| SerenaMelanieHolls~ | |
|
+31Claire Angel Deeply Andrea Grace Harvey Martin Tudor Edward J. F. Newgate Isabella Andie Thalia A. Carter Proserpina Riddle Summer Katherine Ramsey Ange Morgan Lamartine A. Raina Lindgren Mitchie Carter Aleda Beth Hwang Eduard Ryan Longrange Robert Harris Clara Thompson Leonard L. Carter Dryope Glauce Charon Cornelia Fackrell Athena Edward Kevin Hawke Cristina Black Lara Adams Cassandra Masen Alexandra Bethany Daniels Satellite Morgan Rose Denise Harris Anastacia A. Anna Bianca Sentius Stella Fabiano Lucianna Fackrell Serena Su Hanzadeoğlu 35 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: SerenaMelanieHolls~ Salı Eyl. 07, 2010 9:23 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] s e r e n a m e l a n i e h o l l s * 17 * Athena Kulübesi // Athena'nın Kızı * Melez * Yardımcı Kulübe Lideri-Bayrak Koordinatörü-Yardımcı Kılıç Eğitmeni * Işık Saçan // Yeşil Baykuş * Bayan O'Leary adında sevimli fakat tehlikeli bir cehennem tazısı sahibi* Serenity isimli mükemmel bir pegasus sahibi * İngilizce, Türkçe, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca birazda Japonca
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]S E R E N A M E L A N I E H O L L S' kimdir?*Kişisel özellikleri nasıldır?Serena'yı bu kadar çok merak ediyorsanız eğer tanımalısınız. Ama bundan önce size biraz bilgi verelim. Kendisi oldukça çalışkan, disiplinli ve sorumluluk sahibi bir kızdır. Yani bir nevi ''Küçük Athena'' diyebilirsiniz ona. Tabi eğer siz onunla yeni tanışıyorsanız asla böyle seslenmeyin! Sizi küçük parçalara ayırabilir. Nedenini sorarsanız Tanrıça Athena ile pek arası iyi değildir. Aslında o böyle istiyor ve hissediyor. Belki haklıdır, belki haksızdır. Eh anneniz bir tanrıça ise bu pekte kolay olmuyor gördüğünü gibi. Neyse dediğim gibi oldukça çalışkandır. Tam bir zeka küpüdür bu küçük hanım. Ayrıca çok bilmiştir. Size asla içindeki Serena'yı göstermez. Bu yüzden şanssızsınız. Kardeşleri bile o Serena ile fazlasıyla karşılaşmamıştır. Bu dışa çıkamayan Serena bir hayli uslu, duygusal ve sevecendir. Eminim onuda çok seversiniz ama bizim Serena'mızı katı, bilmiş, disiplinli biri olarak kabul etmelisiniz.
*Fiziksel özellikleri nasıldır?1.80 boylarındadır. Tamam, söylenişi çok gibi ama o buna gerçekten çok yakışıyor. Kampın en uzun kızıdır neredeyse. Uzun ince bacaklarılara sahiptir. Fakat etek giymeye alışık olmadığı için bu güzelliğini kullanamamaktadır. Yuvarlak fakat küçük bir yüzü vardır. Her zaman ruj sürülmüş gibi duran dudakları, masmavi deniz gözleri ve kalkık minik burnu ile güzelden çok şirin gözükmektedir. Ablası Annabeth'e yüzü çok benzer. Fakat Serena, Annabeth'ten daha yapılıdır. Beli, sıfır beden denecek kadar incedir. Kollarında biraz kasa sahiptir. Buda kılıç antrenmanlarından olsa gerek. Kahverengi dalgalı saçları her zaman ipek gibi görünmektedir. Aslında saçları kahverengi-koyu sarı arasındadır. Herkeste bulunmayan hoş, değişik bir renge sahiptir. Güneşte sarı gözükmektedir. Bu kadar güzel, havalı ve şeker görünmesine rağmen her zaman katı yüz ifadesi insanlardan onu uzaklaştırır. Hatta o ince narin elleri hiçte güçlü bir meleze benzemez. Bu yüzden kendisi Athena kızı olmasına rağmen daha çok Aphrodite kızlarına benzemektedir.
