Melez olduğumu öğrenmeden önce normal bir yaşamamım vardı.Okula gider arkadaşlarımla oynardım.Ve bir gün bu yaşamı geride brakacağım hiç aklıma gelmezdi.Neyse ben size o güne anlatayım:
O gün okuldan yeni çıkmıştım, eve doğru ilerliyordum.Ara sokağa girmeden önce garip bir şey hissetmedim ama oraya girdiğime pişman oldum
karşımda 10 metre boyunda insana benzer bir canavardı.Korkudan yerimden kıpırdayamadım ama bir şeyler yapmam gerekiyordu.Yoksa bu canavar beni orada öldürürdü.Arkama bakmadan koşmaya başladım ceddeye doğru koştum ama garip bir şey oldu insanlar nedense onu hiç görmemiş gibiydiler yada görmüyorlardı.Çok korkmuştum durmadan ilerliyordum ve en sonunda çıkmaz sokağa girdim ve canavar bana doğru saldırdı ne yaptığımdan emin olmadan kendimi yana attım ve kurtulmuştum.Canavar duvara yapıştı afallamış gibiydi elime aldığım ilk taşı kafasına fırlattım ama hiç bir fayda etmedi.Canavar tekrar üstüme çullandı ama yine kurtarmayı başardım birden yerde bir kılıç belirdi onu elime aldığımda kendimi bir kılıç ustası gibi hissettim ve kılıcı canavara salladım tek hamlede canavar toz bulutuna dönüştü ve yok oldu kendimi bayılacak gibi hissettim.Bayılmadan önce bir gölge gördüm ve sonra gözlerim kapandı...
Uyandığımda melez kampında revirde yatıyordum.