Apollon kulübesinde sahiplenilip yatağımı bulduktan sonra dışarı çıkıp biraz hava aldım.Bu kadar aksiyon benim için fazlaydı.Yani ben tek çocuktum ama burda onlarca kardeşim vardı.Tabiiki bu durum iyiydi.Sonuçta bir tehlike anında onların beni koruyacağını biliyordum.Çünkü bende onları korurdum.Yani ne kadar üvey kardeşte olsak sonuçta babamız aynıydı ve bir Tanrıydı.Dışarı çıkıp yürümeye başladım.Arenada kılıç talimi yapan çocukları gördüm ilk önce ardından Marketten cips ve kola çalmaya çalışan Hermes çocuklarını.Hermes çocukları hep eğleniyordu ki bu güzel birşeydi.Athena çocukları savaş sırasında yapılabilecek en iyi stratejiyi planlarken Dionysous çocuklarıda değişik maddelerden şarap yapmaya çalışıyorlardı.Ares çocukları Demeter çocuklarının kafasını tuvalete sokuyorlardı ve Afrodit kızları erkeklere bakarak gülüyorlardı.Kamp böyle biryerdi işte.Bazıları birbirine düşmandı bazılarıysa çok yakın dosttu.Ama burası ne olursa olsun çok eğlenceli ve güzel bir yerdi.Tabii aynı zamanda bizim için en güvenli yerdi.İlk günümün sonunda hem stresliydim hem sevinçliydim.Annemi Manhattanda bırakmıştım ama onun bensiz daha güvende olduğuna emindim.Bir yandan da babam belli olmuştu.Kafam çok karışıktı ve kulübeme gider gitmez uyudum.Sevmiştim burayı ne de olsa yeni evimdi artık.