Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Rp Puanı Belirleme |1|

2 posters
YazarMesaj
Guidio Fedor
Satir
Satir

Rp Puanı Belirleme |1| Empty
MesajKonu: Rp Puanı Belirleme |1|   Rp Puanı Belirleme |1| Icon_minitimePtsi Şub. 14, 2011 4:58 am

İnanın bana karne günlerinden nefret ediyorum. Sürekli başıma bir bela geliyor,daha anasınıfındayken okul bahçesinde beni takip eden siyah deri montlu bir adam vardı,öğretmenlerim polisi arayınca hemen kaçtı nedenini bilmiyorum tabiki.Okula gittiğimde arkadaşım marlonu dövüyorlardı.Hemen ortaya atılıp onları ayırdım bir tarafta Marlon [Yüzü ketçap ve mayonezle kaplı olduğu zaman tanınmıyor.] diğer tarafta okulun kabadayısı Beckham [İnanın bana bu çocuğa gıcık kapıyorum] Marlon yüzüne mayonez sıkıyor,aptal herif.Onu ittiğim zaman öyle bir gitti ki çocuk okuldaki süs havuzuna düştü.Sonra bana bağırıp;
-Seni Pislik.dedi
Sonra yaşlı bir kadın geldi bana baktı ve arkadaşım Marlon gitmemiz gerek dedi.Bende;
-Nereye gidicez.diye sordum o ise;
-Melez Kampına.diye yanıt verdi.
Ve böylece geldim kamp sorumlumuz ulu Athena ile tanıştım.
Athena
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Athena

Rp Puanı Belirleme |1| Empty
MesajKonu: Geri: Rp Puanı Belirleme |1|   Rp Puanı Belirleme |1| Icon_minitimePtsi Şub. 14, 2011 8:13 am

Rp puanı: 40.

/Admin.
http://olimpos.my-rpg.com

Rp Puanı Belirleme |1|
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Rp puanı belirleme
» Rp Puanı Belirleme
» Rp Puanı~
» Güç Puanı...
» Rp Puanı Yükseltme