | |
| Yüce Zeus Aşkına! Çocuklarımı tekrar eskisi gibi görebilmek. Galiba en mutlu tanrıça benimdir şuan! | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşler - Sohbet Ptsi Mart 14, 2011 3:23 am | |
| - Ophelia Martinez demiş ki:
- Ben sizden onayı alınca liderimiz yerine başvurumuzu yaptım. Ken, seni burada görmek güzel. Bundan sonra online olacak mısın? Ona göre yeni liderin belirlenmesine karar verelim. =)
Akşam geldiğimde cezamıza ben de yazacağım. Ben gelene kadar aranızdan uygun olan biri kulübe temizliği 11'i başlatırsa çok güzel olur aslında. Hepimiz katılırız. Bu arada Dione, hoş geldin kulübeye. Proserpina sen de iyi ki dönmüşsün. ^^ Evet bundan sonra yeterince online olacağım kesin. Benim kulübe lideri olduğumdan biraz sonra haberim oldu. Hem de ailem tarafından bir cezam vardı ama kalktı. Ayrıca temizlik rpsini başlatıyorum. Yani kimse başlatmamış. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşler - Sohbet Ptsi Mart 14, 2011 4:01 am | |
| Ben Kate'le yaptığım rpde kulübeyi temizlediğimi söyledim. ayrıca temizlik rpsine de yazmam gerekiyor mu? | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşler - Sohbet Salı Mart 15, 2011 1:34 am | |
| Sanırım yazman gerekiyor çünkü ikisi de birbirinden farklı rp'ler. Sonuçta farklı rp'ler ama kimseyi bu konuda çok baskı yapamam... | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşler - Sohbet Salı Mart 15, 2011 3:29 am | |
| Yo sorun değil yazarım (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşler - Sohbet Çarş. Mart 16, 2011 3:39 am | |
| Ceza rp'miz başlatıldı mı? Ben bulamadım da... | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşler - Sohbet C.tesi Mart 19, 2011 12:17 am | |
| Flood için üzgünüm.
Ben kulübeden ayrılıp, Hestia rahibesi olacağım, kusura bakmayın lütfen. Sizinle hiçbir ilgili yok, böylesinin kurgum için daha iyi olabileceğini düşündüm. Persephone kulübesini ben burada olamasam bile sıralamada üstlerde görmek istiyorum. =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşler - Sohbet C.tesi Mart 19, 2011 12:35 am | |
| Ayrılman oldukça üzücü ama söyleyecek birşey yok. Gönlünce olsun ne diyelim (: | |
|
| |
Persephone Tanrıça/GM
| Konu: Geri: Kardeşler - Sohbet Çarş. Mart 23, 2011 9:41 am | |
| Eee çocuklarım hiç bir hareketlilik yok mu kulübenizde? Ama anneniz çok üzülüyor. =( | |
|
| |
| Konu: Geri: Kardeşler - Sohbet C.tesi Mart 26, 2011 9:44 pm | |
| Üzülme anne. | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Kardeşler - Sohbet Cuma Nis. 01, 2011 11:47 pm | |
| Sanırım. Kardeşlerime ne kadar kızgın olduğumu söylesem az. Sayınız fazla ama doğru düzgün bir aktiflik göremiyorum bile. | |
|
| |
| Kardeşler - Sohbet | |
|