*Özel gücü, silahları ve sihirli eşyası nasıldır? -Hepsi tam bir Athena kızına göredir. İlk önce size silahından bahsetmek istiyorum. Adı ''Işık Saçan''dır. Normalde kurşun kalem olarak görünmektedir. Kılıca dönüşmesini istiyorsanız eğer silahı hayal etmeniz yeterdir. Yani beyin ile çalışan çok özel bir silahtır. Bu mükemmel silahın özelliği ise etrafına yoğun sihirli bir güç yaymasıdır. Bu güç rakiplerin kafasını karıştırmaya, halüsinasyon görmesine hatta bayıltmaya bile yarıyor. İlahi bronzdan yapılmıştır. Melezlere ve canavarlara etki etmektedir. Hatta kötü bir şey ama tanrı&tanrıçalarda bu silahtan ağır hasar görebilmektedir. Ama Tanrıça Athena, küçük kızına çok güvendiği için bu silahı ona armağan ediyor. Tabi Serena, asla tanrı&tanrıçalar hakkında kötü düşünmez. Ayrıca bu silah Styks nehrine bile girmiştir. Sapı yeşil, beyaz ve siyah taşlarla süslenmiştir. Küçük ince ve dikkat çekici oymaları vardır. Sapın tam ortasında Athena yeşili gözlere sahip bir baykuş ve baykuşun gövdesinde ''Serena Melanie Holls'' yazmaktadır. Eğer Serena hırslanırsa ve öldürücü bir güce sahipse kılıcın metal bölümleri yeşil(hoş olmayan fakat herkesi etkileyebilecek bir ton) renkle parlamaya başlıyor.-Bu sihirli eşyayı Tanrıça Athena vermiştir. İsmi ''Yeşil Baykuş''tur. Bu ismi Serena takmıştı. Uzun zincire sahip bir kolyedir. Zincirin ucunda kibar sevimli bir baykuş şekli vardır. Baykuşun gözleri Athena yeşili taşlar ile süslenmiştir. Özelliği ise karşındakilerin seni kim olarak görmelerini istiyorsan şeklini ona göre değiştirir. Bu kolyeyi çok kullanmayı tavsiye etmeyiz. Çünkü kullandıkça şekil değiştirmekten insanın midesi bulanıyor. Serena bunu kullandıkça anladı tabi. Kolyenin diğer bir ayırtıcı özelliği ise sadece Serena kullanabilmektedir. Bu yüzden her zaman boynunda taşıyor. Şekil değiştirirken Serena kolyeyi tutar ve aklından kim olmak istediğini düşünür. Böylece Athena yeşili yeşil gözler parlar ve kör edici bir ışık parlayarak kişi şekil değiştirir. -Bu özel gücü ise bir görev sırasında Tanrıça Athena'dan öğrenmişti Serena. Tam ona ve yeteneğine göre bir yetenektir. Serena hangi kalemi, hangi fırçayı alırsa alsın bir nesne üzerine gitmek istediği yerin resmini çizerse oraya gidebilmektedir. Tek yapması gereken bir boya aracı alıp bir nesnenin üzerine o yerin resmini çizmesidir. Daha sonra zaman geçmeden o nesnenin içinden geçmelidir. Böylece istediği yerde bulunabilmektedir. Eğer bir kaç arkadaşıda ona eşlik edecekse el ele tutuşup nesnenin içinden geçmeleri yetmektedir. Bu sayede bir çok görevini başarı ile tamamlamıştır. Bu özel gücü sayesinde çevresindekiler ona ''Işınlanan Melez'' demektedir.
