Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Serimiz :):)

+6
Lucianna Fackrell
Jennifer Amy Carter
Hermia Aigian Cocteau
Athena
Lara Adams
Stella Fabiano
10 posters
YazarMesaj
Stella Fabiano
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Stella Fabiano

Serimiz :):) Empty
MesajKonu: Serimiz :):)   Serimiz :):) Icon_minitimeÇarş. Eyl. 01, 2010 11:17 pm

Madem burada her şeyden konuşabiliyoruz, bende en sevdiğiniz Percy Jackson kitabını sorayım bari Smile

En çok beğendiğiniz Percy Jackson ve Olimposlular kitabı hangisi? Ama sebebiyle birlikte söylemelisiniz.

Kendiminkinden başlayayım, ben en çok Şimşek Hırsızı'nı beğendim. Çünkü her şeyin başlangıcı oydu, seriyi keşfetmemi sağlayan kitap oydu ve uzun zamandır Mısır mitolojisinden sonra başka bir ülkenin mitolojisine ilgi duymaya başladım.

Zeus'un kayıp şimşeği çok ilgimi çekmişti, ayrıca betimlemeler çok güzeldi, kendimi tamamen kurgunun bir parçası olarak görmeye başlamıştım. (Aramızda kalsın Stella karaterini o zaman yaratmıştım ama ilk başta onu Poesidon'un kızı olarak düşünmüştüm hatta Percy'nin kayıp ikizi olarak ama sonra Zeus'un kızı olmasını istedim. İlk girdiğimiz sitede bu isteğim olmayınca burada da alıştığım Hades'in kızı olmayı yeğledim. Artık Hades en sevdiğim tanrı Smile )

Lara Adams
Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
Lara Adams

MesajKonu: Geri: Serimiz :):)   Serimiz :):) Icon_minitimePerş. Eyl. 02, 2010 12:49 am

Bende birinci kitabı hepsinden çok beğendim.

çünkü ilk heyacan orda başlıyor kitabı hiç bilmeyerek başlıyorsun.Açıkcası ben bu kitabı okumadan Mısır mitolojisinden bile haberim yoktu. Şimdi hepsi bana çekici geliyor Demeter'in çocuğu olmadan önce Demeter'in çocuğu olmayı hiç istemezdim.Ama artık bana yakıştığını düşünüyorum.
http://www.melezkamprpg.yetkin-forum.com
Athena
Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
Athena

MesajKonu: Geri: Serimiz :):)   Serimiz :):) Icon_minitimePerş. Eyl. 02, 2010 1:20 am

Benim favorilerim, 1, 4, ve 5.

1 için sizin söyledikleriniz geçerli, şöyle ki Percy orada bizden biriydi, hepimiz gibi ve sonra dünyası değişti. Bunu da bize çok iyi aktarabildi.

4, kesinlikle bir solukta okuduğum ve en çok beni heyecanlandıranlardı, labirent maceraları kesinlikle çok zevkliydi. Hem, diğerlerinden farklı olarak burada Percy'den ilgi biraz azalmış, Annabeth ve Kıvırcık da kitapta fazlaca yer almıştı. Bir de labirent kehaneti çok hoşuma gitmişti.

5 çünkü serinin sonuydu, Percy'nin kahramanlıkları, kehanetin ortaya çıkışı, New York'ta savaş... kampa gelen yeni düzenlemeler falan, zevkliydi Smile
http://olimpos.my-rpg.com
Hermia Aigian Cocteau
Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
Hermia Aigian Cocteau

MesajKonu: Geri: Serimiz :):)   Serimiz :):) Icon_minitimePerş. Eyl. 02, 2010 1:21 am

Ben en çok sonuncuyu beyendim çünkü herşeyin ne olduğu ortaya çıkıyor taşlar yerine oturuyor. Smile
Jennifer Amy Carter
Zeus'un Çocuğu
Zeus'un Çocuğu
Jennifer Amy Carter

MesajKonu: Geri: Serimiz :):)   Serimiz :):) Icon_minitimePerş. Eyl. 02, 2010 10:22 am

Ben en çok Titanın Laneti kitabını sevmiştim. En çok oradaki maceralar ilgimi çekmişti. Özellikle Thaila ile Percy'nin kavgalarına bayıldım Smile Birde Nico o kitapta seriye dahil olmuştu I love you Embarassed Embarassed
Lucianna Fackrell
Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
Lucianna Fackrell

MesajKonu: Geri: Serimiz :):)   Serimiz :):) Icon_minitimePerş. Eyl. 02, 2010 10:34 am

Aa evet, Titanın Laneti bir numaraydı Very Happy Melez dosyalarındaki Hades'in kayıp kılıcıyla alakalı olan hikaye de çok güzeldi bence, başroldekiler: Percy, Thalia ve Nico -yani üç büyüklerin üç çocuğu- ve yaşadıkları maceralar, Hayalet Tanrıça, titanın Styks Nehri'ne düşüşü falan... Very Happy Onu çok sevmiştim ben, kısacık olduğu için çok üzülmüştüm.

