Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İlk dersim

3 posters
YazarMesaj
David Killer
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu
David Killer

İlk dersim Empty
MesajKonu: İlk dersim   İlk dersim Icon_minitimePerş. Mart 03, 2011 8:43 am

Her gün aynı şeyleri yapmaktan sıkılmıştım. Ben de 'Hiç değilse derse gireyim' dedim. Dersleri sevmezdim. Ama yapacak da başka bir şey yoktu. Ben de sınıfa girdim. İçeride bir çocuk gördüm. Bana 'Büyü gücün ne?' diye sordu. Bense 'Daha keşfetmedim. Zaten buraya gelmemdeki ilk amaç buydu. Yoksa kılıç antrenmanları sınıfına girecektim' dedim. 'Nasıl keşfedeceğimi de bilmiyorum. Ama genellikle karşımdaki kişi uyumaya başlar. Bu benim yeteneğim olabilir mi?' dedim ve uyumaya başladığını farkettim. Dürttüm. Uyanmadı. Kendinden bir hayli geçmişti. Kenarda bir sürahi gördüm. Suratına fışkırttım. Ve ayıldı. Bana 'Kesinlikle bu senin özel gücün ve bana da işleyen ilk melez gücü.' dedi. 'Peki ama nasıl geliştirebilirim bu yeteneğimi?' diye sordum. O da bana ..
Hektor Carter
Küçük Tanrı
Küçük Tanrı
Hektor Carter

İlk dersim Empty
MesajKonu: Geri: İlk dersim   İlk dersim Icon_minitimePaz Mart 06, 2011 7:47 am

İki melez derslikte özel güçlerden konuşuyordu. Dersliğe yeni birisi gelmişti, çocuğu uzaktan süzdüm ve kim olduğunu anlamaya çalıştım. Bu çocuk etrafına "uyku" saçıyordu. Kesinlikle bir Hypnos çocuğu olmalıydı ve yeteneği de uyutmaktı. Çocuğa doğru ilerledim ve yanına varınca konuşmaya başladım. "Merhabai ben Hektor. Psişik güçler tanrısı ve bu dersin öğretmeniyim. Sana nasıl yardımcı olabilirim
"Merhaba, ben David. Benim yeteneğim insanları uyutmak, yani sanırsam öyle çünkü konuştuğum kişi uyumaya başlıyor" Bu çocuk uyutma konusunda haklıydı. Benim bile uykumu getirmişti, eğer bir tanrı olmasam şimdiden bayılmıştım. Çocuğa döndüm ve konuşmaya devam ettim.
"Senin yeteneğin kesinlikle canlıları uyutmak. Öncelikle bu yeteneğini kontrol altına almalıyız, ardından bilinçli bir şekilde kullanmayı ve son olarakta bir topluluğa karşı kullanmayı çalışırız. Eğer bunları başarırsan yeteneğinde uzmanlarşırsın tabii eğer bir süpriz olmazsa. Neyse, kabul ediyor musun. Derse başlayalım mı?
David Killer
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu
David Killer

İlk dersim Empty
MesajKonu: Geri: İlk dersim   İlk dersim Icon_minitimePaz Mart 06, 2011 8:32 am

Hektor zor dayanıyordu. Neredeyse uyuyacaktı. Bana "Senin yeteneğin kesinlikle canlıları uyutmak. Öncelikle bu yeteneğini kontrol altına almalıyız, ardından bilinçli bir şekilde kullanmayı ve son olarakta bir topluluğa karşı kullanmayı çalışırız. Eğer bunları başarırsan yeteneğinde uzmanlarşırsın tabii eğer bir süpriz olmazsa. Neyse, kabul ediyor musun. Derse başlayalım mı?' dedi. Bense 'Ben bu ders için dünden hazırım. Bu arada adım da David ama sen bana kısaca Dave de. Artık ne kadar kısaysa.'
Peki bugüne kadar Sergio'yu (En yakın arkadaşım. Koruyucum.) ve okuldaki öğretmenlerimi nasıl uyutamamıştım. Kafamda soracak o kadar çok soru vardı ki hangisinden başlayacağımı bilemedim.
'Nerden ve nasıl başlıyoruz?' demek geldi aklıma..
Hektor Carter
Küçük Tanrı
Küçük Tanrı
Hektor Carter

