Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Kulübe Tanıtım-Reklamları Perş. Şub. 10, 2011 7:19 pm | |
| Evet, saçmalamaya geldim. =) Şimdi örnek vererek anlatmak istediğimi açıklayacağım. Hestia kulübe lideri Zellana. Çalışkan, sitede oldukça aktif, arkadaş canlısı, görev yapıyor falan... Ama ona yardım eden tek kişi kardeşi Calvin, o da fazla bir sıklıkla değil. Diğer kardeşlerin kulübeye fazla katlı sağlamadığı bir gerçek. Eh, Hestia kulübesi kendilerine yeni üyeler katmayı bu denli çok istemektelerken, yeni gelen üyeleri bir şekilde o tarafa yönlendirmek tüm kamp için en hayırlısı olmaz mı? Bu işi melez danışmanlarına yüklemek acımasızlık olur ve bu durumdaki tek kulübe Hestia değil. Hera, Hekate, Hypnos... (Genelde H'lerden gidiyoruz. ) Bence konum belirleme bölümünde, olmazsa kurgu kısmında kulübe tanıtımları yer alsın ve bu tanıtımlardan kulübe liderleri sorumlu olsun. Yeni gelen üyeler o başlığa yönlendirilsin, orada tek tek her kulübeye baksınlar. Bir lider sayfasını grafiklerle süsleyip gelmeleri için müstakbel kardeşlerine yaşadıkları ortamı över, biri sadece sıradan birkaç satır cümle kurar. Kişi ilk etapta hangi konumun ona daha uygun olacağını belirlemiş olur, siteye geldikten 3 gün sonra konum değişikliği başlığına yönelmez. Bir diğer açıdan bakacak olursak, bir kulübenin mevcudunun az olmasının suçu direkt kulübe liderine yüklenir. | |
|
Alexia Sophie Russell Hypnos'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: Kulübe Tanıtım-Reklamları Cuma Şub. 11, 2011 12:57 am | |
| Lucy, şu anda cidden gözlerim dolu dolu... Kulübede yalnızlıktan çıldırmak üzere olan bir Hypnos çocuğu olarak, bence de reklam bölümü harika olur. Harika fikir... | |
|
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Kulübe Tanıtım-Reklamları Paz Şub. 13, 2011 10:48 am | |
| Reklam bölümü iyi fikir ama yeni üyelerimizin hemen görebileceği bir yerde olması gerekir, bir de her kulübe liderinin oradaki başlığıyla ilgilenmesi gerekir. Sanırım bunu yaza doğru yapsak iyi olacak kızlar, bir sürpriz yapıp erken de oluşturabiliriz tabii.
/başlık kilitleniyor. | |
|