Bu kızın yeteneği ilginç bir yetenekti. Bu kadar güçlü bir duygu ve düşünce yeteneğini kontrol etmek gerçekten zordur. Normalde öğrencilerime duvarlarını yıkmasını isterim ama bu kız düzgün bir şekilde ilerlemek istiyorsa kendi duvarlarını kurmalıydı. Yoksa gücü kontrolden çıkardı. Beynimdeki cümleleri topladım ve konuşmaya başladım " Senin yeteneğin çok güçlü bir yetenek Hermia. Düşünce ve duygu kontrolü gerçekten de zor fakat bir o kadar da güçlü bir yetenektir. Anlaşılan bu yetenek sende bir anda oluşmuş o yüzden onu kontrol edemiyorsun. Öncelikle sana bu yeteneği kontrol etmeyi öğretmeliyiz, ardından yapabileceğin şeylere geçeriz. Şimdi özel sınıfa geçelim ne dersin?" Cümlemi bitirmeden önce duvara doğru yürüdüm ve oraya dokunmam ile bir kapı oluştu. Bu kapıdan içeri girince özel sınıfa çıktık. Her türlü özel güce karşı korunaklı olan bir yerdi burası. Hermia'nın önünde bir tavşan yarattım. "Bu tavşana odaklan ve ona ağzında havuç olduğunu söyle. Eğer yaparsan tavşan boş olan ağzını yemek yercesine çiğneyecektir" Hermia, dediğim gibi tavşana komutu verdi ve tavşan boş olan ağzını kemirmeye başladı. "Harika, şimdi senden ağzının önünde bir filtre olduğunu ve bu filtenin bu gücünü engellediğini düşün. Biliyorum saçma fakat böyle özel güçlerde her şey imajineye bağlıdır. Ağzından çıkan kelimeleri bir kırmızı bulut gibi düşün. Bu kırmızı bulut ağzından çıkmadan siyah kısımlarının geri döndüğünü sadece saf kırmızı kısmının dışarı gittiğini düşün tabii bu sadece bir örnek. İstersen kendi yöntemini bulabilirsin. Neyse, kafanda bu tekniği oturtunca, tavşana bir ses duyduğunu söyle. Eğer başarırsan tavşan kulaklarını diker ki bu bizim istemediğimiz olay. Eğer başaramazsan tavşan ağzını boş, boş çiğnemeye devam eder. Hadi bakalım başla"