Guidio Fedor Satir
| Konu: Guidio Fedor Salı Şub. 15, 2011 5:36 am | |
| Sabah kalktığımda yine şapşal bir rüya görmüştüm.Dışarıya baktığımda yağmur yağıyordu.Karne günüydü.Okula gidecektim,annem her defasında --Hadi ama Guidio bişey olmayacak.dedi tabi kendiside inanmıyordu. --Tamam anne bişey olmayacak.dedim annem yine ısrarla; --Bişey olmayacak.dedi,sonra konuyu değiştirmek için annem; --Defterini aldın mı?.dedi,bende; --Aldım anne.dedim,o yine; --Kılıcını aldın mı ?.dedi(benim etrafımda hep korkunç şeyler olur)bende; --Onu unutuyordum anne,sağol.dedim kılıcımı alıp evden çıktım. Okula gidince yanıma Koç Hedge geldi o bizim beden hocamızdı. --Fedor seni kampa yazdıracam.dedi,bende; --Benim param yok.dedim,o ise; --Merak etme Fedor bu kamp parasız. --Neden göndermek istiyorsunuz. --İstiyorsunuz efendim. --Efendim.diye tekrarladım --Bak sen melezsin yani yarı insansın. --Diğer yanım ne peki.dedim --Çok iyi biliyorsun... --Tanrı fakat ben o ıvır zıvırlara inanmıyorum.dedim ve gök gürledi Hedge; --İnanmalısın bu arada hazırla Fedor gidiyoruz.dedi --Tamamda koç benim babam kim yani hangi tanrı.diye sordum Hedge ise; --Zaman gösterecek çaylak zaman gösterecek.dedi Kampa vardım,yeni arkadaşlar edindim babam kim hala merak ediyordum tabiki daha kendisi bir işaret vermedi.
En son Athena tarafından Salı Şub. 15, 2011 8:22 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi (Sebep : Tanrı olmak istiyorum) | |
|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Guidio Fedor Salı Şub. 15, 2011 8:22 am | |
| | |
|