Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Madi ile Marketteyiz

2 posters
YazarMesaj
Marcus L. Stanislaus
Zeus'un Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
Marcus L. Stanislaus

Madi ile Marketteyiz Empty
MesajKonu: Madi ile Marketteyiz   Madi ile Marketteyiz Icon_minitimeSalı Şub. 08, 2011 12:28 pm

Kulübemde oturmaktan sıkılıp arenaya doğru yöneldiğimde Madi'yi gördüm.Beraber oturup biraz konuştuk.İş bir anda Hermes çocuklarına döndü."Ne kadar yaptıklarının adı hırsızlık olsa da çok iyi ve canayakın çocuklar." dedim Madi'ye. "Evet ama aslında çalmak bu kadar zor değildir heralde.Aslında bizde deneyebiliriz" Karşılıklı gülmeye başladık.Zeus aşkına ! Ben Apollon'un oğluydum , Hermes'in değil.Ama yine de bu sıkıcı günde denemeye değer diye düşündüm.."Tamam o zaman gidip Marketten 2-3 film birazda cips ve kola çalalım." dedim Madi'ye.İlk önce biraz şaşırdı.Çünkü buna bir şaka olarak başlamıştık.Ama onun da benim gibi sıkıldığını biliyordum.Tamam manasında kafasını salladı ve Markete doğru gitmeye başladık.Markete varıp içeri girdik ve reyonlarda dolaşmaya başladık.O arada planımızı yapmıştık bile.
Madison James

Madison James

MesajKonu: Geri: Madi ile Marketteyiz   Madi ile Marketteyiz Icon_minitimeSalı Şub. 08, 2011 12:31 pm

Market'e girdikten sonra biraz heyecanlanmaya başladım.Off tamam itiraf ediyorum kalbim yerinden fırlıyordu ! Ama ben bir Hermes çocuğu değildim ki ! Ben Aşk tanrıçası Afrodit'in kızıydım.Çalmak bana göre değildi.Ama işte tam bu yerde Roc bana yolu gösterdi.Ben çalmakta iyi değildim ; ama cazibemi kullanıp insanları ikna etmekte ve oyalamakta gayet iyiydim.Elime birşey alıp kasiyerle konuşmaya başladım.O arada Roc'u gördüm.Eğer kaş-göz işaretlerimizden sözler çıkacak olsaydı şöyle olurdu
"Kasiyeri oyala gerekli olan şeyleri alıp çıkıcam.
"Tamam ama fazla uzun sürmesin , zor durumdayım !
"Tamam hadi işe koyulalım ! "
Marcus L. Stanislaus
Marcus L. Stanislaus

MesajKonu: Geri: Madi ile Marketteyiz   Madi ile Marketteyiz Icon_minitimeSalı Şub. 08, 2011 12:37 pm

Madi ile gözlerimizle anlaştıktan sonra işe giriştim.Hemen kolaların olduğu yere gelip 2 tane 6'lı kolayı alıp çantaya atmıştım bile.Hiç ses çıkarmamam gerekiyordu.Oradan cipslerin olduğu yere gidip 3-4 paket cipsi alıp çantaya attım ne yazıkki ses çıktı.Ve tezgahtarın bana doğru geldiğini duydum.O arada Madi onu yerine oturtmaya çalışıyordu."Gerçekten çok güzel saçlarınız var , siz otursanızda saçlarınızla ilgilensem biraz ne güzel olur. dedi.Ama adam kanmamıştı.Hermes çocuklarından bu numaraları çok yediği belli oluyordu.Yinede 5-6 saniye durakladı.İşte o saniyelerde de ışık hızıyla marketten çıkıp kulübelere doğru koşuyordum.Madi'de arkamdaydı.O abur cuburlarla simdi güzel bir gün geçirebilirdik !
-RP BİTMİŞTİR-

Madi ile Marketteyiz
1 sayfadaki 1 sayfası