| Gülümsemeniz Dileğiyle | |
|
+11Mark William Trully Peter Karl Bouveir Hanna Olıvıa Temple Lena H. Bryce Zellana L. Tyler Claire Angel Deeply Summer Katherine Ramsey Thalia A. Carter Marcus L. Stanislaus Edward Kevin Hawke Theodor Aquila 15 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Theodor Aquila Apollon'un Çocuğu
| Konu: Gülümsemeniz Dileğiyle C.tesi Mart 05, 2011 10:28 am | |
| Ben yazdım bunu, inanmayabilirsiniz Mutluluk hormonum aşırı doza kaçmıştı, ben de bir kenara ayırayım ki günün birinde lazım olursa kullanırım dedim. Ayrıca da ilk başlık olmuş olacak, çok duygusal değil mi Çeşitli gülümsemeler vardır dünya üzerinde. O çeşitli gülümsemeler farklı duygular uyandırır her insanda. Ve o farklı duygular, insanı insan yapar. Duygusuz deriz ya bazılarına, yoktur öyle bir şey aslında. O kişiler ya belli etmiyorlardır ne hissettiklerini ya da o kadar yoğundur ki duyguları, hiçbiri baskın gelemez ve en sonunda bir hiçlik oluşur. Herkes bir şeyler hisseder elbet. Hani bir hikâye vardır, küçük kız bir adama gülümser. Adam o gülümsemeden etkilenir ve insanlara iyi davranır. O insanlar da başkalarına iyi davranır. Bir çığ gibi büyüyüp belki de toplumu mutlu eder bu kalbi büyük kız. Oysa tek yaptığı şey umut dolu gözleri ışıl ışıl parlarken gülümsemektir. En basit işlerden biridir bu olay. Ne tonlarca paraya mâl olur, ne de bir enerji kaybına... Bazen bir saniyede bile etkiler insanları. Peki en güzel gülümseme hangisidir? Fakir, karnı aç bir çocuğu doyurduğunuzda yüzünde oluşan o kocaman minnet dolu gülümseme olabilir mi? Ya da, hani her ailede olur derler ya, eşiyle kavga eden kişinin, hayat dostuyla, sevdiği insanla barıştığı zaman oluşan hafif muzip gülümseme mi? Sonuçta şu dünyada bu hayatı paylaşmaya en çok değecek insan olarak seçilmemiş midir, karı ya da koca? Uzun süre annesini görmeyen küçücük, belki de altı aylık bir bebek, dünyadaki bedene bürünmüş meleğini gördüğünde mutlu olup, dişsiz damaklarını göstererek gülümsemez mi? Peki, hasta yatağında yatan yaşlı bir adamın torununu karşısında, sadece kol mesafesinde gördüğünde hissettiği mutluluğu kim tahmin edebilir? Her ne kadar öleceğini bilse de, ne dede düşünür geleceğini o anda, ne de torunu... Umut doludur onlar, yani çocuklar ve yaşlılar. Dünya üzerinde en güçlü duygu aşk derler. Aşık olmaksa çok büyük çaba ister. Henüz söylememişken o duyguyu, hâlâ karamsarken sevilip sevilmediği hakkında, nasıl bir tepki onu ikna eder? Bir gülümseme tabi ki. Sevdiğiniz kişi size gülümsediğinde bütün çocuksuluğuyla, daha neler istersin ki sonuçta? Karun'un hazinesi de değersizdir onun yanında, bütün kötülüğüyle şeytan da güçsüzdür böyle bir durumda. Ya ölüm bir anda karşısına çıkan bir insanı kurtarmak nasıl bir iyiliktir? Sadece bir kişi değil, bütün bir aile sevinir o kurtarışla. Kurtarıcının ödülüyse gülümsemedir, kötü tarafının aklı parada olsa da... Bir canı bağışlanmıştır dünyaya, nasıl boy ölçüşür ki para bu onurun yanında? Can tatlıdır elbet, herkes hemfikir