Kitaplardan da favorim 5 sanırım. Tabii yeni seri çıkınca bu düşüncem değişebilir, Olimpos Kahramanları'ndan çok umutluyum Very Happy
Stella Fabiano
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Stella Fabiano

MesajKonu: Geri: Serimiz :):)   Serimiz :):) Icon_minitimePerş. Eyl. 02, 2010 10:43 am

Ben Kane günlüklerinden de çok umutluyum, onda Mısır mitolojisi hakkında yazacamış yazar Smile

Adam nasıl kitap yazması gerektiğini biliyor Smile Smile
Lucianna Fackrell
Lucianna Fackrell

MesajKonu: Geri: Serimiz :):)   Serimiz :):) Icon_minitimePerş. Eyl. 02, 2010 10:48 am

Onun da ilk bölümü yayımlandı Stell, kayıp rıhtımda var, okudun mu?

Ben başlangıcını biraz zayıf buldum ama sonradan güzelleşecek gibi Wink
Stella Fabiano
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Stella Fabiano

MesajKonu: Geri: Serimiz :):)   Serimiz :):) Icon_minitimePerş. Eyl. 02, 2010 11:00 am

Okumamıştım, dur hemen bakmalıyım Smile Sağol Lucy Wink
Athena
Athena

MesajKonu: Geri: Serimiz :):)   Serimiz :):) Icon_minitimePerş. Eyl. 02, 2010 11:01 am

Girişinde birbirinden ayrı düşmüş iki kardeşi anlatıyor ama Percy kadar oyalanmadan giriyor olaylara Wink
http://olimpos.my-rpg.com
Lucianna Fackrell
Lucianna Fackrell

MesajKonu: Geri: Serimiz :):)   Serimiz :):) Icon_minitimePerş. Eyl. 02, 2010 8:23 pm

Hımmm... ekimde çıkacaktı Kırmızı Piramit değil mi?
Anastacia

Anastacia

MesajKonu: Geri: Serimiz :):)   Serimiz :):) Icon_minitimePerş. Eyl. 02, 2010 8:42 pm

Arkadaşlar okuyacak kitap bulamıyorum bana kitap önerebilecek var mı?
Lucianna Fackrell
Lucianna Fackrell

MesajKonu: Geri: Serimiz :):)   Serimiz :):) Icon_minitimePerş. Eyl. 02, 2010 9:02 pm

Vampir Akademisi serisi güzeldi Serimiz :):) Icon_jokercolor

Ama daha ciddi macera kitapları arıyorsan, Yüzüklerin Efendisi serisini oku derim. Filminden kat kat daha güzel.
Zeus
Tanrı
Tanrı
Zeus

MesajKonu: Geri: Serimiz :):)   Serimiz :):) Icon_minitimePerş. Eyl. 02, 2010 9:43 pm

Bende bu yaz okudum yüzüklerin efendisini, gerçekten kitaptaki birçok ayrınt atlanmış filmde o yüzden okuması ayrı bir heyecan variyor, ben bayıldım Smile
Robert Harris
Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
Robert Harris

MesajKonu: Geri: Serimiz :):)   Serimiz :):) Icon_minitimePerş. Eyl. 02, 2010 10:02 pm

Evet, ben de okumuştum, çok güzel kitaplar. Hatta son bölümde Samwise'ın maceradan sonraki hayatı falan çok hoşuma gitmişti Smile
Anastacia

Anastacia

MesajKonu: Geri: Serimiz :):)   Serimiz :):) Icon_minitimePtsi Eyl. 06, 2010 2:34 am

Tamam sağolun Smile
Keith Matt McMillen
Herakles Savaşçısı
Herakles Savaşçısı
Keith Matt McMillen

MesajKonu: Geri: Serimiz :):)   Serimiz :):) Icon_minitimePaz Eyl. 12, 2010 8:38 pm

Ben en çok 5. kitabı beğendim. Percy Annabeth falan. Tüm taşlar son kitapta yerine oturdu.

Serimiz :):)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yeni Serimiz Hafta Sonu Çıkıyor !!!