Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı

+7
Elena Martin
Clara Thompson
Zellana L. Tyler
Perseus Carter
Lucianna Fackrell
Alex Nike
Athena
11 posters

Ocak ayının üyesi olmayı hak eden kişi kim?
Tiffany Trully
Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı Vote_lcap0%Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Maya Marie Collins
Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı Vote_lcap3%Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı Vote_rcap
 3% [ 1 ]
Alex Nike
Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı Vote_lcap0%Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Lucianna Fackrell
Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı Vote_lcap15%Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı Vote_rcap
 15% [ 5 ]
Satellite Morgan
Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı Vote_lcap26%Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı Vote_rcap
 26% [ 9 ]
Perseus Grace
Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı Vote_lcap32%Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı Vote_rcap
 32% [ 11 ]
Alexis Kwon
 0% [ 0 ]
Yondaime Hokage
Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı Vote_lcap3%Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı Vote_rcap
 3% [ 1 ]
Claire Angel Deeply
Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı Vote_lcap6%Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı Vote_rcap
 6% [ 2 ]
Hermia Aigian Cocteau
 0% [ 0 ]
Summer K. Ramsey
Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı Vote_lcap15%Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı Vote_rcap
 15% [ 5 ]
Toplam Oylar : 34

Anket kapatıldı

YazarMesaj
Athena
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Athena

Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı Empty
MesajKonu: Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı   Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı Icon_minitimePtsi Şub. 07, 2011 5:46 pm

Başlığı 8 gün kadar gecikmeli açtığım için üzgünüm, aklımdan çıkmış. Ocak ayının üyesini belirlememizin vakti geldi çattı! Vereceğiniz oylar sonucunda kimin bu onura erişmeyi hak ettiğini ortaya çıkaracaksınız. Lütfen oyunuzu kardeşiniz veya dostunuz için değil, hak ettiğini düşündüğünüz kişi için kullanın.
http://olimpos.my-rpg.com
Alex Nike
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Alex Nike

MesajKonu: Geri: Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı   Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı Icon_minitimeSalı Şub. 08, 2011 12:15 am

Sat ve Lucy arasında oldukça karamsar kaldım. İkiside çok yardımcı oluyor ama Lucy sanki Lucy daha çok yardım ediyor melezlere. Athena'nın bazı mekanların resimlerine onun yardım ettiğini düşündüm. Voleybol da bize imzalar hazırladı... Sat'in de buna benzer yardımları oldu. Kılıç rplerime eksiksiz yardım etti, bilmediğim konularda beni aydınlattı ve en önemlisi sitede yaptığım ilk maceraya onunla çıktım. Ama Lucy'nin yaptıkları ile bunları karşılaştırınca Lucy'nin de yardımlarına baktım. Lucy diyorum bu yüzden. Sad
Lucianna Fackrell
Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
Lucianna Fackrell

MesajKonu: Geri: Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı   Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı Icon_minitimeSalı Şub. 08, 2011 9:59 am

Benim oyum Summer'a, son dönemlerin en aktifi o gibi. Smile
Perseus Carter
Zeus'un Çocuğu
Zeus'un Çocuğu
Perseus Carter

MesajKonu: Geri: Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı   Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı Icon_minitimeSalı Şub. 08, 2011 10:16 am

Oylama ne zamana kadar sürecek ? Merak ettim de Very Happy

En son Perseus Grace tarafından Salı Şub. 08, 2011 11:08 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Zellana L. Tyler
Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
Demeter'in Çocuğu/Şifa Sanatı Eğitmeni
Zellana L. Tyler

MesajKonu: Geri: Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı   Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı Icon_minitimeSalı Şub. 08, 2011 10:49 am

Bnce Pers çünkü görevler bitmek üzere filn bnm oyum belli Smile
Clara Thompson
Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
Clara Thompson

MesajKonu: Geri: Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı   Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı Icon_minitimeSalı Şub. 08, 2011 10:47 pm

Zaten hep Lu ve Sat seçiliyor, onların kamptaki iylikleri herkesçe bilinir zaten. Ben de Pers'e oy verdim çünkü gerçekten göreve doyamıyor, çocuk rp aşkıyla yanım tutuşuyor ^^
Athena
Athena

MesajKonu: Geri: Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı   Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı Icon_minitimeÇarş. Şub. 09, 2011 1:35 am

Ben oy kullanmadım. Ayın üyesinin seçimini üyelere bırakıyorum tamamen. Very Happy
Pers, bir hafta.
Elena Martin
Hephaistos'un Çocuğu
Hephaistos'un Çocuğu
Elena Martin

MesajKonu: Geri: Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı   Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı Icon_minitimePerş. Şub. 10, 2011 6:53 am

Bende Pers diyorum! Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı   Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı Icon_minitimePerş. Şub. 10, 2011 7:07 am

ewt pers sana ilk oyu veren beni buarada değerimi bil Very Happy
Rose Denise Harris
Poseidon'un Çocuğu
Poseidon'un Çocuğu
Rose Denise Harris

MesajKonu: Geri: Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı   Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı Icon_minitimeCuma Şub. 11, 2011 9:32 am

Bence de Sat ve Lucy zaten aktifliğin zirvesindeler, birinciliklere doymuşlardır artık. Smile Gördüğüm kadarıyla Perseus bu aralar gerçekten çok fazla rp yapan bir üye, oyumu ona verdim.
Robert Harris
Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
Robert Harris

MesajKonu: Geri: Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı   Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı Icon_minitimeCuma Şub. 11, 2011 4:12 pm

Summer, Yon ve Perseus arasında kalıp en sonunda Pers'e verdim oyumu. Bence üçü de hak ediyor ama Pers en aktif kişi gibi.
Zack Care

Zack Care

MesajKonu: Geri: Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı   Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı Icon_minitimeC.tesi Şub. 12, 2011 2:42 am

Ben summer'a oy verdim.
Claire Angel Deeply
Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
Claire Angel Deeply

MesajKonu: Geri: Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı   Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı Icon_minitimePtsi Şub. 14, 2011 9:32 am

Ben Pers diyorum deli gibi görev yapıyor ayrıca da çok online oluyor Very Happy oyum Pers'e I love you
Athena
Athena

MesajKonu: Geri: Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı   Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı Icon_minitimeSalı Şub. 15, 2011 8:41 am

Anket sonlandırılmıştır. Ocak ayının kahramanı olarak sizin oylarınız sonucunda Perseus Grace seçilmiştir. Kendisini tebrik ediyoruz.

/başlık kilitleniyor.

Ayın Üyesi Seçimleri - Ocak ayı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ayın üyesi seçimleri
» Ayın Üyesi Seçimleri - Kasım ayı
» Ayın Üyesi Seçimleri - Aralık ayı
» Ayın Üyesi
» 6. Yarış (09 Ocak 2011-16 Ocak 2011 arası)