Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Marketteyimm

YazarMesaj
Thalia A. Carter
Afrodit'in Çocuğu
Afrodit'in Çocuğu
Thalia A. Carter

Marketteyimm Empty
MesajKonu: Marketteyimm   Marketteyimm Icon_minitimeSalı Şub. 08, 2011 9:06 am

Markete hiç gitmemiştim.Merak ettim ve gitmeye karar verdim.Katia'dan yolu öğrendikten sonra Markete doğru yol aldım.Neyse siren gibi sesler duymadan markete geldim.Marketten gelen "Bırakın o eşyaları deli Hermes oğulları geri verin bana!" diyen bir ses duydum ardından bir yere düşme sesi duydum.İçeri girdiğimde Hermes çocukları katıla katıla adamcağıza gülüyordu.Aslında durumu komikti.Kıkırdayarak adamı kaldırdım ve tam Hermes çocukları kaçacakken kılıcımı çıkarıp "O oyunlar geri verin" deyip göz kırptım.Çocuklar söylene söylene bıraktılar."Tamamını dedim" dedim.Çocuklar diğerlerini de bırakıp söylenerek gittiler ve çocuklardan birinin kulağına fısıldayarak " Bu iyiliğimi unutma" diyerek 2 tane oyun konsolu verdim.Çocuklar çıktıktan sonra adama (gerçi 112 gözü var pek adam denemez) parayı verdim.Üstünde melez kampı yazan pembe bir tişortü onu yerden kaldırdığım için hediye ettikten sonra marketten çıkıp eve döndüm.Bu kadar yorgunluk yeterdi

-RP SONU-

Marketteyimm
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Marketteyimm