Bu seferlik onu az farkla geçmiştim. Ama bu benim gücümle alakalı bir şey değildi. Sadece düzgün bir atış yapıp 2m kadar geçmiştim. 2m çok büyük bir mesafe değildi. Ama eğer yapabilirsem aynı atışı yapmayı deneyecektim.
" Eh sıra sende" dedim. Mia hiç konuşmadan koşmak için geriledi. Bir kaç esneme haraketinden sonra koşmaya başladı. Yine tam zamanını ayarlamış çizgiyi geçmeden ciritini göndermişti. Doğrusu bu sefer daha iyi atmıştı. Evet tam 75 m atmıştı.Şu anda Dünya Bayanlar rekorunu kırmıştı. Ama ölümlülerin rekorlarına aldırmıyorduk. Bana bakıp sırıttı. Bu sefer onu geçemeyeceğimi biliyordum. Bundan sonra 1 atış daha vardı. 2m farkı korumak için 77m atmam gerekirdi ve bu atamayacağım bir mesafeydi. En az 73m atmam gerekti bu gerçekten zordu.
Koşmak için geriledim. Kolarımı esnettikten sonra koşmaya başladım. Güçlü bir şekilde ileri atılıp ciriti gönderdim. Aslında iyi gitmişti ama kaybedecektim o kadar ileri gitmemişti. Baktığımızda 72,4 m gelmişti. Ortalamada benden öndeydi. Artık kaderim son atışlara kalmıştı. Mia bana pis pis sırıtıyordu.