| Hekate Kulübesi / Sohbet & Tanışma | |
|
+12Kaia Katharina Seller Athena Zellana L. Tyler Lara Croft Lary Zack Green cookie monster Rochelle Soluric Mnemosyne Mantalon Soluric Leéroy Sephard Nemia Stacy Gresean Izabelle Jearollia 16 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Leéroy Sephard Hekate'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Hekate Kulübesi / Sohbet & Tanışma C.tesi Nis. 30, 2011 2:43 am | |
| | |
|
| |
Mnemosyne Titan
| Konu: Geri: Hekate Kulübesi / Sohbet & Tanışma C.tesi Nis. 30, 2011 2:45 am | |
| Notunda ben mi yanlış okuyorum yoksa 'Kör cerrah' mı yazıyor? | |
|
| |
| Konu: Geri: Hekate Kulübesi / Sohbet & Tanışma C.tesi Nis. 30, 2011 3:13 am | |
| Kör Cerrah yazıyor. İmzamdada yazıyor. | |
|
| |
Nemia Stacy Gresean Küçük Tanrıça
| Konu: Geri: Hekate Kulübesi / Sohbet & Tanışma C.tesi Nis. 30, 2011 4:21 am | |
| Zomy,evrende başı boş gezinen büyüleri kendin bulmalı,onları kullanmayı kendin öğrenmelisin. Kitaplar, sana ne yapacağını öğretebilir ama nasıl yapacağını öğretemez. Eğer okuduğun bir şeyi uygulayamıyorsan, o konu hakkında bir şey bilmen önemli değildir. *Çok felsefik oldu ha! Gör bunu Lee Ben de bir sürü kitap okuyorum. Ama yazarlar büyüler hakkında yeterli bilgiye sahip değil. Hangi insan büyü yapabiliyor ki? Hekate çocuklarının yazdığı büyü kitapları da sınırlı. O yüzden kendi içindekini keşfetmeli, onu kullanmalısın derim. Senin varlığının parçası olan büyü, sen denemeler yaptıkça, hatalar yapıp orayı burayı patlattıkça kendini açığa çıkaracak. Oturup okumakla değil. Bak, ben okuma karşıtı değilim. Aksine felaket kitap kurduyumdur. Ama bütün gün okuyarak öğrenilmeyeceğini biliyorum. Kendini odana kapatıyor,okudukça okuyorsun, sonrada Izzy ( Izabelle) 'ye asosyal diyorsun. Tamam, dışarı çıkmıyor olabilir, az arkadaşı olabilir, ama o vaktini kendini geliştirmekte kullanıyor. Hepimiz öyleyiz. Kitaplar sana yeterli bilgiyi vermez, Zo. Kendini keşfetmelisin. Dışarı çık, kano gölünün oraya git, yüzen kanoları devirmeye çalış. Voleybol sahasında, filenin kopmasına sebep ol. Ben sadece örnek veriyorum. Kendini kitaplara verme. Bırak, ruhun bedeninde kalsın. Kendini keşfet. Buraya geldiğimizde, büyüler hakkında bilgimiz yoktu. Ama durmadan kitap okumadık. Yapabileceklerimizi görmek için çalıştık. Birbirimizin bilgilerinden, bizden daha deneyimlilerin görüşlerinden yararlandık. Bak Lee'ye, ona sadece nasıl alev topu yapabildiğini gösterdim. Çünkü devamını kendi bulmalıydı. Ve buldu da. Kendini durmadan geiştirdi. Bizlerle savaştı, gördü, denedi. Ama asla usta olamayacak.Ben de olamayacağım, Izzy'de. Çünkü, öğrenme sonsuz bir döngü. Birini öğrenirsin, uygularsın, ardından başka bir bilgi çıkar ortaya. Ne demek istediğimi anlıyor musun? | |
|
| |
Mnemosyne Titan
| Konu: Geri: Hekate Kulübesi / Sohbet & Tanışma C.tesi Nis. 30, 2011 4:36 am | |
| Anladım ne demek istediğini. Ve son zamanlarda kulübeden dışarıya çıkmaya çalıştım. Mesela Hypnos kulübesinde David'i başka bir yerer ışınladım. Heyhat, belki göndermek istediğim yere gitmemiş olabilir. Sonuçta orada yanlış yapmış olabilirm. Ve söylediklerini yapmaya çalışıyorum. Bu arada çok uzun yazmışsın ya, bu uzunlukta temilik rpsine post yazsak herhalde birinci olurduk. | |
|
| |
Mnemosyne Titan
| Konu: Geri: Hekate Kulübesi / Sohbet & Tanışma C.tesi Nis. 30, 2011 4:39 am | |
| Bu arada not: Kitaplardan sadece büyünün sözlerini yazıyor. Diğer kısmını ben kafamdan atıyorum - hep öyle yapmışımdır. Kitaplar kurguma daha bir eğlence katıyor yani. | |
|
| |
Nemia Stacy Gresean Küçük Tanrıça
| Konu: Geri: Hekate Kulübesi / Sohbet & Tanışma C.tesi Nis. 30, 2011 5:29 am | |
| Bu kısa sen 10. denetlemede benim yazdığıma bak da gör uzun postu. Bu arada, şahsen ben büyü yaparken sözleri çok kullanmam. Emir vereceksem falan kullanırım. Daha çok düşünerek yaparım. | |
|
| |
Mnemosyne Titan
| Konu: Geri: Hekate Kulübesi / Sohbet & Tanışma C.tesi Nis. 30, 2011 5:32 am | |
