| ~Alexis Lavinia Montgomery~ | |
|
+14Zellana L. Tyler Alexis Kwon Leonardo di Muérte Robert Harris Andrea Grace Harvey Satellite Morgan Terra M. Winchester A. Anna Bianca Sentius Lucianna Fackrell Claire Angel Deeply Clara Thompson Summer Katherine Ramsey Thalia A. Carter Alexia Sophie Russell 18 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Alexia Sophie Russell Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: ~Alexis Lavinia Montgomery~ Cuma Şub. 25, 2011 10:19 am | |
| İsmim: Alexis Lavinia MontgomeryEbeveynlerim: Uyku Tanrısı Hypnos, Tarih Profesörü Alexandra Montgomery ve üvey babam Maximillian MontgomeryDoğum Yerim: Şaka gibi ama İstanbul (Konferansın ortasında sancılanan bir profesör! Kabul edin, çılgın bir doğum günü seçimi!) Yaşım: 16Bildiğim Diller: İngilizce, Fransızca, İtalyancaTarafım: TanrılarÖzel Gücüm: Bir kişinin gözlerine bakarak onu hipnotize edebiliyorum. Hatta biraz daha geliştirip gözlere bakmamayı hedefliyorum. Çok belli oluyor ya!Kişilik Özelliklerim: Çok meraklı biriyimdir. Zaten başıma ne gelirse bu meraklılığım yüzünden gelir. Ayrıca çoğu zaman bardağın dolu tarafını görürüm. Cesurum, arkadaş edinmeyi çok severim. Sevdiklerime karşı çok korumacıyımdır. Ah, bir de gerçekten kızdığımda gözüm hiçbir şeyi görmez. Bazen çokbilmiş olabiliyorum. Ve tabii ki uyumaya bayılırım! Hmm, bir de ummadığınız anda benden beklenmeyecek kadar atik olabilirim. Fiziksel Özelliklerim: Yaşıma göre normal bir boydayım, ancak kamptakilerin boylarına bakınca biraz kısa kalıyorum. Mavi gözlerim ve sarı-kahverengi arası saçlarımla kendime bayılıyorum! Kamptan Önce: Kampa gelmeden, yani melez olduğumu öğrenmeden önce California'da annem ve üvey babamla yaşıyordum. Ah, bir de kâhyamız Hector vardı tabii! Onun bir satir olduğunu öğrendiğim zaman şok geçirmiştim. Gittiğim okullar bana en fazla 2 yıl dayanabilmişlerdi. Ne yapabilirim? Disleksi ve Dehb'yi ben istemedim! Müzikle uğraşıyordum ve en büyük hayalim ünlü bir müzisyen olmaktı. Ancak şu durumda bunu yapabileceğimden pek de emin değilim. Kamptan Sonra: Kamptan sonra neler olduğunu takip edemedim desem yeridir! Babamın Uyku Tanrısı Hypnos olduğunu öğrenmenin şokunu kısa sürede attım ve çoğu melez gibi maceralara daldım. Tabii bu sırada günümün büyük kısmını uyuyarak geçirmeyi ihmal etmiyorum! Uzun süre kardeş yolu gözledim ve sonunda bir sürü kardeşim oldu! Mutluyum, mutluyuz, mutlu rüyalar! Unutmadan, bir de ölümsüz abimle kavga ettik. Umarım buharlaşmayız. Sevdiklerim: *Her ne kadar kırgın olsam da babam ve kardeşlerim (Morpheus dahil) *Uyumak *Müzik *Çikolata *Arkadaşlarımla macera yaşamak *TarihSevmediklerim: *Uykumun bölünmesi *Kendini bir şey zannedenler *Birinin bana emir vermesi~~İLİŞKİLERİM~~~Aşk Meşk~
~Kardeşlerim~ Henry TrustHiç tanışamadığım abim. David KillerUmmadığım anda gelen erkek kardeşim. Jasmin DevinYine ummadığım anda gelen kız kardeşim! Küçük cadım, uykucum... Ryzell Crestİşte en küçüğümüz! Ryz, kampta birlikte en çok vakit geçirdiğim kardeşim! Morpheus diyorum, başka bir şey demiyorum Çaylak Yastık Kafa! ~Arkadaşlarım~Thalia A. Sparrow[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tanrıça Afrodit'in henüz yakından tanıma fırsatı bulamadığım güzel kızı. En kısa sürede tanışmalıyız!
