Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Hedef New York 72 / 1

4 posters
YazarMesaj
Kevin Least
Dionysos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
Dionysos'un Çocuğu/Kulübe Lideri

Hedef New York 72 / 1 Empty
MesajKonu: Hedef New York 72 / 1   Hedef New York 72 / 1 Icon_minitimeCuma Mart 04, 2011 10:46 am

Ah, Roc ile şarap içmek çok eğlenceli. Hele birde muhabbet ederek şarap içmek… Ne kadar eğleniyorduk muhabbet ederek. Aslında şarap içmeyi benden daha fazla kimse sevemezdi. Ama yinede Roc’un çok sevdiği belliydi. Biraz sonra gözlerim 2 kişinin yanımıza geldiğini gördüm. Gözlerim yanlış görebilirdi ama 1-2 dakika sonra emindim . Lara ve Tamara yanımıza geliyorlardı. Roc’a söyleyince Roc sevinmişti ve şarap içmeye devam ediyordu. Lara ve Tamara yanımıza oturunca onlara birer şarap koyduk ve konuşmaya başladık.

Lara yanımda, Tamara’da Roc’un yanında oturuyordu. Neredeyse 15 dakika muhabbet ettikten sonra kızlar bize bir fikir sundu ve New York’a gitmemizi önerdiler. Roc’la birbirimize baktık .Evet biraz maceraya ihtiyacımız vardı ve hemen kabul ettik.Pegasus ahırlarına doğru yol aldık.

Pegasus ahırlarına geldiğimiz zaman herkes pegasuslarını çıkardı. Mor Leke bu saatte onu rahatsız ettiğim için ona özür diledim ve ona elma verdim. Bir anda kişnemeye başladı. Hedefimiz New York’tu ve maceramız başlıyordu.
Zellana L. Tyler
Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
Zellana L. Tyler

MesajKonu: Geri: Hedef New York 72 / 1   Hedef New York 72 / 1 Icon_minitimeCuma Mart 04, 2011 10:54 am

Pegasus ahırlarına varmadan önce hemen melez markete girip bir kaç çilek alıdım. Cazz'a sürekli alırdım. Cazz beni görünce kişnemeye başladı. Onu görnce çok mutlu olmuştum çünkü uzun zamandır görüşemiyorduk. New York'a gitmek için hemen pegasuslarımıza atladık. Pegasus kullanmada biraz acemiydim tamam ama yapıcak birşey yoktu. Kevin'a baktığımda çok ustaca kullanıyordu. Tabii Roc ve Lara'da öyleydiler. Onları öyle görünce kendimi beceriksiz hissetmiştim. Ve biraz şov olsun diye pegasusuma doğru '' Cazz biraz eğlece zamanı. İlerle kızım '' dedim. Cazz hızlı bir şekilde Roc,Lara ve Kevin'ı geride bıraktı.

New York'a sonunda varmıştık. Aslında buraya hiç birimiz neden geldiğimizi bilmiyordu. Ve birbirimize bakıyorduk. O sırada Kev Lara'nın elini tutu. Roc'un da ehemen elimi kavradığı fark ettim ve hafifçe gülümsedim. Çevremize bakınırken Lara'nın aklına bir fikir gelmişti.
Marcus L. Stanislaus
Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
Marcus L. Stanislaus

MesajKonu: Geri: Hedef New York 72 / 1   Hedef New York 72 / 1 Icon_minitimeCuma Mart 04, 2011 10:56 am

Kev ile çok iyi anlaşıyorduk. Bir kere ikimizde şarabı , eğlenceyi ve macerayı seviyorduk. Havadan sudan konuşup şarap içerken birkaç gölge bize doğru harekete geçti. İlk önce harpyalar sandım. Fakat sonra Kev bana gelenlerin Lara ve Tamara olduğunu söyledi. Gelip yanımıza oturdular. Geldikleri için sevinmiştim aslında. Onlara da şarap koyduktan sonra biraz muhabbet ettik. Sonra kızlar birbirilerine bakıp hınzırca gülümsediler ve bize New York'a gitmeyi teklif ettiler. Kabul ettik biz de. Kabul etmeme gibi bir şansımız da yoktu zaten. Pegasus ahırlarına giderken Kev ve ben sırıtıyorduk. Olaylar farklı gelişiyordu aslında. Hareketlerimi ayarlayamıyordum. Sanki kendimi dışarıdan izliyordum gibi geliyordu bana. Şarabı fazla kaçırdığımı düşündüm. Ahırlara vardığımızda Lura'yı aldım. Etrafa bakındığımda herkes hazırlanmıştı. Havalandık ve kendime gelmeye başlıyordum. Manzara nefes kesiciydi. Pegasuslarımızla beraber New York'a beraber yol aldık. Başımıza geleceklerden habersizdik ve deli gibi gülüyorduk. İşte eğlenmek diye buna derdim ben !
Lara Adams
Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Lara Adams

MesajKonu: Geri: Hedef New York 72 / 1   Hedef New York 72 / 1 Icon_minitimeCuma Mart 04, 2011 9:45 pm

Sinsice gülümsedim. "Hey,alışverişe çıkmaya ne dersiniz?" Rocce ile Kev bu fikri beğenmemiş gibi gözüküyordu.Tamara ile onları ikna etmek için yavru köpek ifadesi yapmaya çalıştık ama pekte işe yaradığı söylenemezdi.Kev'in yanına yaklaştım.Giydiği rahat gömleği göstererek konuşmaya başladım. "Açıkcası,sizin de buna ihtiyacınız var." Kev ile Rocce bana ters ters bakış atmaya başladılar.Onların bakışlarını görmezden gelmeye çalıştım.Tamara da Rocce'nin yanına yaklaştı.Bana katıldığını göstermek için kafasını salladı.Kev tekrar elimi kavradı ve yolu göstererek beni oraya çekmeye çalıştı. "Hep birlikte yürüsek?" İstemesem de kabul etmek zorunda kalmıştım.Hep birlikte yürümeye başladık.Yürürken,hem konuşuyor,birbirimizle şakalışyorduk.Hem belki erkeklerin canı sıkılır,alışverişe gidebilirdik.

birlikte bir ağacın altına oturduk.Kev çantasından bir şarap çıkardı ve hepimize bir bardak vererek,şarap verdi.Önüme gelen saçları arkaya attım ve bardağımdan bir yudum aldım.Şarapın tadı çok güzeldi.Kev herzaman ki gibi iyi bir seçim yapmıştı.Birbirimizle muabbet etmeye başladık.Konu birden modaya gelmişti.Tamaraya döndüm. "Süper kıyafetler gelmiş." dedim ve Kev ile Rocce'ye sinirli bir bakış atarak sözlerimi devam ettirdim. "Malesef,gidemiyoruz."
http://www.melezkamprpg.yetkin-forum.com

Hedef New York 72 / 1
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hedef Lotus Kumarhanesi!
» New York , New York...
» New York :) :)
» New York gezimiz
» New York'ta Melezburger...