tek tek. Gülümsemeyse baldan tatlıdır, hatta candan bazı zamanlarda! Siz en son gülümsemenizle neyi değiştirdiniz? Belki bir çocuğa gülümseyip, bir an için de olsa unutturdunuz yarasının acısını. Ya da ağlayan birine gülümseyip, hatırlattınız ona bu dünyada iyilerin de olduğunu, her ne kadar buna katılanlar az da olsa... Artık sakınmayın gülümsemenizi, herkes bir şeyler kapar o küçük, sıcak yuvadan. Belki sadece o da gülümser, belki de umut dolar... Umutla dolmak için tek engel vardır, o da hep kötü düşünmek. Ve bunun en ezeli düşmanıdır, gülümsemek! | |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Gülümsemeniz Dileğiyle C.tesi Mart 05, 2011 10:30 am | |
| Kardeşim... bravo | |
|
| |
| Konu: Geri: Gülümsemeniz Dileğiyle C.tesi Mart 05, 2011 10:40 am | |
| Kardeşim... Çok teşekkürler senin beğenini almak büyük bir başarı bence | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Gülümsemeniz Dileğiyle C.tesi Mart 05, 2011 10:53 am | |
| Duygulandım kardeşim. Zaten bugün iğrenç bir gün. Duygu patlamalarındaydım bütün gün. | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| |
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Gülümsemeniz Dileğiyle C.tesi Mart 05, 2011 11:43 am | |
| Gerçekten çok güzel yazmışsın. Tebrik ederim. | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Gülümsemeniz Dileğiyle C.tesi Mart 05, 2011 12:09 pm | |
| harika yazmışsın bende tebrik ederim | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Gülümsemeniz Dileğiyle C.tesi Mart 05, 2011 7:04 pm | |
| Vayy Süper | |
|
| |
| Konu: Geri: Gülümsemeniz Dileğiyle C.tesi Mart 05, 2011 10:04 pm | |
| | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: Gülümsemeniz Dileğiyle Çarş. Mart 09, 2011 4:17 am | |
| theo sende yetenek var,o ışığı gördüm sen de.Beni de mutlu ettin!süper yazmışsın^^ | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Gülümsemeniz Dileğiyle Çarş. Mart 09, 2011 6:01 am | |
| cidden ama,yazın insanı mutlu ediyo.çikolata gibi | |
|
| |
Hanna Olıvıa Temple Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: Gülümsemeniz Dileğiyle Paz Nis. 03, 2011 8:20 am | |
| bravo etkileyici.Bi de gülümsetti beni | |
|
| |
| Konu: Geri: Gülümsemeniz Dileğiyle Ptsi Nis. 04, 2011 7:29 am | |
| Lena yorumunu yeni görüyorum çikolata gibi bir yazı yazabildiysem valla aşmışım ben bence Hanna teşekkürler, amacına uymuş yazım ne mutlu bana | |
|
| |
Peter Karl Bouveir Hephaistos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Gülümsemeniz Dileğiyle Salı Nis. 12, 2011 3:49 am | |
| | |
|
| |
Mark William Trully Apollon'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Gülümsemeniz Dileğiyle C.tesi Mayıs 07, 2011 7:31 am | |