*Kamp Öncesi;Daha küçük bir çocukken Tanrıça Athena onu babası David'e götürdü. Genç adam o zaman fakir olduğu için California'nın en köklü ve tanınmış ailelerinden olan Crush ailesine evlatlık verdi. Tabi bu işi halası Mary yaptı. Mary, Serena'yı yanlız bırakmak istemediği için dadısı olarak ailenin yanında işe başladı. Crush ailesinin ne yazık ki çocuk olmuyordu. Bu yüzden üvey babası onu her zaman şımarık olarak yetiştirmişti. Bu Serena'nın kötü fakat hala devam eden bir huyuydu. Üvey annesi ise her zaman garip bir kadındı. Serena'nın sosyeteden olmasını isterdi. Mükemmel bir okulda okumasını, başarılı olmasını hayal ederdi. Ne zaman üvey annesi bir çocuğunun olabileceğini öğrendi, Serena'yı kapı önüne koydu. Üvey babası birlikte kalabileceklerini söyledi ama genç kızın başka planları vardı. Dadısı sandığı halası ile birlikte New York'a gerçek babası David'in yanına geldiler. Babası David'in yanında bazı acı gerçekleri öğrenince artık hayatına yeni bir sayfa açmaya karar vermişti. Serena'nın babası oldukça başarılı ve tanınmış bir mimardır. Halasının ise bir pastanesi vardır. *Kamp Sonrası;İşte hayatının başlangıcı bu güzel kampta olmuştu. Mitolojik bir Tanrıça'nın kızı olmak tam ona göreydi. Hatta Tanrıça Athena'nın her yönden bir kopyası olduğu düşünülünce onu ister istemeden bu hayata yakıştırıyordunuz. Kampın ilk günlerinde bile güçlü, akıllı, disiplinli ve sorumluluk olabilmişti. Kardeşleri ona yeterince yardım ediyordu. Hatta kendisinden önce gelen kardeşi Lucy ile mükemmel derecede iyi anlaşıyordu. Bütün kardeşleri ile anlaşırdı ama Lucy ile sanki ikiz gibiydiler. Onları kolay kolay ayıramazsınız. Tabi özellik bakımından ikiz diyemeyiz onlara çünkü gerçekten farklılar. Ama Lucy, Serena için her türlü fedakarlığı yapmıştır. Serena'da aynı şekilde... Lucy ile konuştukça Tanrıça Athena'ya ısınmaya başlıyordu ama onu bırakıp gitmesi gerçeğini asla değiştiremezdi. Ne olursa olsun Tanrıça Athena yani annesi ile arası her zaman mesafeli ve bozuk olacaktı. Şimdi biricik dostu Roby ve canından çok sevdiği kardeşi gibi gördüğü Rose ile bir üniversiteye gitmektedir. İleride hayali başarılı bir mimar olmaktır. Hatta şimdiden annesinden siparişler almaktadır.(heykel, tapınak, kuş havuzu gibisinden) Serena sık sık hafta sonları babası ve halasının yanına kalmaya gitmektedir. Tabi babası hakkında yakında öğreneceği bazı haberler onu mutlu etmeyecektir. (Serena'yı takip edin.)
*Aşk hayatı nasıldır?Serena aslında erkeklerden nefret eden bir kızdır. Fakat bu huyunu kampta yıkmıştır. Aslında Crush ailesinin yanındayken bir kaç kişiylede çıkmıştı fakat eski sayfaları kapattı artık. Kampta ilk sevdiği kişi tabi ki her genç kızın ki gibi Luke Castellan olmuştu. Daha sonra Luke'un adaşı olan Zeus oğlu Luke ile çıkmıştı. Fakat bazı nedenlerden ve anlaşmazlıklardan dolayı ayrılmak zorunda kaldılar. Şuan boşta fakat ablasından ve kardeşlerinden gizlesede platonik olarak Poseidon oğlu Percy Jackson'a bayılıyor. Tabi bu her zaman bir sır olarak kalacaktır. Bir çeşit hayranlık olarak tahmin ediyor.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sevdikleri; *Athena (Her ne kadar itiraf edemese bile)*Melez Kampı*Babası David ve halası Mary(eski dadısı) *Mimari çalışmaları, resimleri *Pegasuslar *Işık Saçan, Yeşil Baykuş ve Işınlanan Melez(özel gücü) *Arkadaşları-Kardeşleri *Ders çalışmak, kitap okumak *Matematik, hatta bütün dersler... (hepsi iyidir) *Fazla ilgisi olduğunu göstermese bile; müzik, dans etmek ve tiyatro...