Summer K. Ramsey[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Summm! Kamptaki ilk günümde tanıştığım tatlı Athena kızı... Kesinlikle çok iyi anlaşıyoruz ve umarım hep böyle harika anlaşırız! Lucianna Fackrell[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Anna Blair Fackrell Seviliyorsun Afrodit'in güzel kızı!
Satellite Morgan [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Andrea Grace Harvey [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ben ne çok Athena kızı tanıyorum böyle!? Hepsi de birbirinden tatlı, sevimli... Tarlalarda tanışmıştık. Seviliyorsun Andy!
Robert Harris[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hades çocuklarının öcü olmadığını fark etmemi sağlayan kişi. Henüz pek tanışmasak da arkadaş olmayı çok istiyorum! Tabii önce uyanmam lazım... Alexis Kwon [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kafede tanıştığım Artemis Avcısı adaşım! Nasıl anlatsam bilemedim kii! Zellana L. Ryan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Henüz tanışmasak da iyi anlaşacağımıza eminim. ^^ Nemia Stacy Gresean[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kampa geldiği ilk andan beri çok seviyorum onuuu! Mia ile maceralarımız nedense hep çok eğlenceli geçiyor! Lara Adams[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Lara'yla tanıştığım günden beri en çılgın görevlere hep onunla gittim. Her seferinde de başımıza gelenlerden sonra 'Keşke yataklarımıza gömülseydik!' diyoruz. Ama çok eğleniyoruz! Seviyorum ben Laramıı... Hanna Olivia Temple [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Birbirimizi delirtmeye bayılırız, bazen ileri gidip kavga ederiz, ama birbirimizi çok severiz! Unuttuklarım varsa haber verin lütfen! (Bazılarınızla aklıma kurgu gelmedi, bulunca ekleyeceğim ^^)
En son Alexis Lavinia Montgomery tarafından C.tesi Mayıs 28, 2011 6:32 am tarihinde değiştirildi, toplamda 7 kere değiştirildi | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: ~Alexis Lavinia Montgomery~ Cuma Şub. 25, 2011 10:50 am | |
| | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: ~Alexis Lavinia Montgomery~ Cuma Şub. 25, 2011 11:00 am | |
| Selam Lavy ! Kampa ilk geldiğinde tanışmıştık seninle. Çok cana yakın ve sıcakkanlı birisin. İyi birer dost olduğumuzu düşünüyorum. ^^ [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: ~Alexis Lavinia Montgomery~ Cuma Şub. 25, 2011 9:49 pm | |
| | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: ~Alexis Lavinia Montgomery~ Cuma Şub. 25, 2011 11:11 pm | |
| | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: ~Alexis Lavinia Montgomery~ C.tesi Şub. 26, 2011 7:09 am | |
| | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| |
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: ~Alexis Lavinia Montgomery~ Paz Şub. 27, 2011 2:49 am | |
| | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: ~Alexis Lavinia Montgomery~ C.tesi Mart 12, 2011 10:27 am | |
| | |
|
| |
Andrea Grace Harvey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: ~Alexis Lavinia Montgomery~ Çarş. Mart 16, 2011 6:36 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Beni de ekle ! Kampa ilk geldiğinde tarlalarda karşılaşmıştık falan filan. | |
|
| |
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: ~Alexis Lavinia Montgomery~ C.tesi Nis. 02, 2011 11:52 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Robert Alexis'in çok uyumlu bir kız olduğunu düşünüyor ve henüz pek tanışmasalar da arkadaş olmalarını istiyor. | |
|
| |
Leonardo di Muérte Hermes'in Çocuğu
| Konu: Geri: ~Alexis Lavinia Montgomery~ Paz Nis. 03, 2011 12:50 am | |
| | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: ~Alexis Lavinia Montgomery~ Paz Nis. 03, 2011 5:07 am | |
| Selam Lavy. Melez Kafe'de tanışmıştık hani. - Spoiler:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
| |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: ~Alexis Lavinia Montgomery~ Ptsi Nis. 04, 2011 9:25 am | |
| | |
|
| |
Nemia Stacy Gresean Küçük Tanrıça
| Konu: Geri: ~Alexis Lavinia Montgomery~ Perş. Mayıs 19, 2011 7:35 am | |
| Lexiiis! Beni uygun bulduğun bir yere koyarsın. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: ~Alexis Lavinia Montgomery~ Perş. Mayıs 19, 2011 7:49 am | |
| | |
|
| |
Hanna Olıvıa Temple Hera'nın (manevi) Çocuğu
| |
| |
Steve J. Christensén Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: ~Alexis Lavinia Montgomery~ Perş. Mayıs 19, 2011 8:13 pm | |