Sinsice gülümsedim. "Hey,alışverişe çıkmaya ne dersiniz?" Rocce ile Kev bu fikri beğenmemiş gibi gözüküyordu.Tamara ile onları ikna etmek için yavru köpek ifadesi yapmaya çalıştık ama pekte işe yaradığı söylenemezdi.Kev'in yanına yaklaştım.Giydiği rahat gömleği göstererek konuşmaya başladım. "Açıkcası,sizin de buna ihtiyacınız var." Kev ile Rocce bana ters ters bakış atmaya başladılar.Onların bakışlarını görmezden gelmeye çalıştım.Tamara da Rocce'nin yanına yaklaştı.Bana katıldığını göstermek için kafasını salladı.Kev tekrar elimi kavradı ve yolu göstererek beni oraya çekmeye çalıştı. "Hep birlikte yürüsek?" İstemesem de kabul etmek zorunda kalmıştım.Hep birlikte yürümeye başladık.Yürürken,hem konuşuyor,birbirimizle şakalışyorduk.Hem belki erkeklerin canı sıkılır,alışverişe gidebilirdik.
birlikte bir ağacın altına oturduk.Kev çantasından bir şarap çıkardı ve hepimize bir bardak vererek,şarap verdi.Önüme gelen saçları arkaya attım ve bardağımdan bir yudum aldım.Şarapın tadı çok güzeldi.Kev herzaman ki gibi iyi bir seçim yapmıştı.Birbirimizle muabbet etmeye başladık.Konu birden modaya gelmişti.Tamaraya döndüm. "Süper kıyafetler gelmiş." dedim ve Kev ile Rocce'ye sinirli bir bakış atarak sözlerimi devam ettirdim. "Malesef,gidemiyoruz."