İlk dersim Empty
MesajKonu: Geri: İlk dersim   İlk dersim Icon_minitimeCuma Mart 11, 2011 9:37 pm

"Senin yeteneğin çok güçlü fakat bu güç sadece Kamp sınırları içerisinde bu kadar güçlü. Kampımızın özelliklerinden biri de budur. Özel güçleri arttırır. Dışarıda bu yeteneğin sıkıntısını çekmemenin nedeni de bu. Şimdi, öncelikle uyutmamak hakkında çalışmalıyız. Sana en basitinden bir teknik, bunu herkese öneriyorum. Yeteneğinin bir açma kapama tuşu olduğunu düşün. Böylelikle onu rahatlıkla kontrol altına alabilirsin. Birazdan karşında bir adam belirecek. Bu hayali bir adam olacak fakat güçlerinden etkilenecek. Sana söylediğim teknik ile gücünü kapat ve adamı uyutmadan 5 dakika konuş ardından gücü aç ve adamı uyut. Bu gayet basit bir teknik. Haydi, başla" Sözlerimi bitirdim ve Dave'in önünde bir adam yarattım. Adam boş bakışlar ile etrafa bakınıyordu...
David Killer
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu
David Killer

İlk dersim Empty
MesajKonu: Geri: İlk dersim   İlk dersim Icon_minitimePaz Mart 20, 2011 2:16 am

Böyle bir şeyi daha önce hiç görmemiştim. Hayali bir adam mı? Ve bir de konuşacak mıyım? Ve üstelik özel gücümü kontrol etmem lazımdı. Çok zordu ama melez olmak bu zorlukların hepsini gerektiriyordu. Ben de hayali adamla konuşmaya başladım. Tabii ki bu arada gücümü kontrol etmeye çalışıyordum. Biraz sohbet ettik hayali adamla ve daha sonra uykum bastırdı. Özel gücümü kontrol etmiştim ama bu seferse bana ters tepki yaratmıştı. Peki bununla nasıl başa çıkacaktım. En iyisi Hektor'a sormaktı. O çok iyi bir arkadaş ve hocaydı.
David Killer
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu
David Killer

İlk dersim Empty
MesajKonu: Geri: İlk dersim   İlk dersim Icon_minitimePaz Nis. 03, 2011 6:14 am

!
Hektor Carter
Küçük Tanrı
Küçük Tanrı
Hektor Carter

İlk dersim Empty
MesajKonu: Geri: İlk dersim   İlk dersim Icon_minitimeCuma Nis. 08, 2011 11:46 pm

David yeteneğini bastırabilmişti fakat anladığım kadarıyla bu sefer de yeteneği ona geri tepmişti. Bunun çözümü kolaydı. Aslında uygulaması kolay fakat anlaması zor bir teknikti bu. David'e döndüm ve konuşmaya başladım.
"Yeteneğinin sana geri tepmesinin nedeni senin uyku ile bir olman. Sonuçta Hypnos oğlusun, bu da her hangi bir uyku ile ilgili bir güçten etkilenme oranını arttırıyor. Bununla başa çıkmak için basit bir korunma tekniği var. Adam ile konuşurken uykunun bastırdığını hissettiğin anda etrafında mor bir kalkan düşün. Bu kalkanın seni koruduğunu ve uyumanı engellediğini. Böylelikle uyku basmasından kurtulursun. Bir dene, en kolay tekniklerden biri budur, hemen yapabilmen lazım" Sözümü bitirdim ve David'in yapacaklarını izlemeyebaşladım.
David Killer
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu
David Killer

İlk dersim Empty
MesajKonu: Geri: İlk dersim   İlk dersim Icon_minitimeC.tesi Nis. 09, 2011 1:26 am

Hektor hep bir teknik söylüyor ve bunların uygulanması kolay olduğu için hemen başarabiliyordum. Adamla konuşmaya başladığımda yine biraz uyku bastırdı. Ancak mor kalkan bunu engelledi. Hektor sayesinde şimdi gücümü kullanabiliyordum. Ona teşekkür ettim. Şimdi gitmek istiyordum ama Hektor 'Daha değil' der gibi baktı.
Alexia Sophie Russell
Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Alexia Sophie Russell

İlk dersim Empty
MesajKonu: Geri: İlk dersim   İlk dersim Icon_minitimePerş. Nis. 14, 2011 8:48 am

