| | Gülce'nin Av-İm İstek Köşesi | | |
|
+13Andrea Grace Harvey Claire Angel Deeply Daisy Lenore Fackrell Thalia A. Carter Anny Moysre Adyali Beckett Athena A. Anna Bianca Sentius Lucianna Fackrell Clara Thompson Kevin Least Satellite Morgan Pandora Monica Chase 17 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Pandora Monica Chase
| Konu: | Gülce'nin Av-İm İstek Köşesi | Perş. Şub. 03, 2011 8:15 am | |
| 2 Yıldır ps kullanıyorum.Öncesindede pf'le uğraşıyorum. Sizin için elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veriyoruuum . Karakterinizin Adı: Ünlünüzün Adı: Özel olarak bir galeri yada resim yollayabilirmisiniz,yoksa kendim mi bulayım (Not : Bazen kaliteli resim bulamayabilirim,o yüzden lütfen resiim atınız.) İsteğiniz nedir? (Avatar/İmza/Blend) : Boyutlar? (özel olarak isterseniz): | |
|
| |
Satellite Morgan Artemis Avcısı/Kulübe Lideri/Melez Danışmanı/Araba Yarışları Koordinatörü/Okçuluk Eğitmeni
| Konu: Geri: | Gülce'nin Av-İm İstek Köşesi | Perş. Şub. 03, 2011 8:18 am | |
| Karakterinizin Adı: Satellite Morgan Ünlünüzün Adı: Chelsea Staub Özel olarak bir galeri yada resim yollayabilirmisiniz,yoksa kendim mi bulayım (Not : Bazen kaliteli resim bulamayabilirim,o yüzden lütfen resiim atınız.) : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hani bu galeri de olabilir, başka galeri ve resim de. Farketmez. İsteğiniz nedir? (Avatar/İmza/Blend) : Avatar-İmza. | |
|
| |
Kevin Least Dionysos'un Çocuğu/Kulübe Lideri
| |
| |
Pandora Monica Chase
| |
| |
Clara Thompson Artemis Avcısı/Melez Danışmanı/Doğa Bilimleri Eğitmeni
| Konu: Geri: | Gülce'nin Av-İm İstek Köşesi | Perş. Şub. 03, 2011 8:24 am | |
| Karakterinizin Adı: Maya Marie Collins Ünlünüzün Adı: Emma Watson Özel olarak bir galeri yada resim yollayabilirmisiniz,yoksa kendim mi bulayım (Not : Bazen kaliteli resim bulamayabilirim,o yüzden lütfen resiim atınız.): Kendin bulabilirsin, uzun saçlı halleri olursa sevinirim. İsteğiniz nedir? (Avatar/İmza/Blend) : Av-im lütfen. Boyutlar? (özel olarak isterseniz): Sana kalmış | |
|
| |
Pandora Monica Chase
| |
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| |
| |
A. Anna Bianca Sentius Persephone'nin Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: | Gülce'nin Av-İm İstek Köşesi | Perş. Şub. 03, 2011 12:10 pm | |
| Karakterinizin Adı: Anna Blair Johnsson Ünlünüzün Adı: Ashley Greene Özel olarak bir galeri yada resim yollayabilirmisiniz,yoksa kendim mi bulayım (Not : Bazen kaliteli resim bulamayabilirim,o yüzden lütfen resiim atınız.) [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İsteğiniz nedir? (Avatar/İmza/Blend) : Takım Boyutlar? (özel olarak isterseniz): Standart | |
|
| |
Pandora Monica Chase
| Konu: Geri: | Gülce'nin Av-İm İstek Köşesi | Perş. Şub. 03, 2011 11:54 pm | |
|
En son Pandora Monica Chase tarafından Cuma Şub. 04, 2011 1:03 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Pandora Monica Chase
| Konu: Geri: | Gülce'nin Av-İm İstek Köşesi | Cuma Şub. 04, 2011 1:00 am | |
| | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: | Gülce'nin Av-İm İstek Köşesi | Cuma Şub. 04, 2011 1:38 am | |
