| Arkadaşlar Kirke'yi Tartarusa Yollamalıyız | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Arkadaşlar Kirke'yi Tartarusa Yollamalıyız Cuma Şub. 18, 2011 6:55 am | |
| Arkadaşlar,birkaç cesur melez aranıyor.Kirkeyi mahvetmeliyiz.Tabi erkekler gelmeli.Onu fare yemi yapacağım.Tüm erkeklere yaptığının hesabını verecek.Onlar gibi büyücülerin yeri Dünya değil,Tartarus.Bana katılmak isteyenler pm atmalı.İntikam tarıhi 25 Şubat 2011 Herkes gelebilir (Kızlar hariç) |
|
| |
Aria Oread
| Konu: Geri: Arkadaşlar Kirke'yi Tartarusa Yollamalıyız Cuma Şub. 18, 2011 6:25 pm | |
| ama sizi sıçana çevirirse hermes vitaminlerinden vermek için bir insan lazım ve kızlara dokunmuyor.yani onu kandırıp sizi tekrar insana dönüştrebilirim.buna ne diyceksin?en az bir kıza ihtiyacın var | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Aria Oread
| Konu: Geri: Arkadaşlar Kirke'yi Tartarusa Yollamalıyız Paz Şub. 20, 2011 6:40 am | |
| yaa işini gücünü makyaj yaparak geçirir.bizi kurtar dediğinde ona kurtaramam makyajımı tazelemeliyim desin.bence aklı başında bir kız gelmeli.ben veya bir ares kızı(inan bana ares çocukları savaşırken işe yarar. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Arkadaşlar Kirke'yi Tartarusa Yollamalıyız Paz Şub. 20, 2011 7:03 am | |
| Beki Afrodit kızı başka işe yarar (Örneğin büyükonuş)(Yada güzellikleri) |
|
| |
Aria Oread
| Konu: Geri: Arkadaşlar Kirke'yi Tartarusa Yollamalıyız Paz Şub. 20, 2011 7:51 am | |
| güzellikleri ne işe yarıycakmış büyükonuş'u desen hadi neysa ama güzellikleri?lütfeen.dalga geçme | |
|
| |
Terra M. Winchester Hestia Rahibesi/Kılıç Eğitmeni
| Konu: Geri: Arkadaşlar Kirke'yi Tartarusa Yollamalıyız Paz Şub. 20, 2011 8:13 am | |
| Bence Aria haklı. Bir Ares kızı -mesela ben- ve birkaç işe yarar yetenekleri olan kız da gelmeli. | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Arkadaşlar Kirke'yi Tartarusa Yollamalıyız C.tesi Mart 19, 2011 6:07 am | |
| LEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LÜTFEN DAVİD'İ DE AL. DAVİD TENNANT. | |
|
| |
Zack Cliff Burton Nyks'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Dövüş Sanatları Eğitmeni
| Konu: Geri: Arkadaşlar Kirke'yi Tartarusa Yollamalıyız C.tesi Mart 19, 2011 9:04 pm | |
| EVEEEETTTTTTT LEOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!! EN BÜYÜK KAHRAMANLAR TOPLANMALI LEO BELL VE DAVİD TENNANT. BAD BOYS! | |
|
| |
Marcus L. Stanislaus Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Arkadaşlar Kirke'yi Tartarusa Yollamalıyız C.tesi Mart 19, 2011 9:11 pm | |
| Bİ' DE ARİA LAZIM LEOOOOOO !!!!!! | |
|
| |
| Arkadaşlar Kirke'yi Tartarusa Yollamalıyız | |
|