Sevmedikleri;*Örümcekler *Medusa *Korkaklar *Erkekler (babası hariç) *Tembellik *Yaramaz çocuklar
En son Serena Melanie Holls tarafından Cuma Ara. 03, 2010 8:59 am tarihinde değiştirildi, toplamda 9 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: SerenaMelanieHolls~ Salı Eyl. 07, 2010 9:23 am | |
| ICONLAR&- Spoiler:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ~İlişkilerim~[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tanrıça Athenaİşte annem. Evet, o bir yunan tanrıçası biliyorum. Melezler için normal diğerleri için farklı. Ne olursa olsun o benim annem ve kabullenmek zorundayım. Oda beni ve kardeşlerimi kabullenmek zorunda. Aslında değil, istese belki bizi öldürebilir ama bunu yapmıyor. Çünkü her ne kadar itiraz edersem edeyim o bizi seviyor. Bunu biliyorum. Ayrıca çoğu insan onun kopyası olduğumu söylüyor. Bu benim için harika birşey, he ne kadar dışa vurmasam bile. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Lucianna FackrellSevgili kardeşim ve kulübe liderimiz. Ama o bir liderden çok arkadaş gibi... Öyle bildiğiniz katı liderlere benzemez. Belkide Athena kulübesi bu yüzden şanslı. Ben olsaydım çok kötü olurdu herhalde. Onu çok seviyorum, onunla herşeyimi paylaşabilirim. Ayrıca bir ara ondan kılıç konusunda eğitim isteyebilirim. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Cornelia ScarlettRose gibi sevdiğim bir Poseidon kızı daha. O benim herşeyim. Arkadaştan öte en yakın kardeşim gibi. Sırlarımı, düşüncelerimi ve hayat hikayemi senden asla saklamadım. Tüm detayı ile bilen sadece sen varsın zaten. Umarım bu kardeşliğimiz asla bozulmaz. Çok seviyorum seni bitanem.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Stella Fabianoİşte kamptaki ilk dostum. Hades kızı denilmesi için bin şahit lazım! O kadar canayakın ki şaşırırsınız. Gerçekten iyi dost olacağız. Seviliyorsun Stell! Yardımlarını asla unutmayacağım. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Annalynne JohnssonAphrodite kulübesinin lideri... Mükemmel biri. Her şeyin en iyisini hakediyor. O benim biricik çöpçatan meleğim. Hep yanımda ol tatlım. Seni çok ama çok seviyorum.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Rosamarie Seaİşte benim gibi Pegasus hastası bir melez! Tabi ki de Poseidon kızı... Buna şaşırmamak gerek. Atlar ile arasında olan bağı bazen kıskanıyorum. Neyse artık... İyi bir dost ve iyi bir arkadaş. Seviliyorsun. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Alexandra Regina Danielİşte bir Aphrodite kızı daha! Ama o diğerlerinden farklı. Bana göre en yakınım. Onun için bilmem ama... Her neyse. Güzel, sevimli, eğlenceli daha ne olsun? Kardeşim olsa bu kadar sevebilirim. En özel sırlarımı bile o bilir![Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Selly Emily GreeneSarı saçları ve sevimli konuşmasıyla insanlarla kolay anlaşıyor. Sanırım çikolata hastalığı var. İşte bunu sevmiyorum sanırım birgün onunla konuşmam gerekecek. Onun dışında çok eğlenceli ve güzel. Diğer kardeşleri gibi... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Jessica AdamsPersephone kızı. Çok sevimli bir kız. Tanrı Hades'in ondan nefret etmesine anlam veremiyorum şahsen. Her neyse... Herhalde -Tanrıça'yı hiç görmedim- Tanrıça Persephone'a benziyordur. Melez kampında bir işin ucundan tutmak için can atıyor sanki. İyi anlaştığımızı düşünüyorum.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Cristina BlackMüzikle alakası olması güzel. Yetenekli bir arkadaş daha... Eee boşuna Apollon kızı değil. Hayvanları sevmeside benim için bir artı. Bazen ondan şarkı söylemesini rica ediyorum, insana huzur veriyor. Kesinlikle yardım sever, sadık bir dost! Seviliyorsun Crist!
