| Burcun ne?? | |
|
+14Peter Karl Bouveir Clara Thompson Alexis Kwon Anny Moysre Claire Angel Deeply Zellana L. Tyler Summer Katherine Ramsey Hermia Aigian Cocteau Satellite Morgan Lara Adams Serena Su Hanzadeoğlu Scarlett A. Fackrell Marcus L. Stanislaus Lena H. Bryce 18 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Burcun ne?? Çarş. Şub. 23, 2011 6:11 am | |
| Herkes bu bölümde kendi burcunu yazsın.İsterseniz günlük yorum,genel özellikler vb. paylaşabilirsiniz... Başak Çok titiz,zeki ve manevi olarak güçlüdürler.Tabi bazen titizlikleri başlarına dert olur. | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Burcun ne?? Çarş. Şub. 23, 2011 6:12 am | |
| Terazi , ama burçlarla ilgili hiçbir bilgim yok hehehe | |
|
| |
Scarlett A. Fackrell
| Konu: Geri: Burcun ne?? Çarş. Şub. 23, 2011 6:15 am | |
| Boğayım ,, Thalia da boğaymış öyle dedi | |
|
| |
| Konu: Geri: Burcun ne?? Çarş. Şub. 23, 2011 6:17 am | |
| Thay i çok seviyorum ama scatt i hiç sevmem (bkz.ironi) Şakaydı tabi. eee..... hiç boğa terazi veya başak yok mu? bir terazi burcu rocco yu bilgilendirsin!!!! | |
|
| |
Scarlett A. Fackrell
| Konu: Geri: Burcun ne?? Çarş. Şub. 23, 2011 6:28 am | |
| boğayız iştee işte roc bu senin için; - Spoiler:
Anahtar kelime: Bağlantı kurmak
Şifre: Güzellik, denge ve uyum yaratmak için başkalarıyla işbirliği yapmalıyım.
İlke: Denge Olumlu uygulama: Diplomasi Olumsuz uygulama: Kararsızlık
Özellikleri: Bağlantı kuran, paylaşımcı, işbirlikçi, uyumlu, sosyal, içten, düşünceli, anlaşmaya hazır, dengeli, tartan, adil, tarafsız, nazik, tatlı, diplomat, arabulucu, hoş, estetik, zarif, sanatkar, rafine, zevkli, bağımlı, kararsız, pasif, bocalayan, tembel, kayıtsız, yüzeysel, kibirli, fazla narin, kolay etki altında kalan.
Terazi burcunda hava elementi ile öncü nitelik birleşmiştir. Terazi harika bir arabulucudur. İnsanları birbirleri ile tanıştırarak neşeli sosyal ortamlar yaratır. Sürekli başkalarıyla bir arada olmak isteyen Terazi insanı tek başına kalınca ne yapacağını bilemez. Ekip çalışmalarında ve ortaklıklarda harikalar yaratır.
Aslında göründüğü kadar yumuşak değildir: otoriter bir yapısı olmasına rağmen bunu tatlılıkla gizler. Öncü grubun hükmedici özelliği Terazi burcunun sevimli karakteri ile hoş bir şekilde birleştiği için herkesi parmağında oynatabilir. Kendi dediğini tatlılıkla ama mutlaka yaptırır. Terazi insanı inanılmaz derecede dürüsttür ancak düşündüğünü her zaman söylemez. Nazik bir diplomatdır.
Venüs tarafından yönetilen Terazi için uyum ve güzellik çok önemlidir. Huzurlu olması için bunlar gereklidir. Sanatların çoğunu, tüm kültürel olayları sever. Sanatla uğraşmasa bile sanata düşkündür. Güzel sanatlarla ilgili alanlarda başarılı olabilir. Yine güzellik ve güzelleşmekle ilgili her türlü alan ona uygundur.
