Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Apollon Kızından Dersler...

2 posters
YazarMesaj
Andrea Grace Harvey
Athena'nın Çocuğu
Athena'nın Çocuğu
Andrea Grace Harvey

Apollon Kızından Dersler... Empty
MesajKonu: Apollon Kızından Dersler...   Apollon Kızından Dersler... Icon_minitimePtsi Şub. 07, 2011 10:21 am

Ben yine her zamanki gibi kulübeden çıkmış.Kampta aylak aylak geziniyordum.Şuna etrafı gözlüyordum diyelim.Bu sefer Plaj ya da Kano Gölü'ne gitmemiştim.Artık dövüş konusunda kendimi geliştirmeye karar vermiştim.Henüz arenada düellolara başlayacak kadar bir bilgim ya da tecrübem yoktu.Çoğu zaman arenada antreman veya düello yapanları izliyordum.İzlemekten de zevk alıyordum.Ancak bu sefer Okçuluk Alanı'nı tercih ettim.Hava önceki birkaç gün gibi bugün de rüzgarlı ve soğuktu.Ama hiçbir şey artık savaşma ve savunma konusunda bir şeyler öğrenmeme engel olamayacaktı.Okçuluk Alanı'nda umarım birileri vardır diye dua ediyordum.Çünkü birilerini örnek almaya ihtiyacım vardı.
Alana yaklaştıkça bazı melezlerin seslerini duyuyordum.'Sanşlı günümdeyim' diye düşündüm.En az 5 metre uzaktaki bir hedefe ok atmaya çalışan atan bir kız vardı.Sarı saçları ve elinde ok-yay takımıyla çok asil duruyordu.Elindeki okları ardı ardına atıyor.Durmadan hedefi tam yerinden tutturmaya çalışıyordu.En sonki atışında hedefe çk yaklaşmış, kıl payı kaçırmıştı.Ben de kendimi tutamadım ve ''Tüh be!Çok yakındı!'' dedim.Sonra utanmış bir şekilde elimi ağzıma götürdüm.Kız sarı saçlarını savurarak kafasını bana doğru çevirdi ''Efendim?'' dedi sakin bir sesle.Sakin olduğu kadar da sevecen bir sesle.''Çok yakındı dedim.Gerçekten çok iyi bir atıcısın.Dur tahmin edeyim Avcı mısın?'' dedim.Kız başını hayır anlamında iki yana salladı ve tebessüm etti.
Tiffany Trully
Apollon'un Çocuğu
Apollon'un Çocuğu
Tiffany Trully

Apollon Kızından Dersler... Empty
MesajKonu: Geri: Apollon Kızından Dersler...   Apollon Kızından Dersler... Icon_minitimePtsi Şub. 14, 2011 10:30 am

Güzel geçirdiğim bir sabahtan sonra bugünü daha da güzelleştirmek için okçuluk alanının yolunu tuttum. Uzun zamandır buraya uğrayıp çalışma yapmıyordum. Tamam, sadece iki gün oldu ama bu benim için çok uzun bir süre. Sonuçta ben bir okçuum ve ok atmaktan büyük bir zevk alıyorum. Kapta en çok sevdiğim yer okçuluk alanıydı. Burada kendimi çok huzurlu ve mutlu hissediyordum. Yolda yürürken birkaç akadaşımla karşılaştım ve ayaküstü sohbet ettik. Sonra da çok geçmeden okçuluk alanına vardım. Zaten içeri girir girmez kolyeme bastım ve yay-ok takımımı elime aldım ve hedef tahtasının karşısına geçtim. Birkaç atış yaptıktan sonra yanıma birkaç melez geldi. Onlardan aldığım hırsla hedef tahtasının bayağı uzağına gittim ve oradan birbiri ardına oklar fırlatmaya başladım. Ancak hedefin tam ortasını az bir farkla kaçırmıştım. Bu sırada bir kızın sesini duydum ve ona dönerek ''Efendim?'' dedim. Bu kız güzel bir kızdı ve daha önce gördüğümü zannetmiyordum. Görsem mutlaka tanırdım. Demekli yeni gelmişti. Bana ''Çok yakındı dedim.Gerçekten çok iyi bir atıcısın. Dur tahmin edeyim Avcı mısın?'' dedi. Gülümseyerek "Hayır, Apollon kızıyım. Sen kimin kızısın?" dedim. O da aynı gülümseyişle "Athena'nın kızıyım." dedi.

Apollon Kızından Dersler...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Dersler
» Thalia ve Claire Kardeşlerden Dersler
» Apollon'un Hediyesi
» Apollon'un Arabası
» Apollon'dan Hediye