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Edward Kevin OswaldYahu deli misin nesin? Seni hala çözemedim. Bazen gıcık oluyorsun, bazen de melek gibi biri oluyorsun. Beni bile soru işaretleriyle bırakıyorsun ya pes doğrusu! Yinede sana ihtiyacım olduğunda yanına gelirim ve çekinmeden söylerim. Fakat şu gıcıklıklarına devam edersen ve savaş çıkarsa sana saldırırım ona göre! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Satellite Morganİyi anlaştığım bir Artemis avcısı. İyi anlaşmamız çok normal zaten. Tanrıça Artemis'e olan hayranlığım beni onlara çekiyor. Sat'ten hiç bir şeyimi gizlemem. Oda benden gizlemez. İkimizde mükemmel bir sır tututcuyuzdur. Seni çok seviyorum Sat. Sırlarım sende güvende. Eminim.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Dryope Glauce CharonTanrıça Persephone'un diğer bir sevimli kızı. Saçları ve bakışları insanı korkutuyor bir an Ares kızı sandım. Ama tanıyınca ne kadar büyük bir hata yaptığımı anladım. Gerçektende huy olarak Persephone'a benziyor. Yani anlatılanlardan kaynaklanarak söylüyorum bunu. Emin ol tatlım, sırların bende güvende.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Amanda SyliseAslında kendisi benim çocukluk arkadaşım oluyor. Neredeyse tek arkadaşım o'ydu. Fakat sonra ayrılmak zorunda kaldık. Çok üzülmüştüm. Meğerse kampa yeni gelenlerden birisiymiş. Bunu duyunca çok sevindim ve koşa koşa yanına gittim. İyi ki buradasın Amanda. Artık eskisi gibi çok eğleneceğiz, hemde çok.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Adrian BlackTanrı Ares'ten pek hoşlanmasamda oğlu benim kankam. Hemde oldukça yakın bir dostum. Bilirsiniz Ares çocukları kaba ve birazcık kötü olurlar. Ama o her zaman bana karşı çok kibar ve anlayışlı. Ayrıca Lucy'nin partneri, buda benim hoşuma gidiyor. Çok yakışıktıklarını kimse inkar edemez. Bir çok macerada bana yardım etti, mükemmel biri.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Maya Marie Collins Gerçekten iyi bir dost. Çoğu maceralara birlikte katıldık. Hatta özel görevimde bizi takip etmesi ile onun ne kadar cesaretli bir kız olduğunu anladım. Çok iyi biri. İnsan onunla konuşunca gerçekten rahatlıyor. Tabi Leo konusu biraz aramızı açsada şuan pek bir sorun yok. Umarım onunla bol bol maceralarda karşılaşırız.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Robert HarrisHey, benim biricik dostum. Tam kafa biridir kendisi. Rose ile yakıştıklarını kimse inkar edemez. Edeni ise öldürürüm zaten. Onların benim favori çiftim ve çifte kumrularım. Ayrıca Robyn benim abim, kardeşim gibi. O yüzden onu çok seviyorum. Mükemmel birisin Robyn!Eklenmek için;*Karakterim hakkında ne düşünüyorsunuz?: *Kullandığınız ünlü?: *Sizce ilişki düzeyi nasıl olabilir?:[/size]
En son Serena Melanie Holls tarafından Çarş. Ara. 01, 2010 4:34 am tarihinde değiştirildi, toplamda 20 kere değiştirildi | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: SerenaMelanieHolls~ Salı Eyl. 07, 2010 12:01 pm | |
