Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Thalia'dan Paylaşımlar... Paz Mart 06, 2011 12:25 am | |
| Burada fıkralar,güzel hikayeler,eğlenceli bilgiler,özlü sözler ve daha bir çok şey paylaşacağım
Öncelikle güzel sözlerle başlayacağım ;
"Ne garip.. Kazanmak insanlara yetmiyor. Diğerlerinin kaybettiğini de görmek istiyorlar".
"Aslında insanı en çok acıtan şey; hayal kırıkları değil. Yaşanması mümkünken, yaşayamadığı mutluluklardır".
"Erken yatana tavuk, Çok çalışana inek, Aklını kullanana çakal, Kıskanmayana domuz denilen bi ülkede insan olmak çok zor."
"Sürekli geçmişe dönüp bakarsan, boynun tutulur."
"Tanımadan nefret edebileceğiniz tek kişi; Sevdiğiniz kişinin, sevdiği kişidir ."
"Takdir ediliyorsan değil, taklit ediliyorsan başarmışsın demektir."
"Bazen kendim bile kendime kalabalık geliyorum ."
"Yaşadığım falan yok, sadece ölmezden geliyorum."
"Erkek hoşlandıktan sonra tanır, Kadın tanıdıkça hoşlanır".
"Hayatta silgim hep kalemimden önce bitti. Çünkü kendi doğrularımı yazacağım yere, tuttum başkalarının yanlışlarını sildim."
Birazcık da film repliği verelim ;
''Bu kadar dürüst yabancılar beni de sulu gözlü yapıyordu..'' Dövüş Kulübü
"Seni öldürmenin en kötü yanı ne biliyor musun? Bunu sadece bir kez yapabilmek..'' Testere 7
"Zamanın başlangıcından beri her savaşçının bildiği şey, korkuyu fethetmektir.." Büyük İskender
''İstemediğim halde bir şey yaptım! Altıma yaptım...'' Buz Devri 2
''Bazen yürümeyi öğrenmeden koşmak zorunda kalırsın..'' Iron Man
"Kurt Öldürmek İçin Asla Koyun Gönderme !" Wanted
"Gelsinler,gelipte görsünler moria'da yaşayan hala bir cüce var." Yüzüklerin Efendisi
"Hep doğruyu söylerim ama buna kimse inanmaz ve her zaman şaşırırsınız.." Karayip Korsanları <3
“Sizinle niye yola çıkayım ki? Dördünüzde beni öldürmeye çalıştınız hatta biriniz başardı!” Karayip Korsanları <3
"Beni tanrının bile unuttuğu o ıssız adaya bıraktığında çok önemli birşeyi unuttun ...Ben Kaptan Jack Sparrow'um." Karayip Korsanları <3
"Yine ne istiyorsun Will? Yine sıkıcı bir kızı kurtarmamı mı yoksa sıkıntıda olan bir kıza yardım etmemi mi isteyeceksin?" Karayip Korsanları <3
''Sen delilik kavramına büyük bir çekicilik katıyorsun...'' Karayip Korsanları <3
Arif: Senin yüzüne ne olmuş? Rendroy: Ne Olmuş? Arif: Ya töbe estafurullah böyle bir şey olmuş... G.O.R.A
| |
|
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Thalia'dan Paylaşımlar... Ptsi Mart 07, 2011 7:28 am | |
| Paylaşımlar çok güzel Bff'm | |
|
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Thalia'dan Paylaşımlar... Çarş. Mart 09, 2011 4:13 am | |
| süper thay-thay | |
|
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Thalia'dan Paylaşımlar... Çarş. Mart 09, 2011 5:34 am | |
| vayyy süper paylaşımlar benim kardeşim işte ya | |
|
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Thalia'dan Paylaşımlar... Salı Mart 29, 2011 7:12 am | |
| Ahaha, çalıcam. | |
|
Katherine M. von Dorff Poseidon'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| |
Elena Chantelle Mellark Hestia Rahibesi
| Konu: Geri: Thalia'dan Paylaşımlar... Perş. Tem. 21, 2011 3:02 am | |
| "Sürekli geçmişe dönüp bakarsan, boynun tutulur." Haha bu iyiymiş Paylaşımlar için sağoll | |
|