| Nicole Avery Johnson | |
|
+13Georgina Orwell Aaron Edmon Summer Katherine Ramsey Kevin Least Lucianna Fackrell A. Anna Bianca Sentius David Tyler Nyks Claire Angel Deeply Hermia Aigian Cocteau Adyali Beckett Thalia A. Carter Terra M. Winchester 17 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Nicole Avery Johnson Ptsi Şub. 21, 2011 8:47 am | |
| ~N İ C O L E A V E R Y J O H N S O N ~[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ad-Soyad: Nicole Avery Johnson Yaş: 14 Lakap: Nikki,Nic Rütbe: Melez Tanrı / Tanrıça ebeveyni: Tanrı Ares[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]~Kamptan Önce: Kamptan önceki hayatımı hatırlamayı hiç istemiyorum. Annem berbat bir kadındı -hala öyle- ve benden nefret ederdi. En fenası buydu. Benden nefret etmesini istemiyordum. Küçükken hep onun sevgisini ve ilgisini kazanmaya çalışırdım. Ama artık değil! Artık onun sevgisini istemiyorum! İhtiyacım da yok! Burada gayet mutluyum. Okulda biraz çevrem vardı. Kamptan önceki hayatımda en çok May'i özleyeceğim. O benim en yakın arkadaşımdı. Kampa gittiğim gün beni akşam yapacağı partiye davet etmişti. O günden önce annemle aramızda bir kavga patlak vermişti ve ben evden kaçmıştım. Pansiyona gidiyordum. Yolda bir Minotorla karşılaştım. Tam beni öldürebilecek darbeyi indirebilecekken satir Logan gelmiş ve beni kurtarmıştı. Beni melez kampına o götürmüştü. Hiç sevmezdim Logan'ı, tiksinidirici buluyordum. Ama artık o da yeni hayatımın bir parçası![Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]~Kamptan Sonra: Artık kampa alışmaya başladım. Burada çok güzel zaman geçiriyorum. Kampa yeni öğrenciler geldikçe daha çok eğleniyorum. Çünkü onlara ukalalık taslayabilme fırsatım oluyor.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]~Kişisel Özellikler: Ukala, kurnaz ve sinsiyimdir. Ama Melez Kampı'na ilk geldiğinde hiçbir ukalalık yapamadım. Çünkü biliyordum ki yapmaya kalksam hemen lafı ağzıma tıkarlardı ve ben de rengarenk bir yüzle oturmak zorunda kalırdım. Yanlış anlamayın, hiç denemedim ama böyle olacağını biliyordum. Bayağı akıllı olduğumu anlamışsınızdır herhalde daha demin söylediklerimden sonra. Övünmeye bayılırım. Ama kendini beğenmiş değilim. Bence siz de olmayın. Bayağı kötü bir özellik. Sizi insanlardan soğutuyor.~Fiziksel Özellikler: Beyaz tenlidir. Saçları uzun ve siyahtır ve gözleri iri ve yemyeşildir. Uzun boyludur ama bir Ares kızı olduğu için güçlüdür. Bazı Ares çocukları gibi iri değildir ama zayıf görünümü sizi yanıltmasın. Çünkü aklınızdan öyle bir düşünce geçtiği anda kafanızı klozette bulabilirsiniz!~Sevdikleri:
-Kardeşlerim -Dostlarım -Savaşmak -Özgürlük -Kanın Parıltısı adlı hançeri -Silahlar -Dondurma -Bilmişlik taslamak~Sevmedikleri:
-Annesi! -Aşağılanmak -Kısıtlamalar -Hareketsiz durmak -Zeytin -Kendini beğenmişler -Bazı tanrı ve tanrıçalar
En son Nicole Avery Johnson tarafından Cuma Mayıs 27, 2011 3:30 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Nicole Avery Johnson Ptsi Şub. 21, 2011 9:02 am | |
| Ailem[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hermia Aigian Cocteauİlk bakışta pek Ares kızı gibi görünmeyen ama öyle hissettiren canım ablam. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Georgina OrwellKamptaki en iyi arkadaşlarımdan biri. Hatta biri değil, en iyi arkadaşım. İyilik meleği sayılmasa da onunla kafa dengiyizdir çoğunlukla. Bu durumda ben de iyilik meleği olmuyorum keh keh keh. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Philomela Carterİyi anlaştığım ve sevdiğim bir Hades kızı. Ukala ve kendini beğenmiş bir Hades kızına, en az onun kadar ukala bir Ares kızından daha iyi arkadaş mı olabilir? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Iason Carterİyi anlaştığım bir Hephaistos oğlu. Arada sırada lafladığımız olmuştur. Belki ileride daha iyi dost oluruz, kim bilir? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Claire Angel DeeplySen ve Anna ile Thalia ağacının orada karşılaştığımız günün ayrıntılarını hatırlıyor musun Clay? Hatırlamıyorsanız söyleyeyim, her zamanki gibi dedikodu yapmak yerine şakasına düello yapıyordunuz. O manzarayı görünce çok şaşırmıştım. Doğrusunu isterseniz bir Afrodit kızının kılıç tutmayı bildiğini sanmazdım - Thay dışında. Umarım arkadaşlığımız devam eder. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Anna Blair FackrellAnn, doğruyu söylemek gerekirse sana Clay'den daha fazla ısındım. Belki de Claire'ı yendiğin içindir. Umarım seninle de arkadaşlığımız devam eder. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Christina M. JonesEn kısa sürede ipi kesilmesi gerekenlerden biri de o. Bu kız tam bir zırdeli. Ve zırdelilerin işini bitirmek o kadar da zor değildir. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Thalia Adelynn RoseSüslü Afrodit Kızı seni... Seni tam olarak tanımıyorum Thalia ama bazı Afrodit çocukları gibi sırf göl kenarında oturup dedikodu yapmamana seviniyorum. Bazı kardeşlerimden daha iyi dövüşüyorsun! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Adyali Zenobia CarterSenin Artemis avcısı olduğun zamanları hatırlıyorum Zeus kızı. O zaman çok iyi arkadaştık ve şimdi de öyleyiz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Summer Katherine RamseySeni pek sevmem Athena kızı. Ama buna rağmen bir görevde seninle birlikte gelmeyi isterim. Her ne kadar kabul etmek istemesem de benim kadar iyi dövüşüyorsun ve seninle bir göreve çıkmanın nasıl bir şey olacağını merak ediyorum! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]David CarterNedense bu Athena oğluna çok gıcık kapıyorum. Benden uzak dursa iyi eder! [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Jill Violet TempleŞimdiye kadar bana zararı dokunmamış olsa da sevmiyorum onu tamam mı? En kısa sürede Gin veya Phil'le masa başına oturup onun ipini kesmemiz gerekiyor. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Lucianna FackrellKamptaki en sevmediğim kişilerden biri. Bana biraz fazla ukala ve kibirli geliyor. Haklı olabilir ama böyle davranmasına da gerek yok. İCONLAR; - Spoiler:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son Nicole Avery Johnson tarafından Çarş. Haz. 01, 2011 7:57 am tarihinde değiştirildi, toplamda 24 kere değiştirildi | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: Nicole Avery Johnson Ptsi Şub. 21, 2011 9:49 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Nicole Avery Johnson Ptsi Şub. 21, 2011 10:05 am | |
| | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| |
| |
| Konu: Geri: Nicole Avery Johnson Salı Şub. 22, 2011 7:26 am | |
| Eklendin | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Nicole Avery Johnson Salı Şub. 22, 2011 7:35 am | |
| Beni de ekle Nicole, iconlar lejantımda. | |
|
| |
| Konu: Geri: Nicole Avery Johnson Salı Şub. 22, 2011 8:58 am | |
| | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Nicole Avery Johnson Çarş. Şub. 23, 2011 2:21 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]KArdeşimsin işte kurgu belli tam bir ares kızı olduğunu söyliyebilirm biraz soğuk ama iyi biri | |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Nicole Avery Johnson Cuma Şub. 25, 2011 11:02 pm | |