| Selam kardeşim Karakterini çok beğendim, sanırım benimle kafa dengisin. Birbirimizi tanıdıkça daha çok seveceğimize inanıyorum, büyük ihtimalle de iyi anlaşacağız. (Omg, kullandığım bir ünlü yok ) İlişki düzeyimize göre zaten kurgunun belirlediği üzre kardeşiz. Bunun yanı sıra yakın iki arkadaş olabileceğimizi düşünüyorum | |
|
| |
Stella Fabiano Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: SerenaMelanieHolls~ Salı Eyl. 07, 2010 12:17 pm | |
| İlk olarak karakterinin çok sağlam olduğunu gördüm. Karakterin çok harika Kullandığım ünlü, Taylor Momsen, Gossip Girl'de oynuyor Ben seni gerçekten çok sevdim, ilişki düzeyimizin gayet iyi olacağını düşünüyorum Şimdilik bu kadar | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: SerenaMelanieHolls~ Salı Eyl. 07, 2010 12:43 pm | |
| Merhaba Serena,hoş geldin | |
|
| |
Anastacia
| Konu: Geri: SerenaMelanieHolls~ Salı Eyl. 07, 2010 7:47 pm | |
| Merhaba Kardeşim avatarın çok şık olmuş çok güzel Benimkide Venessa Hudgens High Shcool Musical da oynuyor Umarım iyi anlaşırız | |
|
| |
Rose Denise Harris Poseidon'un Çocuğu
| Konu: Geri: SerenaMelanieHolls~ Salı Eyl. 07, 2010 11:28 pm | |
| Merhaba Serena Poseidon kızı Rose ben. Kişiliğini gördüğüm kadarıyla çok beğendim, o nedenle tanışmak istedim seninle. Ortak yanlarımız da var, en başta pegasuslar Ünlüm Alessandra Ambrosio. Seninle güzel bir arkadaşlık, dostluk ilişkimiz olsun isterim. | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: s Perş. Eyl. 16, 2010 6:36 am | |
| Selam Serena! Hala aktifsen rp yazak? *Bence karakterin çok güzel.Sağlam bir kişilik üstüne kurulmuş.Harika olduğuna eminim. *Karakterim Chelsea Staub,Jonas'ta oynuyor.*Bence iyi anlaşabiliriz.Bir ara dediğim gibi rp yazsak daha da ileri gidip sıkı dost olabiliriz | |
|
| |
| Konu: Geri: SerenaMelanieHolls~ Cuma Eyl. 24, 2010 9:30 pm | |
| Ekledim hepinizi, beğenmezseniz söyleyin. Satellite rp yazabiliriz. Ama bu süreçte bekleyebilirsin. Çünkü okul yüzünden pek fazla birşey yazamıyorum. Ama kurguyu falan konuşalım istersen? (: | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: SerenaMelanieHolls~ Cuma Eyl. 24, 2010 10:13 pm | |
| Bende de aynı yani okul var;bir ara boş olunca söylersin yapmadığın görevlerden yaparız.Olur mu? | |
|
| |
| Konu: Geri: SerenaMelanieHolls~ Cuma Eyl. 24, 2010 10:15 pm | |
| Olur anlaştık. | |
|
| |
| Konu: Geri: SerenaMelanieHolls~ Cuma Eyl. 24, 2010 11:21 pm | |
| Sere istersen benimle de rp yazabilirsin | |
|
| |
| Konu: Geri: SerenaMelanieHolls~ Cuma Eyl. 24, 2010 11:28 pm | |
| Hmm tamam bakalım. Şu görevlere bakayım, ikinizlede görev rpsi yapayım olur mu? | |
|
| |
| Konu: Geri: SerenaMelanieHolls~ Cuma Eyl. 24, 2010 11:33 pm | |
| Olur | |
|
| |
Alexandra Bethany Daniels Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: SerenaMelanieHolls~ C.tesi Eyl. 25, 2010 1:36 am | |
| Selam
Karakterim hakkında ne düşünüyorsunuz?:Çok sebimli(sevimli) bir şahsiyet. Güzel de. Hem iyi biri ve seviyorum kısaca...
