Bir adet denetleyici bulunana kadar, bu işle ben ilgileneceğim... Denetleyici olmak isteyeniniz varsa, bana pm atabilir.
Her hafta pazartesi günleri (veya denetleyicimiz olacak kişiye hangi gün uyuyorsa) denetleyici bu forum altında o günün tarihini taşıyan bir başlık açar ve tek tek her kulübenin değerlendirmesini yapıp, '5' üzerinden notlarını verir. Sonuncu olan kulübede yaşayan melezler, tüm hafta boyunca bulaşıkları yıkarlar ve aralarından bir kişi, bu maceralarıyla ilgili ekleyeceğimiz 'mutfak' bölümünde rp yazar.
Eğer bir kulübe üst üste 3 hafta boyunca düzende sonuncu olursa, kamp müdireniz olarak cezanızı ağırlaştırmak durumundayım. Sonuncu olmamak için ne yapmalıyız? Her hafta, kulübenizde bir temizlik rp'si yazmalısınız. İster kulübe lideriniz yazsın, ister üyelerden birine görev versin beni ilgilendirmez. Kampımda temizlik ve düzen istiyorum!.
Not: Bu konu geliştirilmeye ve önerilerinize açıktır, 'genel' kategorisindeki öneri başlığına parlak fikirlerinizi yazmanızı bekliyoruz.