Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Alexis Lavinia Montgomery (2)

2 posters
YazarMesaj
Alexia Sophie Russell
Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Alexia Sophie Russell

Alexis Lavinia Montgomery (2) Empty
MesajKonu: Alexis Lavinia Montgomery (2)   Alexis Lavinia Montgomery (2) Icon_minitimePerş. Şub. 24, 2011 11:03 am

Uzun zamandır Rüya'yı ziyaret etmediğimi fark ettiğimde bolca küp şeker alıp kulübeden fırladım. Bana çok kızgın olmalıydı. Tamam, o bir insan değildi. Ama pegasusların da duyguları vardır, değil mi!?
Ahırlara girdiğimde direkt Rüya'nın bulunduğu bölüme yöneldim. Beni görünce sevinçle kişnedi. Daha doğrusu ben sevinçle olmasını umuyordum. Yanına gittiğimde "Merhaba kızım!" dedim gülümseyerek. "Uzun zaman oldu, değil mi?" dedim ve küp şekerleri vermeye başladım.
Bu sırada aklıma Rüya'yla daha iyi anlaşabilmek için Pegasus Binicilik sınıfı'na gitmek geldi. Onunla uçabiliyordum, ancak bu tamamen Rüya'nın üstün uçuş yeteneği sayesindeydi.
"Hadi kızım, bir uykucunun yardıma ihtiyacı var." dedim ve Rüya'yla birlikte dersliğe gittim.
Kapıdan girerken "Kimse var mı?" diye seslendim. Yeni bir ders alacak olmanın, özellikle de Rüya ile alacak olmanın, heyecanıyla gülümsüyordum.
Rose Denise Harris
Poseidon'un Çocuğu
Poseidon'un Çocuğu
Rose Denise Harris

MesajKonu: Geri: Alexis Lavinia Montgomery (2)   Alexis Lavinia Montgomery (2) Icon_minitimeÇarş. Mart 09, 2011 4:37 am

Bir kızın "Kimse var mı?" diye seslenmesi üzerine oturduğum sandalyeden ayağa kalktım ve ona doğru yürürken "Evet, ender rastlanan bir durum ama ben buradayım." diyerek sırıttım. Gittiğim üniversite yüzünden bu kış kampa pek uğrayamamıştım ama baharın gelmesiyle birlikte ben de derslerimi asarak Melez Kampı'nda pegasuslarımda daha çok vakit geçirmeye başlamıştım. Kapıdaki kıza gülümseyerek bakıp "İsmim Rosamarie, kısaca Rose. Tahmin edebileceğin gibi Poseidon kızıyım ve pegasus eğitmeniyim." dedim. Kız da gülümseyerek "Merhaba Rose, ben de Alexis. Hypnos kızıyım." dedi. Alexis ile daha önce yüz yüze görüşmemiştim ama ismini birçok kez duymuştum, hatırladığım kadarıyla bayrak kapmaca yarışlarında kendinden fazlaca söz ettirecek kadar iyi iş çıkartıyordu. "Tanıştığımıza memnun oldum Alexis. Buraya pegasus binicilik dersi almaya geldin, değil mi?" diye sorduğumda Hypnos kızı beni onayladı. Ona çalışmak için ahırların önündeki alana gidebileceğimizi söyledikten sonra askıdan montumu alıp üzerime geçirdim ve Alexis'in ardından kapıdan çıktım. Dışarıda bizi Alexis'in Rüya ismini vermiş olduğu pegasus beklemekteydi. Göz kırparak yanına gidip yelesini okşadıktan sonra Rüya ve Alexis ile birlikte, açıklık alana doğru yürümeye başladık.
Alexia Sophie Russell
Alexia Sophie Russell

MesajKonu: Geri: Alexis Lavinia Montgomery (2)   Alexis Lavinia Montgomery (2) Icon_minitimeC.tesi Mart 12, 2011 10:45 am

Açıklık alana geldiğimizde "Önce pegasusa nasıl binileceğini göstereceğim. Binemediğin bir pegasusu süremezsin, değil mi?" dedi gülerek ve Rüya'nın boynundan güç alıp sağ bacağını öbür tarafa attı. Dengesini sağlayınca üstünde duruşu gösterdi ve indi.
Sıra bendeydi. Derin bir nefes alıp gösterdiklerini uyguladım. Biraz fazla sıkı tutunmuştum sanırım, çünkü Rüya huysuzlanmıştı. Rose Rüya'yı sakinleştirip "Biraz daha hızlı olursan Rüya'ya daha az yüklenmiş olursun." dedi. Özür dilercesine yelelerini okşadım ve indim.
Rose'un dediği gibi daha hızlı binmeye çalıştım. "İşte böyle. Biraz daha dik dur." dedi.
Daha dik durarak "Sırada ne var?" diye sordum.

Alexis Lavinia Montgomery (2)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Alexis Lavinia Montgomery
» ~Alexis Lavinia Montgomery~