Geç kalmıştım! Resmen dersliğe geç kalmıştım ve eğer biraz daha geç kalırsam ya buharlaşacaktım ya da delik deşik edilecektim. Kulübeden fırladım ve koşarak dersliğe gittim. Koşarken bir yandan da saçlarımı toplamaya çalışıyordum ve bu gerçekten zor olmuştu.
Sınıfa daldığımda nefes nefeseydim. Hektor ve David -buraya gelecekti madem beni uyandırma zahmetine niye girmemişti- şaşkınlıkla bana bakıyorlardı. Gülümsedim ve "Geciktiğim ve dersi böldüğüm için özür dilerim." dedim ve beni bekleyen dosyalara gömüldüm. Ah, ne ara bu kadar çoğalmıştı bunlar!?
Ben öğrencilerin dosyalarında boğulurken Hektor "Alexis, bir saniye bakabilir misin?" diye seslenince minnetle ayağa kalktım ve yanlarına gittim.
David Killer
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu
David Killer

İlk dersim Empty
MesajKonu: Geri: İlk dersim   İlk dersim Icon_minitimeCuma Nis. 15, 2011 12:39 am

Hektor Alex'i yanına çağırdı. Kendisinin çok meşgul olduğunu ve bana dersi Alex'in vermesini söyledi. Ben ise Alex bana ders vereceği için çok mutluydum. Çünkü o benim ablamdı. Gerçi bana kızgın olabilirdi çünkü liderliğini almıştım ama idare edecekti. Smile Daha sonra olanları Alex'e anlattım. ''Büyük ölçüde ders bitmiş. Yapacak son birkaç şey var.'' dedi. Bense merakla ona baktım..
Alexia Sophie Russell
Alexia Sophie Russell

İlk dersim Empty
MesajKonu: Geri: İlk dersim   İlk dersim Icon_minitimeCuma Nis. 15, 2011 4:12 am

Hypnos kulübesinin devrik lideri olarak yeni lidere ders verecektim. Bu fikirle sırıttım. Hâla daha deneyimliydim ve bazen Nyks'in torunu olduğum gerçeği ağır basabiliyordu. Uykuyla gece neden aynı anda akla gelir ki zaten!
Kısaca gücünü ve derste yaptıklarını anlattıktan sonra ''Büyük ölçüde ders bitmiş. Yapacak son birkaç şey var.'' dedim. O merakla bana bakarken "Çok odaklanma, uyuyan güzel gibi yüzyıllarca uyumak istemiyorum." dedim ve ne dediğimi anlamadan saldırdım. Ani saldırılarda kendini geliştirmesi gerekliydi.
Ani saldırım karşısında şaşırsa da bir an sonra bilincimin kapandığını hissettim. Uykuya dalmıştım. Ancak bu tür durumlara karşı nedense bazen dayanabiliyordum. Bu da öyle anlardan biriydi. Büyük ihtimalle aniden saldırdığım için çok fazla odaklanmıştı ve mantığım bundan etkilenmese de bedenim uyku haline geçmişti. Beni uyandırmasını beklerken iç sesimle gevezelik yapıp, kardeşimin güç kontrolünü analiz etmeye başladım.
David Killer
Hypnos'un Çocuğu
Hypnos'un Çocuğu
David Killer

İlk dersim Empty
MesajKonu: Geri: İlk dersim   İlk dersim Icon_minitimeC.tesi Nis. 16, 2011 5:43 am

Bana hiç beklemediğim bir şekilde saldırdı. Ben de hemen konuşup onu uyutmaya çalıştım. Yavaş yavaş uyumaya başladı. Uyuyordu ve uyumak kardeşime çok yakışıyordu. İlk olarak uyandırmak istemedim ama daha sonra uyandım. Alex şaşırmış ve memnun bir şekilde bana döndü ve..
Alexia Sophie Russell
Alexia Sophie Russell

İlk dersim Empty
MesajKonu: Geri: İlk dersim   İlk dersim Icon_minitimePtsi Nis. 18, 2011 8:18 am

Bu konuda da iyi olduğuna göre sorun yoktu. Zaten bu konuda da çalışmışlardı, ben sadece son sınavı yapmıştım. "David Killer, Büyü Teknikleri Sınıfı'ndan başarıyla mezun oldun. Tebrik ederim kardeşim!" dedim ve tekrar dosya işleriyle baş başa kaldım.

İlk dersim
1 sayfadaki 1 sayfası