| Ben de sözlerden çok hareketleri kullanırım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Hekate Kulübesi / Sohbet & Tanışma C.tesi Nis. 30, 2011 6:10 am | |
| Oyyyy oyy bu kızları anlıyorsam Hades olayım!..Felsefe'n gayet iyi Ne'm(Nemia).Söylediklerinede katılıyorum.. | |
|
| |
Mnemosyne Titan
| Konu: Geri: Hekate Kulübesi / Sohbet & Tanışma C.tesi Nis. 30, 2011 6:35 am | |
| Felsefe moda mı olmaya başladı ya? Sağıma baksam felsefe, soluma baksam felsefe... | |
|
| |
| Konu: Geri: Hekate Kulübesi / Sohbet & Tanışma C.tesi Nis. 30, 2011 6:58 am | |
| Gönül Çalab'ın tahtı, Çalab gönle baktı. Bir gönül kırdı isen, İki cihan bedbahttı. Diyorum, hakkında münakaşayı size bırakıyorum. | |
|
| |
Mnemosyne Titan
| Konu: Geri: Hekate Kulübesi / Sohbet & Tanışma Salı Mayıs 03, 2011 7:40 am | |
| Izabelle'in isteği üzerine 12. Temizlik Denetlemesini başlatmış bulunuyorum millet! Herkes yazsın lütfen! | |
|
| |
Rochelle Soluric Hekate'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Hekate Kulübesi / Sohbet & Tanışma Salı Mayıs 03, 2011 7:59 am | |
| | |
|
| |
Mnemosyne Titan
| Konu: Geri: Hekate Kulübesi / Sohbet & Tanışma Salı Mayıs 03, 2011 8:01 am | |
| Sana da merhaba. 12. denetlemeyi başlattım, boş vaktin varsa yazabilir misin ona? | |
|
| |
| Konu: Geri: Hekate Kulübesi / Sohbet & Tanışma Salı Mayıs 03, 2011 8:15 am | |
| | |
|
| |
Izabelle Jearollia Hekate'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Hekate Kulübesi / Sohbet & Tanışma Perş. Mayıs 05, 2011 5:39 am | |
| Ben devam ettirdim, Zoe tekrar sağol bu arada. Evet herkes yazsın lütfen! | |
|
| |
cookie monster Hekate'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Hekate Kulübesi / Sohbet & Tanışma Cuma Mayıs 06, 2011 11:16 am | |
| Merhabalar ben yeni geldim | |
|
| |
| Konu: Geri: Hekate Kulübesi / Sohbet & Tanışma Cuma Mayıs 06, 2011 4:19 pm | |
| Hoşgeldin Kusura bakma araya kaynamışsın görmedim ) | |
|
| |
Mantalon Soluric Hekate'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Hekate Kulübesi / Sohbet & Tanışma Cuma Mayıs 06, 2011 11:44 pm | |
| Hoşgeldin aramıza kardeşim | |
|
| |
| Konu: Geri: Hekate Kulübesi / Sohbet & Tanışma C.tesi Mayıs 07, 2011 12:38 am | |
| Mantalon senin durumlar vaziyetler ne ayak? .. | |
|
| |
| Konu: Geri: Hekate Kulübesi / Sohbet & Tanışma C.tesi Mayıs 07, 2011 6:20 am | |
| hoşbulduk | |
|
| |
Mnemosyne Titan
| Konu: Geri: Hekate Kulübesi / Sohbet & Tanışma C.tesi Mayıs 07, 2011 6:23 am | |
| Hoşgeldin kardeş. Denetlemeye yazarsın herhalde? | |
|
| |
| Konu: Geri: Hekate Kulübesi / Sohbet & Tanışma C.tesi Mayıs 07, 2011 6:32 am | |
| şimdi yazmayı düşünüyorum zaten kardeş ama uzun olmaz bu arada belki beni tanıyorsunuzdur bu benim ikinci karakterim | |
|
| |
Mnemosyne Titan
| Konu: Geri: Hekate Kulübesi / Sohbet & Tanışma C.tesi Mayıs 07, 2011 6:33 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Hekate Kulübesi / Sohbet & Tanışma C.tesi Mayıs 07, 2011 6:36 am | |
| Artemis avcısı Happy Erin Collin | |
|
| |
Mnemosyne Titan
| Konu: Geri: Hekate Kulübesi / Sohbet & Tanışma C.tesi Mayıs 07, 2011 6:38 am | |
| Tanıyamadım bir an. Avatarın niye küçük boyda? | |
|
| |
| Konu: Geri: Hekate Kulübesi / Sohbet & Tanışma C.tesi Mayıs 07, 2011 6:40 am | |
| Avatarsız kalmamak için bilgisayardan yükleme av-im yaptırınca düzelecek | |
|
| |
Mnemosyne Titan
| Konu: Geri: Hekate Kulübesi / Sohbet & Tanışma C.tesi Mayıs 07, 2011 6:42 am | |
| Evet ya, ben de ilk hesabımı aldıımda öyle yapmıştım. Unutmuşum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Hekate Kulübesi / Sohbet & Tanışma C.tesi Mayıs 07, 2011 7:43 am | |
| yeni üye olunca kaçış yöntemi işte -Beni konuşturmak isteyenler temizlikte 'ı kullanırsa sevinirim | |
|
| |
Mantalon Soluric Hekate'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Hekate Kulübesi / Sohbet & Tanışma C.tesi Mayıs 07, 2011 9:48 am | |
| Leeory. O konulara hiç girme kardeşim | |
|
| |
| Hekate Kulübesi / Sohbet & Tanışma | |
|