Olimpos Rpg Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi. |
|
| Thalia'dan isteklerr (= | |
|
+53Mirabella LaPiere Fenix Blume Lena H. Bryce Georgina Orwell Proserpina Riddle Martin Tudor Alicia Roxanne Wideen Ophelia Martinez Rose Denise Harris Amphitrite Ange Morgan Lamartine Zack Cliff Burton Satellite Morgan Selene Darcy Harris Kathie Mitchiel Davies David Tyler Joseph M. Masen Serena Su Hanzadeoğlu Helen Grace Burton Kristen Reneé Dawson Peter Karl Bouveir Alyssa Lauren Franke Nyks Jimmy Turner Julia Fackrell Scarlett A. Fackrell April Diana Lancaster Alexandra Bethany Daniels Andrea Grace Harvey Terra M. Winchester Hestia Ryzell Crest Isabelle Coco Franke Izabelle Jearollia Zack Care Claire Angel Deeply Leonard L. Carter Clara Thompson Zellana L. Tyler Alexia Sophie Russell Lara Adams Leslie Ashdown Summer Katherine Ramsey Anny Moysre Adyali Beckett Hermia Aigian Cocteau Alexis Kwon Athena London Williams Lucianna Fackrell A. Anna Bianca Sentius Robert Harris Thalia A. Carter 57 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
Julia Fackrell Apollon'un Çocuğu
| Konu: Geri: Thalia'dan isteklerr (= Çarş. Nis. 27, 2011 2:10 am | |
| İMDAT lütfen şu resmin 205x205 bulabilirmisin yada yapa bilirmisin bu son derce büyük ve yaptığımda resmen tüm sayfayı kaplıyo ve ben bu resmi çok sevdim lütfen yardım et [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | Ryan Legolas Lawliet Amphitrite'nin Çocuğu
| Konu: Geri: Thalia'dan isteklerr (= Cuma Nis. 29, 2011 12:56 am | |
| Hey Bir takımda ben alabilirmiyim ?? Austin butler ünlüm | |
| | | Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Thalia'dan isteklerr (= Salı Mayıs 03, 2011 2:15 am | |
| | |
| | | Caleb Rivers Ares'in Çocuğu
| Konu: Geri: Thalia'dan isteklerr (= Salı Mayıs 03, 2011 3:01 am | |
| Ben de bir takım alabilirmiyim.? Ünlüm:Tyler Blackburn.Teşekkürler şimdiden | |
| | | | Thalia'dan isteklerr (= | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|