| Müthiş olmuş kardeşim özellikle şurası: "Çeşitli gülümsemeler vardır dünya üzerinde. O çeşitli gülümsemeler farklı duygular uyandırır her insanda. Ve o farklı duygular, insanı insan yapar. Duygusuz deriz ya bazılarına, yoktur öyle bir şey aslında. O kişiler ya belli etmiyorlardır ne hissettiklerini ya da o kadar yoğundur ki duyguları, hiçbiri baskın gelemez ve en sonunda bir hiçlik oluşur. Herkes bir şeyler hisseder elbet. Hani bir hikâye vardır, küçük kız bir adama gülümser. Adam o gülümsemeden etkilenir ve insanlara iyi davranır. O insanlar da başkalarına iyi davranır. Bir çığ gibi büyüyüp belki de toplumu mutlu eder bu kalbi büyük kız. Oysa tek yaptığı şey umut dolu gözleri ışıl ışıl parlarken gülümsemektir. En basit işlerden biridir bu olay. Ne tonlarca paraya mâl olur, ne de bir enerji kaybına... Bazen bir saniyede bile etkiler insanları. Peki en güzel gülümseme hangisidir? Fakir, karnı aç bir çocuğu doyurduğunuzda yüzünde oluşan o kocaman minnet dolu gülümseme olabilir mi? Ya da, hani her ailede olur derler ya, eşiyle kavga eden kişinin, hayat dostuyla, sevdiği insanla barıştığı zaman oluşan hafif muzip gülümseme mi? Sonuçta şu dünyada bu hayatı paylaşmaya en çok değecek insan olarak seçilmemiş midir, karı ya da koca? Uzun süre annesini görmeyen küçücük, belki de altı aylık bir bebek, dünyadaki bedene bürünmüş meleğini gördüğünde mutlu olup, dişsiz damaklarını göstererek gülümsemez mi? Peki, hasta yatağında yatan yaşlı bir adamın torununu karşısında, sadece kol mesafesinde gördüğünde hissettiği mutluluğu kim tahmin edebilir? Her ne kadar öleceğini bilse de, ne dede düşünür geleceğini o anda, ne de torunu... Umut doludur onlar, yani çocuklar ve yaşlılar. Dünya üzerinde en güçlü duygu aşk derler. Aşık olmaksa çok büyük çaba ister. Henüz söylememişken o duyguyu, hâlâ karamsarken sevilip sevilmediği hakkında, nasıl bir tepki onu ikna eder? Bir gülümseme tabi ki. Sevdiğiniz kişi size gülümsediğinde bütün çocuksuluğuyla, daha neler istersin ki sonuçta? Karun'un hazinesi de değersizdir onun yanında, bütün kötülüğüyle şeytan da güçsüzdür böyle bir durumda. Ya ölüm bir anda karşısına çıkan bir insanı kurtarmak nasıl bir iyiliktir? Sadece bir kişi değil, bütün bir aile sevinir o kurtarışla. Kurtarıcının ödülüyse gülümsemedir, kötü tarafının aklı parada olsa da... Bir canı bağışlanmıştır dünyaya, nasıl boy ölçüşür ki para bu onurun yanında? Can tatlıdır elbet, herkes hemfikir tek tek. Gülümsemeyse baldan tatlıdır, hatta candan bazı zamanlarda! Siz en son gülümsemenizle neyi değiştirdiniz? Belki bir çocuğa gülümseyip, bir an için de olsa unutturdunuz yarasının acısını. Ya da ağlayan birine gülümseyip, hatırlattınız ona bu dünyada iyilerin de olduğunu, her ne kadar buna katılanlar az da olsa... Artık sakınmayın gülümsemenizi, herkes bir şeyler kapar o küçük, sıcak yuvadan. Belki sadece o da gülümser, belki de umut dolar... Umutla dolmak için tek engel vardır, o da hep kötü düşünmek. Ve bunun en ezeli düşmanıdır, gülümsemek!" | |
|
| |
| Konu: Geri: Gülümsemeniz Dileğiyle C.tesi Mayıs 07, 2011 9:27 am | |
| Haha Mark süpersin kardeşim yaa ilk başta nere filan diyo okuyodum baktım hepsi var Sağol valla, beğenmene sevindim Ayrıca kusura bakma Peter, gözümden kaçmış yazmamışım. Sana da teşekkürler | |
|
| |