| | |
|
| |
Nyks Tanrıça
| Konu: Geri: Nicole Avery Johnson C.tesi Şub. 26, 2011 12:03 am | |
| Nicole'e geçer geçmez ekleyeceğim. | |
|
| |
David Tyler Athena'nın Çocuğu/Zeka ve Strateji Eğitmeni
| Konu: Geri: Nicole Avery Johnson C.tesi Şub. 26, 2011 12:20 am | |
| | |
|
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Nicole Avery Johnson C.tesi Şub. 26, 2011 12:33 am | |
| | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Nicole Avery Johnson C.tesi Şub. 26, 2011 7:11 am | |
| Beni de ekle. Hımm, geleneği bozmayıp Ares ve Athena çocukları olarak düşman olalım derim - Tabii kurgusal olarak. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Nyks Tanrıça
| Konu: Geri: Nicole Avery Johnson C.tesi Şub. 26, 2011 7:14 am | |
| Birazdan Nicole'e dönüyorum, burada yapacak bir şey yok. | |
|
| |
| Konu: Geri: Nicole Avery Johnson C.tesi Şub. 26, 2011 10:09 am | |
| Herkes eklenmiştir. Lejantlarınıza bakmadan yaptım, o yüzden kişiliğiniz hakkında pek bilgim yok beğenmediğinizz bir yer olursa söyleyin değiştireyim. Ve Claire ile Anna bana kurgu vermediğiniz için kendim uydurdum, o yüzden Thalia'nın ağacının orada bir rp yapmamız gerekiyor. | |
|
| |
Kevin Least Dionysos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Nicole Avery Johnson C.tesi Şub. 26, 2011 10:33 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Nicole Avery Johnson C.tesi Şub. 26, 2011 10:48 am | |
| Bana şarap ısmarlarsan eklerim. | |
|
| |
Kevin Least Dionysos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Nicole Avery Johnson C.tesi Şub. 26, 2011 10:51 am | |
| O iş kolay | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Nicole Avery Johnson C.tesi Şub. 26, 2011 10:57 am | |
| Beni de ekle!! Seninle böyle tam düşman olmayalım ama yine de birbirimizle geçinemeyen iki melez olabiliriz. Ara sıra birbirimize gıcıklık yaparız falan. Ama gerektiğinde -canavar saldırısında falan- birlikte hareket edelim. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
| Konu: Geri: Nicole Avery Johnson C.tesi Şub. 26, 2011 11:20 am | |
| Sana en çok neresi uyar? Oradan Buradan Tanıdıklarım mı yoksa Sevmediğim Ukalalar mı? | |
|
| |
Summer Katherine Ramsey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: Nicole Avery Johnson C.tesi Şub. 26, 2011 11:24 am | |
| 'Sevmediğim Ukalalar' olsun. | |
|
| |
| Konu: Geri: Nicole Avery Johnson C.tesi Şub. 26, 2011 11:56 am | |
| Eklendin Summer. Kevin sen de bana kurgu at, şu anda beynim isyan etmiş durumda. | |
|
| |
Aaron Edmon Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Nicole Avery Johnson Ptsi Nis. 18, 2011 9:34 am | |
| İade-i ziyaret... Kurgu ve iconlar için lejantı ziyaret edersen sevinirim. | |
|
| |
Georgina Orwell Hypnos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Nicole Avery Johnson Salı Mayıs 17, 2011 5:02 am | |
| Beni de eklemekte sakınca görmezsin herhalde? | |
|
| |
Steve J. Christensén Hephaistos'un Çocuğu
| Konu: Geri: Nicole Avery Johnson Perş. Mayıs 19, 2011 8:19 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Nicole Avery Johnson Cuma Mayıs 27, 2011 11:50 am | |
| | |
|
| |
Philomela Morgenstern Hades'in Çocuğu
| Konu: Geri: Nicole Avery Johnson Cuma Mayıs 27, 2011 9:09 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Nicole Avery Johnson C.tesi Mayıs 28, 2011 9:30 am | |
| Eklendin Phil. | |
|
| |
Jill Violet Temple Artemis Avcısı
| Konu: Geri: Nicole Avery Johnson Ptsi Mayıs 30, 2011 8:57 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Gıcık oluyoruz birbirimize, sevmiyoruz vs. ^^ | |
|
| |
| Nicole Avery Johnson | |
|