Terazi insanı güçlü bir adalet duygusuna sahiptir. Burcun simgesi terazi adaleti temsil eder ve Terazi’nin en temel özelliklerini yansıtır. Eşitlik temel ilkelerinden biridir. Herkese iyi davranmak ister ve kendine davranılmasını istediği gibi davranmaya çalışır. Verdiği kadar almak ister, ilişkileri bu açıdan dengeli olursa çok mutlu olur. Yargı sisteminde pek çok avukat, hakim ya da savcı Terazi burcudur. Sanat ve adalette hak edilen orta noktayı bulmak ve dengeyi sağlamak oldukça zordur. Terazi bunu başarabilir.
Olayların farklı yönlerini, geçmiş ile geleceği, bilinenler ile bilinmeyenleri karşılaştırmaya ve bunlar arasında tam bir denge oluşturmaya çalışır. Bu yüzden zor ve geç karar verir. Diğerleri onun sürekli her şeyi enine boyuna tartmak istemesini, tereddütlerini ve kararsızlığını anlamayabilirler. Başak insanının ayrıntılarda mükemmeli araması gibi, Terazi de olayları tartarak dengeyi bulmaya çalışır. Terazi insanı yaşamın haksızlıklarla dolu olduğunu düşünür ve zaman zaman haksızlıklardan şikayet eder.
Kavga ve sertlikten hoşlanmaz ve başkalarını memnun etmek için uğraşır. Genellikle nazik, çekici ve neşeli bir insan olarak tanınır. Nerede eğlenceli sosyal olaylar varsa Terazi de oradadır. Yalnızlığı hiç sevmeyen Terazi'nin geniş bir arkadaş çevresi vardır. Toplum tarafından en beğenilen tipler Terazi burcundan çıkar. Konuk ağırlamasını iyi bilir ve herkes tarafından aranılan bir konuktur. Sosyal, dışa dönük, özgürlüğüne çok bağlı ve gezmeyi seven bir burçtur ama aynı zamanda evlilik burcudur; partneriyle birlikte olmaktan ve paylaşmaktan büyük zevk alır.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Burcun ne?? Çarş. Şub. 23, 2011 6:35 am | |
| başaklar bu size - Spoiler:
Yönetici gezegeninizden dolayı hep bilgiyi ararlar. Zekalarını kendilerine yardımcı olan bir hizmetçi gibi görürler. Bu nedenle Başak burcunu tanımlayan sözcük 'İncelerim “ dir.
Başak'lar çalışkan ve pratik insanlar olup, yaşamlarındaki en önemli konu İş' tir. Güvendikleri kişilere yardım etmeyi sevmelerine rağmen, inanmadıkları ve tembel olduklarını bildikleri kişilere karşı soğuk davranırlar. Yaşamları boyunca dinlenmeden çalışırlar. Onların dinlenme biçimi bile başkalarına yorucu gelebilir.
Başak'ların yaşamda ayrıntılar arasında boğulma riskleri hep vardır. Böyle anlarda bile, kendi yöntemleri ile yaptıkları işlerde gelişigüzel şeyler bulunabileceğini kabul etmezler. Başaklar, genellikle kendilerini hiç kimseye kullandırtmazlar, sınırlarını belirleyerek 'hayır' demesini bilirler. Tutumlulukları bazen pintilik derecesindedir. İçli-dışlı olmayı sevmedikleri için, soğuk ve mesafeli bir görünüşleri vardır.
