| Geyik Bölümü -8- | |
|
+34Terra M. Winchester Bellatrix Forester Joseph M. Masen Clara Thompson Dioné Callidora Zack Cliff Burton Proserpina Riddle Marcus L. Stanislaus Thalia A. Carter Martin Tudor Aldrick R. Carter Anny Moysre Selene Darcy Harris Chloe Howard Leonard L. Carter Sabrina Westin Lena H. Bryce Robert Harris Alexis Kwon A. Raina Lindgren Serena Su Hanzadeoğlu Tiffany Trully Satellite Morgan Ophelia Martinez Edward J. F. Newgate Katherine M. von Dorff Rose Denise Harris Kevin Least Zellana L. Tyler Claire Angel Deeply David Tyler Lucianna Fackrell Adyali Beckett Nikolaos Ephimovich 38 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -8- Paz Mart 13, 2011 1:49 am | |
| Noooolduu Sereeeeeeeeeee | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -8- Paz Mart 13, 2011 1:53 am | |
| Sere....anlat!!!! | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -8- Paz Mart 13, 2011 1:53 am | |
| Bir sağlam durun o kadar espri yapıyorum yuaa Benim herif yani başka ne diyebilirim ki | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -8- Paz Mart 13, 2011 1:54 am | |
| İzmir şarkısını dinleyince kötü oldum Roc ya. Lena'm o kadar kötü ki gerçekten dinlemek istemezsin. Hayatım entrika benim ya! | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -8- Paz Mart 13, 2011 1:55 am | |
| Sere'm yaa... Bir ara çok mutluydun falan. Üzülme yaa. | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -8- Paz Mart 13, 2011 1:56 am | |
| Ben asla içten mutlu olamam ki kuzu. Yani çok zor. Sizi üzmemek için gülüyorum. Ama şimdi dayanamadım. Of... | |
|
| |
Edward J. F. Newgate Apollon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -8- Paz Mart 13, 2011 1:58 am | |
| Bir espri daha patlatırdım ama espri kötü olunca ortamı geriyor ondan susuyorum Hayat kısa Bu nedenle üzülmemek gerek | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -8- Paz Mart 13, 2011 2:01 am | |
| Sere,üzülme.Yine erkekler öküzlük mü yaptı sana?Boşver,erkekler hep öyle yapıyor.İntikam al dicem ama şiddeti bıraktım Bide almaya değmez zaten.Böyle sorunlarda Lena Ablaya danışın -Herif demek çok kaba kaçtı da ona güldüm Yon,senden pek böyle bir kullanım beklemiyordum - | |
|
| |
Leonard L. Carter Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -8- Paz Mart 13, 2011 2:02 am | |
| Selamlar akşama doğru Carter ailesi geliryor Aile tanıtımını bir ayarlayayım | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -8- Paz Mart 13, 2011 2:03 am | |
| Selaam. Sere, Yon haklı, aslında Lena da haklı. Bu tür şeyler için üzülme, değmezler. | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -8- Paz Mart 13, 2011 2:06 am | |
| Olmuyor be Kate'm. Roc bilir. Bu arada bana da akraba lazım. Hanzadeoğlu ailesini kurmam için. Akrabaya gerek var değil mi? Yoksa açamıyoruz başlık falan. :/ | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -8- Paz Mart 13, 2011 2:10 am | |
| Ben ölümlü akrabam vardı diyip açtım başlığı Sere. :/ | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -8- Paz Mart 13, 2011 2:11 am | |
| Ben akraba olurum en yakından ama soyadımı değiştirirsem gitmez pek Aslında bu bir kalıp yani lakabım denilebilir gerçek ismimi yakında öğrenirsiniz | |
|
| |
| |
| |
Ophelia Martinez Hestia Rahibesi
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -8- Paz Mart 13, 2011 2:18 am | |
| Selam herkese. =) Soyad değiştirmeden ben de akraba olabilirim, daha karakter kurgumu oluşturmadım. ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -8- Paz Mart 13, 2011 2:21 am | |
| Ama yarı Türk olmayı kabul etmeli bu kişi. (üvey çocuk olmayacaksanız tabi.) | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -8- Paz Mart 13, 2011 2:23 am | |
| Diyorum lakabım olacak bu gerçek ismim sadece aklımda Gerçek ismimin soyadını belki değiştirebilirim ya da kendi ailemi kurarım | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -8- Paz Mart 13, 2011 2:40 am | |
| Benim için uygun. Bu arada bayrak kapmacada Yondaime'in yazdığı mesaj biraz sinirlerime dokundu açıkçası. Lucy orada iki takımın da iyi teşkilatlandığını kastetmiş ve ben hem ondan hem Rose'dan yakın zamanlarda pm aldım, yani ortada tek taraflı yapılan bir hile veya önceden yapılmış ve gizlenen bir teşkilatlanma yok. Neden böyle abarttığını anlamadım. Kırmızı takım konudan habersiz bir şekilde o mesajı okuyan herkesin gözünde suçlu konumuna düşecek şimdi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -8- Paz Mart 13, 2011 2:44 am | |
| Ben sadece benim takımımı coşturdum. Kırmızı takım çok onlar pis ezik falanmı dedim lütfen | |
|
| |
Dioné Callidora Persephone'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -8- Paz Mart 13, 2011 2:44 am | |
| Vuuuv. Kardeşim köpürmüş. Biz kırmızı takım olarak böyle şeyleri ciddiye almayalım derim. Kimin üstün olacağı er meydanında belli olur genşler. | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -8- Paz Mart 13, 2011 2:47 am | |
| Zeka geriliği problemim olduğunu sanmıyorum. Amacın ne olursa olsun, yersiz bir şekilde ortamı germiş o konuşma ve kırmızı takımdaki çoğu kişinin de benimkine benzer tepkiler vereceğini düşünüyorum.
