Lanet olasıca saatin ötmesiyle uyandım.Şu saatden nefret ediyordum çok kötü çalıyordu uyanmamak elde değildi.Annem ve üvey babam kalkmıştı.Üvey dediğime bakmayın aslında hayatım boyunca bana çok yardımcı oldu.Beni korudu.Okul ve diğer masraflarımı üstlendi.Ama yinede tabi gerçek babamın yerini alamasada onun kadar seviyordum.Annem babam gittikten sonra evlenmiş Mark'la.İkimizede bakmış.Annem beni görünce
Günaydın Tom.dedi
Bende
Günaydın anne ve Mark.
Günaydın evlatdedi.
Mark'da banyodan çıkmıştı Mark dememe aldırış etmiyordu.Tuhaf bir adamdı aslında yada bacakları olmayışından öyle geliyor olabilirdi.
Kahvaltı ettik ve ben okul için kapıdan çıktım.Her zaman olduğu gibi otobüsü kaçırmıştım.O yüzden yürüyerek gitmeliydim.Okula geç kalmıştım.Öğretmenim sınıfa girmeme izin vermedi sadece 10 dakka geçmişti.Bu adamdan nefret ediyordum.Bir keresinde nerdeyse disipline gönderiyordu küçük bir kavgadan.Tamam kavgaya merkalıydım ama bu kadar küçük bir kavgadan disiplinemi verilir.Neyseki son anda yırtmıştım.
Kapıda beklerken duvara asılmış yazıları okumaya çalıştım ama okuyamıyordum bir türlü.Zil çalınca James ve çetesi dışarı çıktı.Bu heriflerin benden ne istediğini bir türlü anlayamıyordum.Hep benle uğraşırlardı başka işleri yokmuş gibi.
Bak bak bak burda kimler varmışGit başımdan James yine dayak yemek istiyorsan dışarda edelim tekrar disiplinle uğraşamam.Evet onunla kavga etmiştim ama kendisi zengin diye hemen sıyrılmıştı.Ama çok güzel benzetmiştim her halde aklına o geldi çünkü
Hadi gidelim çocuklardedi.
Akşam olunca evde yemek yedik ve mitoloji hakkındaki ödevimi yapmaya başladım.Bilgisayarda araştırırken hiç Yunanca bilmeme rağmen Yunanca'yı okudum bu nasıl olabilrdi.Hiç bilmeme rağmen normal ingilizceden daha iyi okumuştum.Birden bir sesler gelmeye başladı.Aşşağı indim ve
Neler oluyordedim.
Onu buldular Mark şimdi ne yapıcazKampa mesajı gönderiyorum.Bunlar neden söz ediyordu ne blması ne kampı.Daha ilginci Mark neden sahte ayaklarını çıkartıyordu.Aman tanrım bu neydi böyle ayakları keçi gibiydi.
Ama sen keçisindedim.
Keçi değil evlat satirdedi Mark
Satirin ne demek olduğunu az çok bliyordum ödevimden.Birden kapı kırıldı bu gelenler James'di.Ne arıyorlardı burda
Seni pislik burda ne arıyorsun diye üstüne atladım.Dövmeye başladım.Ama birden bedeni değişmeye daha büyümeye başladı.
Seni pislik satir artık iyice yaşlandın senin yerine melez mi dövüşüyor senin yerine dedi.
Tabi ki hayır dedi ve değneği değişmeye başladı bir sopaya dönüştü ve bir iki hareketten sonra James toza dönüştü.Bana tüm olanları ve kim olduğumu anlattılar.İnanmak istemedim ama doğru olduğunu hissediyordum.Melez kampı diye bir yere gitmemiz gerekiyormuş orda güvende olurmuşum.Annem çantamı hazırladı ve çıktık yolculuk boyunca James'in çetesindekiler önümüze çıktı ve Mark onları halletti.
rp sonu