| |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Burcun ne?? Çarş. Şub. 23, 2011 6:36 am | |
| Lena okumadım , özet geçer misin ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Burcun ne?? Çarş. Şub. 23, 2011 6:37 am | |
| kendin oku tembel rocco | |
|
| |
| Konu: Geri: Burcun ne?? Çarş. Şub. 23, 2011 6:38 am | |
| Ben ? Uğraşamam , birisi özet geçse ? | |
|
| |
Serena Su Hanzadeoğlu Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Burcun ne?? Çarş. Şub. 23, 2011 6:42 am | |
| Ben başağım. Yükselenimde aslan. | |
|
| |
Scarlett A. Fackrell
| Konu: Geri: Burcun ne?? Çarş. Şub. 23, 2011 7:02 am | |
| Bağlantı kuran, paylaşımcı, işbirlikçi, uyumlu, sosyal, içten, düşünceli, anlaşmaya hazır, dengeli, tartan, adil, tarafsız, nazik, tatlı, diplomat, arabulucu, hoş, estetik, zarif, sanatkar, rafine, zevkli, bağımlı, kararsız, pasif, bocalayan, tembel, kayıtsız, yüzeysel, kibirli, fazla narin, kolay etki altında kalan. birisin roc
ayy benim de yükselenim aslaan <3 | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Burcun ne?? Çarş. Şub. 23, 2011 7:18 am | |
| | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Burcun ne?? Çarş. Şub. 23, 2011 7:20 am | |
| Balık. Duygusalım, sulu gözüm. | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Burcun ne?? Çarş. Şub. 23, 2011 7:22 am | |
| Balık daha dün ağlıyordum Sat biz burç kardeşiyiz | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Burcun ne?? Çarş. Şub. 23, 2011 7:36 am | |
| Balık. ^^ Ben daha demin ağladım film yüzünden. | |
|
| |
Zellana L. Tyler Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
| Konu: Geri: Burcun ne?? Çarş. Şub. 23, 2011 7:57 am | |
| Yay Özgürlükçü*liderlik özelliğine sahip ve pratik zekalıdır* :DD Aynı benn | |
|
| |
| Konu: Geri: Burcun ne?? Çarş. Şub. 23, 2011 8:10 am | |
| | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: Burcun ne?? Çarş. Şub. 23, 2011 9:09 am | |
| Mia, Sum! Burç kardeşiyiz! Veya burçdaş. (H) | |
|
| |
| Konu: Geri: Burcun ne?? Çarş. Şub. 23, 2011 9:11 am | |
| Yay olan yok mu | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| |
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Burcun ne?? Çarş. Şub. 23, 2011 10:38 am | |
| - Tamara Zellana Cline demiş ki:
- Yay olan yok mu
biri yay burçlu birini mi çağırdı? hemen damlıyorum o zaman bende yayım Zell'im bak burçdaşın geldi
En son Claire Angel Deeply tarafından Perş. Şub. 24, 2011 3:21 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Anny Moysre Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Burcun ne?? Perş. Şub. 24, 2011 12:30 am | |
| eeee...Hiç OĞLAK yok mu ya aranızda?Birde oğlağın yükselenini bilen varsa aöylesin. | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Burcun ne?? Perş. Şub. 24, 2011 12:44 am | |
| Benim burçdaşım nerde pekii ? Burcum Kova yükselenim balık ^^ | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Burcun ne?? Perş. Şub. 24, 2011 2:00 am | |
| yaaa hiç bir melezoğla burcu değil mi?bir tek ben mi oğlağım.birde oğlağın yükseleni ne | |
|
| |
| Konu: Geri: Burcun ne?? Perş. Şub. 24, 2011 2:10 am | |
| hmm araştırdım.. Oğlağın yükseleni-başak öle yazıyordu valla | |
|
| |
Alexis Kwon Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Burcun ne?? Perş. Şub. 24, 2011 3:40 am | |
| Zeelll çok şekerimdir zaten bilirsin falan asfgh Bu arada benim bildiğim yükselen burçlar her burca göre aynı olmuyor, mesela her kova burcunun yükseleni balık olacak diye birşey yok, güne ve saate göre değişiyor bildiğim kadarıyla ? | |
|
| |
| Konu: Geri: Burcun ne?? Perş. Şub. 24, 2011 4:20 am | |
| benim; güneş burcum:başak yükselen burç:yay ay burcu:Aslan | |
|
| |
Scarlett A. Fackrell
| Konu: Geri: Burcun ne?? Perş. Şub. 24, 2011 7:42 am | |
| benimkini de bulsanıza ya doğum günüm 23 Nisan 98 (daha küçüğüm ben ./) | |
|
| |
| Konu: Geri: Burcun ne?? Cuma Şub. 25, 2011 12:16 am | |
| ben sendende küçüüm.30.12.99benkileride bulun.(ay,güneş falan.)sağol bu arada Tamara | |
|
| |
| Burcun ne?? | |
|