| Merhaba Kardeşlerim. | |
|
+22Scarlett Bianca Hailey Mercedes Loreille Katherine Nicci Kallias Carmen Gabriel Boudicca Vesilissa Ann Woll David Marquez Parker Valentino R. Gavino Thomas London Pearl Chérie Dior Amphitrite Myra D. Juliet Sera Châtillon Ryan Legolas Lawliet April Marcella Temple Serena Su Hanzadeoğlu Terra M. Winchester Anny Moysre Zellana L. Tyler Alyssa Lauren Franke Diona Arsinoe Stanislaus Aldrick R. Carter Katherine M. von Dorff 26 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim. Perş. Mart 10, 2011 3:10 am | |
| Uutmam | |
|
| |
Anny Moysre Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim. Cuma Mart 11, 2011 12:36 am | |
| Selam kardeşlerim.Ben geldim. | |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim. Cuma Mart 11, 2011 12:39 am | |
| Hoş geldin. Ya kardeşler, lütfen şu temizliğe yazın ya. Zell, unutma ya temizliği. *-* | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim. Cuma Mart 11, 2011 1:19 am | |
| İmzayı aceleyle yapmıştım ama düzelttim bide merak etme 15 yaşındasın ondan biraz merhametli olurum ama benide fazla kızdırma |
|
| |
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim. Cuma Mart 11, 2011 1:20 am | |
| Yenildiğinde kızma bana abicik. Bak yine iyilik yapıyorum, suçu üstleniyorum, fazla iyiyim n'aparsın? Çok iyiysen temizliğe yaz bare. Dergiye konu olduk zaten. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim. Cuma Mart 11, 2011 1:31 am | |
| haha haha gülesim yoktu güldürdün sen en iyisi git denizdeki palyaço balıklarıyla antrenman yap yavaş yavaş benim seviyeme yetişirsin 3-4 asra herhalde Dur düelloyu yazıyorum fotomu iyi bulmuş ama Sat senin halinde afrodit kızlarını aratmıyo zaten |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim. Cuma Mart 11, 2011 1:38 am | |
| Ben en az Afrodit kızları kadar güzel bir kızım. Palyaço balıkları bir kere çok akıllılardır. | |
|
| |
Anny Moysre Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim. Cuma Mart 11, 2011 1:39 am | |
| Ya kardeşler,m isim değişikliği için olan başlık nerede idi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim. Cuma Mart 11, 2011 1:40 am | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim. Cuma Mart 11, 2011 1:48 am | |
| Hmm tama palyaço balıkları akıllı ama sende onlardan akıllımısın ki Tabi afrodit kulübesine gitsen 1. olursun güzellikte ama sondan kimse elinden alamaz orayı merak etme |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim. Cuma Mart 11, 2011 1:50 am | |
| Ay asıl sen palyaço balıklarıyla takılmalısın. Çok komiksin, hemen arkadaş olurdunuz. Bakalım seni yendiğimde böyle konuşabilecek misin? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim. Cuma Mart 11, 2011 1:53 am | |
| takılırım ben hayvanları severim nede olsa onlarda canlı senin gibi nankör değiliz Konuşurum nede olsa yenemeyeceksin senden daha azılı rakiplerim oldu |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim. Cuma Mart 11, 2011 1:54 am | |
| Ah hadi ama. Oldu da noldu? Gördüm yenildiğin düelloları. Hayvanları ben daha çok severim bir kere. Abicik. Ah sevdim bu lakabı. Abicik. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim. Cuma Mart 11, 2011 1:57 am | |
| Will beni deli etme zaten gerçek hayatta deliyim ben deliyim deliyim deliyim bide burda etme bare Bide Pörsük çok güçlü |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim. Cuma Mart 11, 2011 1:59 am | |
| Hıh. Ederim, ederim de ederim. Sen düelloyu başlat artık da derim. Çabuk yeneyim de çok acıtmasın. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim. Cuma Mart 11, 2011 2:14 am | |
| pardon yemek yemeye gitmiştim şimdi geldim sur daha yazıyorum yarısını yazdım |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim. Cuma Mart 11, 2011 2:19 am | |
| | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim. Cuma Mart 11, 2011 5:33 am | |
| Biliyorum buraya yazmamam gerekiyor ama çok önemli bir haberim var size. Müjde; ANNENİZ GELDİ! | |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim. Cuma Mart 11, 2011 5:35 am | |
| Biliyoruz Nicole, gördük, üstelik herkesin görebileceği haberler için, Amphitrite çocuklarına özel olan bu başlığa yazmazsan sevinirim. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim. Ptsi Mart 14, 2011 12:34 am | |
| EE kardeşlerim ne zamandır yazmıyorusnuz nasılsınız |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim. Ptsi Mart 14, 2011 3:07 am | |
| Ben, çok çok iyiyim. Sen nasılsın kardeşim? | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| |
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim. Salı Mart 15, 2011 6:07 am | |
| Peki o zaman. Bunu yazmak zorunda hissettim kendimi! Zorunda bıraktınız da diyebilirim. Hepinize daha çok online olun, görev yapın, temizliğe yazın demekten sıkıldım. En çok da temizlikten! Biz burada kulübeyi puanlamada üstlere taşıyoruz ama bunu temizliği yazmadan, daha çok online olmadan yapamayız. Şu kadar kişi arasından, sadece üç kişi online oluyor! Onlar da geyik başlığında takılıyor! Benim istediğim, online olup, rp yazmanız!
İlk başta da şu denetleme 11'e yazın! Kaç kere yazacağım dediniz! Nerede peki?? Artık çok daha disiplinli olacağız. Eğlenceler de olacak, evet. Ama şimdilik eğlenceye ara veriyoruz.
Kulübe için onca şey yapıyorum, ama buna dikkat eden kişiler annemiz ve Tamara. Amphitrite kusura bakmasın ama onun dikkat etmesi kulübeye puan getirmiyor. En azından, sürekli açık olan annemiz varken, onunla ilgili görevleri yapın. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim. Cuma Mart 18, 2011 2:03 am | |
| selam kardeşlerim biraz canlandırın şu kulübeyi ya |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim. Cuma Mart 18, 2011 3:04 am | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim. Cuma Mart 18, 2011 3:11 am | |
| evet ben başladım görevlere Kittyde yapıyor ama sadece ikimiz |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim. Cuma Mart 18, 2011 3:29 am | |
| Boşver, ikimiz ilerletiriz bu kulübeyi. Ben Persephone Kulübesinde tek kişiyken bile ilk 10a sokmayı başarmıştım kulübeyi. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim. Cuma Mart 18, 2011 3:36 am | |
| vayy iyimişsin ha tamam ama görev teklifimi kabul et ozaman |
|
| |
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim. Cuma Mart 18, 2011 3:39 am | |
| Sana attığım son mesajı gördün mü? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşlerim. Cuma Mart 18, 2011 3:43 am | |
| gördüm |
|
| |
| Merhaba Kardeşlerim. | |
|