@Dona: Eh, bizim takımımızı motive etmemize gerek yok çünkü zaten sıkı ittifaklar kurup güzel anlatıcılar seçtik.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -8- Paz Mart 13, 2011 2:48 am | |
| Dona'ya katılıyorum. Güzel anlatıcılar seçtiğimiz konusunda da Ophe'ye katılıyorum | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -8- Paz Mart 13, 2011 2:50 am | |
| Abartıyorsun ben orada ondan bahsetmedim.
Dedim ki savaşlar taktik ve zeka ile kazanılmaz. Ne kadar hesaplasanızda ne kadar hile kursanızda -hileden kastım savaş taktiği- kendi taktiklerinize yenildikleriniz olur. Bence sen sabit düşünmüşsün. Ben kimse ile kavga etmedim burada etmeyeceğimde oraya sizi kızdırmak için yazdığım bir şey değil mavi takımı heyecanlandırmak için yazılan bir şeydi. Savaştan önce konuşmalar yapılabilir. Sizi kötüleyen hiç bir şey söylemedim ama sen öyle anlıyorsan senin fikrini değiştiremem. | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -8- Paz Mart 13, 2011 2:51 am | |
| Keşke takımına motivasyonu daha uygun bir başlıkta verseydin | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -8- Paz Mart 13, 2011 2:53 am | |
| Yahu orada kırmızı takımı alakadar edecek bir tek kelime bile yok ki. Sadece onların sayısı bizden daha fazla ama olsun savaşlar sayıyla kazanılmaz biz kazanacağız dedim. Sanki ana avrat sövmüşümde burada bana laf yağdırıyorsunuz. Şu sitede ilk kez sinirlendim | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -8- Paz Mart 13, 2011 2:54 am | |
| Burada yeni olduğum için bilinmiyor ama en ufak bir hakarete veya üstü kapalı imaya bile çok fena karşılık veririm. Konuşman sana motive edici gelmiş olabilir, gerçekten de mavi takım için öyle ama, bayrak kapmacada şu ana kadar hiç böyle konuşmalar yapılmış mı, bir bak önceki sayfalara istersen, ben seni yargılamadan önce baktım. Bu bir oyun ve iki anlatıcı sayesinde kazanıyor veya kaybediyoruz. Senin iki anlatıcı dışında, takımdaki otuzdan fazla üyeyi motive etmen amaçsız, en azından taraf belirleme başlığında bunu yapman bana öyle geldi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -8- Paz Mart 13, 2011 2:58 am | |
| Arkadaşım benim sana ayrıca bir laf dokundurma gibi bir şey dediğim yok ama ille laf dalaşı yapmak istiyorduysan bura da başka sebep bul.
Mesele sürekli aynı şeyleri yapmak değil zaten. Her sistem zamanla gelişir yeni şeyler eklenebilirr. Rp'de yazılacak bir taktik bile bayrak kapmacanın tarihini değiştirir. Eskileri bende biliyorum ve burada senden çok daha eski bir üyeyim. Hiç bir zaman karşımdakini kötülemedim. Ama koskoca konuşmayı üstelik mavi takım üzerine yapılmış bir konuşmayı sen ne diye tek başına üstüne alınıyorsun ki. Ben orada üyeleri havaya soksun etraf biraz daha kızışsın diye yaptım. Eğer böyle anlamıyorsan git kendi konuşmanı yaz bana söv. Öyle bir şeyi benden önce yapsan bile ben sana zaten karışmam. Kendi düşüncelerin. Şimdi istediğin gibi yanıtlamaya devam et. Haklı olduğumu biliyorum. Alttan almadığım zaman ise sadece haklı olduğum zamanlarda. Burada beni tanıyanlar bilir. sende yakında tanırsın. | |
|
| |
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -8- Paz Mart 13, 2011 3:03 am | |
| Bence konuyu uzatmayın daha fazla. Kendi takımını motive etmek istedi ama kırmızılar daha çok motive oldu böyle düşün Ophelia. Ayrıca alt tarafı repe ya. Rekabet olacak ki birşeylerin tadı çıksın. | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Geyik Bölümü -8- Paz Mart 13, 2011 3:04 am | |
|
En son Rocce Rexbround tarafından Paz Mart 13, 2011 3:16 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Geyik Bölümü -8- | |
|