Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Leo Bell (rp 2.)

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Leo Bell (rp 2.) Empty
MesajKonu: Leo Bell (rp 2.)   Leo Bell (rp 2.) Icon_minitimeCuma Şub. 18, 2011 8:38 am

Birgün Melez Kampından kaçmıştım.Gia ile oyları dudukça tepem atıyordu.Artık birkaç gigantın tartarusa gitme zamanı geldi diye düşündüm.Pegasus ağırından fırtına' yı alıp Jason Grace'nin gittiği yeri bulmak için uçmaya başladık.Oraya ulaşana dek 3 tane ejderha ile savaşmak zorunda kaldık.Fırtına'nın sırtından atlayıp bir ejderhanın sırtına bindim.Kılıcımı ona saplayıp pegasusumun sırtına atladım.Hep aynı şeyleri yaparak 3 ejderhayıda hallettim.Sonrada aşağıya inip yürümeye başladım.Ama Gia'nın gücü burda hissediliyordu.Fırtınaya ''Burada beni bırakabilirsin, sen Melez Kampına dön'' dedim.Sonra etrafıma bakıp yürümeye devam ettim.Sonra karşımda 3 ogreyi görünce hiç şaşırmadım ve denilecek en son şeyi söyledim ''Dostum siz hiç kokunuzu bastıracak birşey sürmezmisiniz.Herhalde sizin özelliğiniz adamın burdunu mahvetmek''diye bir espiri yapıp kılıcımı ilk ogrenin kafasına sopladım ve öbür kılıcımlada diğer ogre'nin kafasını kestim.Geriye 1 tane kalmıştı.Bu en irileriydi.Bunada havada tekme atıp kılıcı göfsüne doğrulttum ve ''Gigant'lar nerede'' diye bağırdım.Ama o bunun yerine antik yunanca bir küfür etti.Bende onun ağzına kılıcımı soktum.Ve tek birşey biliyordum.Gigantları Gia saklıyordu.Ama orada kılıçlarımı toprağa saplayarak '' Bütün canavarları Tartarusa göndereceğim.Ve siz Gigantlar, sizleri paramparça edeceğim'' diye haykırdım.
Athena
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Athena

Leo Bell (rp 2.) Empty
MesajKonu: Geri: Leo Bell (rp 2.)   Leo Bell (rp 2.) Icon_minitimeCuma Şub. 18, 2011 8:58 am

Rp puanı: 40.
(Bu rp ile puanını yükseltemem, üzgünüm.)

/Admin.
http://olimpos.my-rpg.com

Leo Bell (rp 2.)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Leo Bell
» Leo Bell (rp1)
» Leo Bell
» Leo Bell (rp 3.)
» Leo Bell