| Başlığın hayırlı olsun Gülce. Karakterinizin Adı: Athena Ünlünüzün Adı: Melina Kanakaredes *Resim bulmayı sana bırakıyorum. İsteğiniz nedir? (Avatar/İmza/Blend): Takım Boyutlar? (özel olarak isterseniz): 250x250 ve 450x200 civarı Şimdiden teşekkürler! | |
|
| |
Adyali Beckett Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: | Gülce'nin Av-İm İstek Köşesi | Cuma Şub. 04, 2011 1:50 am | |
| Karakterinizin Adı: Adyali Z. Carter Ünlünüzün Adı: Nina Dobrev Özel olarak bir galeri yada resim yollayabilirmisiniz,yoksa kendim mi bulayım (Not : Bazen kaliteli resim bulamayabilirim,o yüzden lütfen resim atınız.): Sen bulabilirsen sevinirim, bulamazsan söyle, pm'den atarım. İsteğiniz nedir? (Avatar/İmza/Blend) : Takım ve Blend Boyutlar? (özel olarak isterseniz): Avatar:250x250 İmza:450x200 Olursa sevinirim. Blend farketmez zaten Üzerine ''Adyali Zenobia Carter'' yazabilirsen sevinirim | |
|
| |
Pandora Monica Chase
| |
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: | Gülce'nin Av-İm İstek Köşesi | Cuma Şub. 04, 2011 1:17 pm | |
| Teşekkürler Gülce, çok güzel olmuşlar. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: | Gülce'nin Av-İm İstek Köşesi | C.tesi Şub. 05, 2011 5:21 am | |
| Karakterinizin Adı: Kevın James Leonard Ünlünüzün Adı: Justin Timberlake Özel olarak bir galeri yada resim yollayabilirmisiniz İsteğiniz nedir? (Avatar/İmza/Blend) :Avatar , İmza Boyutlar? (özel olarak isterseniz): Avatar:250x250 İmza:450x200 Üzerine ''The Son of Apollon" yazabilir misin? Fotolardan sana hangileri daha uygun geliyorsa onları seç : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Biraz hızlı yaparsan sevinirim |
|
| |
Anny Moysre Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: | Gülce'nin Av-İm İstek Köşesi | C.tesi Şub. 05, 2011 7:23 am | |
| Karakterinizin Adı: Anny Moysre Ünlünüzün Adı: Britt Robertson Özel olarak bir galeri yada resim yollayabilirmisiniz,yoksa kendim mi bulayım (Not : Bazen kaliteli resim bulamayabilirim,o yüzden lütfen resim atınız.): Sen bulabilirsen sevinirim. İsteğiniz nedir? (Avatar/İmza/Blend) : Takım+blend Boyutlar? (özel olarak isterseniz): Avatar:250x250 İmza:450x200 Olursa sevinirim. Blend farketmez zaten Üzerine Anny Moysre ve doghter of ARES yzarsan sevinirim
| |
|
| |
Pandora Monica Chase
| Konu: Geri: | Gülce'nin Av-İm İstek Köşesi | Paz Şub. 06, 2011 7:58 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: | Gülce'nin Av-İm İstek Köşesi | Paz Şub. 06, 2011 8:06 am | |
| benimkini ne zaman yaparsın.yaptığında haber ver lütfen ve başlığın hayırlı olsun | |
|
| |
Thalia A. Carter Afrodit'in Çocuğu
| Konu: Geri: | Gülce'nin Av-İm İstek Köşesi | Paz Şub. 06, 2011 9:47 am | |
| Karakterinizin Adı: Thalia Adelynn Rose Ünlünüzün Adı: Reese Witherspoon Resim : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dolaşş İsteğiniz nedir? (Avatar/İmza/Blend) : takım Boyutlar? (özel olarak isterseniz): standart şimdiden iyi şanslar <3 | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: | Gülce'nin Av-İm İstek Köşesi | Ptsi Şub. 07, 2011 2:37 am | |
| |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: | Gülce'nin Av-İm İstek Köşesi | Ptsi Şub. 07, 2011 3:15 am | |