Kullandığınız ünlü?:Nina Dobrev
Sizce ilişki düzeyi nasıl olabilir?:Dost, yakın arkadaş, arkadaş (nasıl istersen) | |
|
| |
Cassandra Masen Thanatos'un Çocuğu
| Konu: Geri: SerenaMelanieHolls~ C.tesi Eyl. 25, 2010 2:01 am | |
| Merhaba Serenaa, beni de eklersen sevinirim, en kısa zamanda rp yapalım(görev de olur ) | |
|
| |
| Konu: Geri: SerenaMelanieHolls~ C.tesi Eyl. 25, 2010 9:43 am | |
| Bana da olur arada 3-4 post olsa da | |
|
| |
| Konu: Geri: SerenaMelanieHolls~ Ptsi Eyl. 27, 2010 4:26 am | |
| Bu kadar mı? Arkadaşsız kaldım. | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: SerenaMelanieHolls~ Ptsi Eyl. 27, 2010 4:30 am | |
| Yok canım ben siz olur mu? Selaammm! Zaten tanışıyoruz ama yazıyım dedim. Bu kadar yeter mi? | |
|
| |
| Konu: Geri: SerenaMelanieHolls~ Cuma Ekim 01, 2010 2:32 am | |
| Satellite ve Jess sizinle ilgili pek kurgu bulamadım. Biraz düşünüp akşam ekleyeceğim. Diğer arkadaşlar umarım beğenir.Ayrıca Jess, ünlünün iconlarını bulamadım. Özel ünlü sanırım? | |
|
| |
| Konu: Geri: SerenaMelanieHolls~ Cuma Ekim 01, 2010 2:33 am | |
| evet ama ben bulabilirim sana istersen | |
|
| |
| Konu: Geri: SerenaMelanieHolls~ Cuma Ekim 01, 2010 2:34 am | |
| Tamam bulup özelden gönderirsen çok sevinirim tatlım. | |
|
| |
Alexandra Bethany Daniels Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: SerenaMelanieHolls~ Cuma Ekim 01, 2010 2:35 am | |
| Hahiho beni eklemeyi unutma | |
|
| |
Cristina Black Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: SerenaMelanieHolls~ Cuma Ekim 01, 2010 2:36 am | |
| benide ekleeeee ) | |
|
| |
| Konu: Geri: SerenaMelanieHolls~ Cuma Ekim 01, 2010 2:37 am | |
| Ekledim seni Alex. Oku bakalım beğenicek misin? Tamam Crist senide ekleyeceğim akşam. | |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: SerenaMelanieHolls~ Cuma Ekim 01, 2010 2:42 am | |
| Ya ben nerdeyim serenaaa ? | |
|
| |
| Konu: Geri: SerenaMelanieHolls~ Cuma Ekim 01, 2010 2:42 am | |
| yolladım sana iconu | |
|
| |
| Konu: Geri: SerenaMelanieHolls~ Cuma Ekim 01, 2010 2:44 am | |
| Tamam Jess teşekkürler tatlım. Ne var Kev ahaha, şaka bir yana bilmiyorum eklemedim seni. | |
|
| |
Edward Kevin Hawke Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: SerenaMelanieHolls~ Cuma Ekim 01, 2010 2:45 am | |
| o kadarını anladık Dişi Einstein ekle diye söyledim | |
|
| |
| Konu: Geri: SerenaMelanieHolls~ Cuma Ekim 01, 2010 2:47 am | |
| Ayy sevdim bu lakabı!!! Sevinçten karnına tekme atmak istiyorum Kev. Tamam ekliycem, düşman mı olalım? | |
|
| |
| SerenaMelanieHolls~ | |
|