| Eurovision şarkısını beğendiniz mi? | |
|
+10Adyali Beckett Thalia A. Carter Leonard L. Carter Claire Angel Deeply Tiffany Trully Satellite Morgan Lucianna Fackrell Alyssa Lauren Franke Kevin Least Scarlett A. Fackrell 14 posters |
Beğendiniz mi? | Evet | | 28% | [ 8 ] | Hayır | | 72% | [ 21 ] |
| Toplam Oylar : 29 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Scarlett A. Fackrell
| Konu: Eurovision şarkısını beğendiniz mi? C.tesi Şub. 26, 2011 8:43 am | |
| | |
|
| |
Kevin Least Dionysos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Eurovision şarkısını beğendiniz mi? C.tesi Şub. 26, 2011 8:54 am | |
| Fena değil ama Eurovision'luk bir şarkı değil | |
|
| |
Alyssa Lauren Franke Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Eurovision şarkısını beğendiniz mi? C.tesi Şub. 26, 2011 8:54 am | |
| Bence çok klasik . Beyenmedim. | |
|
| |
Scarlett A. Fackrell
| Konu: Geri: Eurovision şarkısını beğendiniz mi? C.tesi Şub. 26, 2011 9:05 am | |
| güzel evet ama eurovisionluk değil dediğin gibi ama yine de güzel anlamı falan ritmi de güzel klasik ama hoş | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Eurovision şarkısını beğendiniz mi? C.tesi Şub. 26, 2011 9:17 am | |
| Aynen. Öylesine dinlenecek bir şarkı, Eurovision'da söylenebilecek tarzda değil. Yüksak Sadakat'i de severdim ama bu şarkı hiç olmamış. :/ | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Eurovision şarkısını beğendiniz mi? C.tesi Şub. 26, 2011 9:23 am | |
| Hiç ama hiç beğenmedim. :/ | |
|
| |
Tiffany Trully Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Eurovision şarkısını beğendiniz mi? C.tesi Şub. 26, 2011 10:09 am | |
| Beklediğim gibi hiç değildi. | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Eurovision şarkısını beğendiniz mi? C.tesi Şub. 26, 2011 10:14 am | |
| beğenmedim ritimler hiç uyumlu değildi. Lucy'ninde dediği gibi Yüksek Sadakatı severdim ama bu şarkıyı hiç beğenmedim.... | |
|
| |
Leonard L. Carter Zeus'un Çocuğu/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Eurovision şarkısını beğendiniz mi? Salı Mart 01, 2011 4:05 am | |
| Ben beğendim. Şimdi gözleriizi kapatın. İsmail YK'yı düşünün. Tekrar dinleyin şarkıyı süper gelecek gerçekten. | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Eurovision şarkısını beğendiniz mi? Salı Mart 01, 2011 5:21 am | |
| mantıklı luke | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Eurovision şarkısını beğendiniz mi? Salı Mart 01, 2011 5:28 am | |
| Fena bir şarkı değil. Öylesine dinlenebilir diyorum ama Eurovision için yeterli değil. | |
|
| |
Kevin Least Dionysos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Eurovision şarkısını beğendiniz mi? Salı Mart 01, 2011 5:30 am | |
| Leo harikasın | |
|
| |
Hector Sentius Hades'in Çocuğu
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Eurovision şarkısını beğendiniz mi? Salı Mart 08, 2011 5:31 am | |
| Bende beğendim. Tabi ki Manga'yla kıyaslanamaz. Ama Hadise'ye oranla çok daha iyi bence. |
|
| |
A. Raina Lindgren Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: Eurovision şarkısını beğendiniz mi? Salı Mart 08, 2011 12:05 pm | |
| Açıkçası halimiz vahim, şarkı Eurovisiona uygun değil. Ve o aksağan neydi öyle? Yerlere yatıp ağlayana kadar güldük biz. Sadece "live it up" ve "come on" dediği duyulabiliyo net olarak, diğerleri için normal bi insanın şarkı sözlerine yada çevirisine bakması gerekecek. İki, şarkının soundu çalıntı çıktı, hatırladığım kadarıyla bi Playstation oyununun tanıtımın videosunun başındaki gitara bırakılmış bölüm ile şarkının temposu tamamen uyuyor. Eğer linkini bulabilirsem atarım. Benim anneme dinlettiğimde kadın bile pes dedi bu olaya. | |
|
| |
Leslie Ashdown Demeter'in Çocuğu
| Konu: Geri: Eurovision şarkısını beğendiniz mi? C.tesi Mart 12, 2011 3:02 am | |
| Eurovision gibi bir yapıma rock grubu göndermek bana göre baştan uygun değil. Tamam maNga ikinci oldu felan ama birinci olan bir pop yıldızıydı. BLue JEan'de ne demişlerdi -tam hatırlamıyorum- ''Hatun (Lena Meyer) güzel, şarkı kıpır kıpır...'' Yani Atiye dururken Yüksek Sadakat'ı göndermek bence saçma.
Şarkıya gelirsek, ortada kaldım diyebilirim, ne çok kötü ne de çok iyi. Ayrıca herkesin dediği gibi Eurovision'a uygun değil. | |
|
| |
Hanna Olıvıa Temple Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: Eurovision şarkısını beğendiniz mi? Cuma Nis. 29, 2011 7:59 am | |
| Bence ilk önce Nihat Doğan-Benim olmazsan tecavüz ederimi dinleyin Fikrime gelince çok basit bir şarkı.Hele o bass ritimleri.Hiç çalmasaymış.Gelmiyor bile kulağa.Vokale gelince,adamın ses güzel ama.Daha çok slow şarkılara gider sesi.Hareketli bir müziğe gitmemiş. | |
|
| |
| Eurovision şarkısını beğendiniz mi? | |
|