| Teşekkürler Gülce, çok güzel olmuş takım. | |
|
| |
| Konu: Geri: | Gülce'nin Av-İm İstek Köşesi | Ptsi Şub. 07, 2011 4:11 am | |
| benimki ne zaman olacak ya hu | |
|
| |
Daisy Lenore Fackrell Hera'nın (manevi) Çocuğu
| Konu: Geri: | Gülce'nin Av-İm İstek Köşesi | Ptsi Şub. 07, 2011 11:57 am | |
| Selam. *Cassandra Fackrell *Charlize Theron *Resimleri sana bırakıyorum *Takım *250'250 ve 450'200 Teşekkürler şimdiden. ^^ | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: | Gülce'nin Av-İm İstek Köşesi | Perş. Şub. 10, 2011 2:43 am | |
| banada bir takım ünlüm:KEVIN G. SCHMIDT |
|
| |
Claire Angel Deeply Afrodit'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Büyü Teknikleri Eğitmeni
| Konu: Geri: | Gülce'nin Av-İm İstek Köşesi | Perş. Şub. 17, 2011 10:04 am | |
| Karakterinizin Adı: Claire Angel Deeply Ünlünüzün Adı: Avril Lavigne Resim : zevkine güveniyorum İsteğiniz nedir? (Avatar/İmza/Blend) : takım Boyutlar? (özel olarak isterseniz): standart başlığın hayırlı olsun kardeş
En son Claire Angel Deeply tarafından Salı Mart 01, 2011 4:35 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Andrea Grace Harvey Athena'nın Çocuğu
| Konu: Geri: | Gülce'nin Av-İm İstek Köşesi | Salı Mart 01, 2011 1:47 am | |
| Bana da bir takım hazırlarsan harika olur. Ünlüm Shailene Woodley. | |
|
| |
Julia Fackrell Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: | Gülce'nin Av-İm İstek Köşesi | C.tesi Mart 12, 2011 7:35 am | |
| Karakterinizin Adı: Julia Kingstam Ünlünüzün Adı:Emily Osment İsteğiniz nedir? (Avatar/İmza/Blend) : Avatar Boyutlar? (özel olarak isterseniz): Şöyle 900x600 gibi uzun olursa sevinirim
| |
|
| |
Lydia Lea Feake Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: | Gülce'nin Av-İm İstek Köşesi | C.tesi Mart 12, 2011 10:03 pm | |
| banada yapabilir misin? Karakterinizin Adı:Lydia Lea Feake Ünlünüzün Adı:Michelle Trachtenberg Özel olarak bir galeri yada resim yollayabilirmisiniz,su resimlerden olursa sevinirim - Spoiler:
birinci takım için: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ikinci takım için: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İsteğiniz nedir? (Avatar/İmza/Blend) :İki takım Boyutlar? (özel olarak isterseniz):sana bırakıyorum:) /sayfa düzenini bozması gerekçesiyle resimler spoiler içine alındı, Athena. | |
|
| |
Kreatos Feake
| Konu: Geri: | Gülce'nin Av-İm İstek Köşesi | C.tesi Mart 12, 2011 10:06 pm | |
| Karakterinizin Adı: Kreatos Feake Ünlünüzün Adı:Jensen Ackles ve austin butler Özel olarak bir galeri yada resim yollayabilirmisiniz,yoksa kendim mi bulayım [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]austin: - Spoiler:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İsteğiniz nedir? (Avatar/İmza/Blend) :iki Takım austin avatarı son resimden olursa sevinirim;) Boyutlar? (özel olarak isterseniz):ayarla sen /sayfa düzenini bozma gerekçesiyle eklenen resimler spoiler içine alındı, Athena. | |
|
| |
Lena H. Bryce Artemis Avcısı/Sanat ve Zanaat Eğitmeni
| Konu: Geri: | Gülce'nin Av-İm İstek Köşesi | Salı Mart 22, 2011 8:59 am | |
| meraba,bana emma roberts lı takım yapar mısın?? | |
|
| |
| | Gülce'nin Av-İm İstek Köşesi | | |
|