Kevin Least Dionysos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Gülümsemeniz Dileğiyle Ptsi Mayıs 09, 2011 1:38 am | |
| Thed - Lakabın bu olsun - hocaya okudum bugün bu yazıyı. Arkadaşla beraber yazdık dedim. Hoca bayıldı. Çok saol | |
|
| |
Mark William Trully Apollon'un Çocuğu/Mitoloji Tarihi Eğitmeni
| Konu: Geri: Gülümsemeniz Dileğiyle Ptsi Mayıs 09, 2011 2:00 am | |
| Aaa evet bundan süper ödev olur saol Thed | |
|
| |
| Konu: Geri: Gülümsemeniz Dileğiyle Ptsi Mayıs 09, 2011 3:19 am | |
| Önemli değil Kev, böyle yarışmalara filan katılıp birinci olmadığın sürece sorun yok Hop Mark orda dur bakalım bi kişiye verdim yeter bence, sonra benim olduğundan şüphelenecek millet | |
|
| |
Nina Sayers Küçük Tanrıça
| Konu: Geri: Gülümsemeniz Dileğiyle Ptsi Mayıs 09, 2011 3:35 am | |
| rahat bırakın teo'yu Yeni yazılar yazsana,bugün çok kötü hissediyorum ve evde hiç çikolata yok! | |
|
| |
| Konu: Geri: Gülümsemeniz Dileğiyle Ptsi Mayıs 09, 2011 5:15 am | |
| Teşekkürler Nina, kurtardın beni bu akbabalardan Ayrıca ben de bugün birkaç arkadaşımla kavga ettim kafam çok bozuktu. Biri kalem kutuma not bırakmış beni affet diye duygulanıp yeni bir şey yazdım bugün geçirmeye çalışacağım. Yarın fizik sınavım var da psikolojim bozuk | |
|
| |
| Konu: Geri: Gülümsemeniz Dileğiyle Salı Mayıs 10, 2011 3:41 am | |
| eveeet,buraya geçir bende denemeden 5 yanlış yaptım!Ve.....yine çikolata yok!Bu şartlar altında başarılı olamam! | |
|
| |
Nina Sayers Küçük Tanrıça
| Konu: Geri: Gülümsemeniz Dileğiyle Çarş. Mayıs 11, 2011 11:15 pm | |
| Teeeed ne zaman geçiriceksin | |
|
| |
| Konu: Geri: Gülümsemeniz Dileğiyle Perş. Mayıs 12, 2011 2:17 am | |
| Yarın geçircem söz ya bu hafta fizik geometri ve matematik sınavları birleşti de kafamı kaşıycak zamanım olmadı. Yarın bir yandan kaşıycam bi yandan yazcam | |
|
| |
Verfilius Heres Subduce Persephone'nin Çocuğu
| |
| |
Darth Vader Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Gülümsemeniz Dileğiyle Cuma Mayıs 13, 2011 8:11 am | |
| Vayt Anasınıııııı Çok güzel olmooouuuuşşşşş!!!Bayağı güzeeeeelll.Evet evet güzel.Düşündüm de bayağı güzel.E kısaca güzel olmuş yani Canım sıkıldı.Höbölö. Sen beni takma güzel olmuş,gülümsedüğğmmm | |
|
| |
| Konu: Geri: Gülümsemeniz Dileğiyle Cuma Mayıs 13, 2011 8:23 am | |
| ted,artık koy yenisini. Senin yüzünden hayatım berbat bi hal aldı!zaten bugün 13.cuma! Ve iğrenç geçti! | |
|
| |
| Konu: Geri: Gülümsemeniz Dileğiyle Cuma Mayıs 13, 2011 8:26 am | |
| Teşekkürler Heres Marveille, bi an "bozdu baya bozdu bi süre sonra bozmaz dedik yine bozdu."ya döncek filan diye bekledim ama olmadı neyse ki sağol bu garip ama güzel yorumun için Şu an yazım kucağımda yazılmayı bekliyor Lena, senin için gelcek Ayrıca dün aklımdaydı 13. Cuma olduğu bileydim kötü geçirirdim günümü ama güzel geçti ya | |
|
| |
| Konu: Geri: Gülümsemeniz Dileğiyle Cuma Mayıs 13, 2011 8:27 am | |
| bi tek benim kötü geçti zaten 13.cumayı benim atalarım keşfetmiş galiba | |
|
| |
| Gülümsemeniz Dileğiyle | |
|