| Serimiz :):) | |
|
+6Lucianna Fackrell Jennifer Amy Carter Hermia Aigian Cocteau Athena Lara Adams Stella Fabiano 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Stella Fabiano Hades'in Çocuğu
| Konu: Serimiz :):) Çarş. Eyl. 01, 2010 11:17 pm | |
| Madem burada her şeyden konuşabiliyoruz, bende en sevdiğiniz Percy Jackson kitabını sorayım bari En çok beğendiğiniz Percy Jackson ve Olimposlular kitabı hangisi? Ama sebebiyle birlikte söylemelisiniz. Kendiminkinden başlayayım, ben en çok Şimşek Hırsızı'nı beğendim. Çünkü her şeyin başlangıcı oydu, seriyi keşfetmemi sağlayan kitap oydu ve uzun zamandır Mısır mitolojisinden sonra başka bir ülkenin mitolojisine ilgi duymaya başladım. Zeus'un kayıp şimşeği çok ilgimi çekmişti, ayrıca betimlemeler çok güzeldi, kendimi tamamen kurgunun bir parçası olarak görmeye başlamıştım. (Aramızda kalsın Stella karaterini o zaman yaratmıştım ama ilk başta onu Poesidon'un kızı olarak düşünmüştüm hatta Percy'nin kayıp ikizi olarak ama sonra Zeus'un kızı olmasını istedim. İlk girdiğimiz sitede bu isteğim olmayınca burada da alıştığım Hades'in kızı olmayı yeğledim. Artık Hades en sevdiğim tanrı ) | |
|
| |
Lara Adams Afrodit'in Çocuğu/Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Serimiz :):) Perş. Eyl. 02, 2010 12:49 am | |
| Bende birinci kitabı hepsinden çok beğendim.
çünkü ilk heyacan orda başlıyor kitabı hiç bilmeyerek başlıyorsun.Açıkcası ben bu kitabı okumadan Mısır mitolojisinden bile haberim yoktu. Şimdi hepsi bana çekici geliyor Demeter'in çocuğu olmadan önce Demeter'in çocuğu olmayı hiç istemezdim.Ama artık bana yakıştığını düşünüyorum. | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Serimiz :):) Perş. Eyl. 02, 2010 1:20 am | |
| Benim favorilerim, 1, 4, ve 5. 1 için sizin söyledikleriniz geçerli, şöyle ki Percy orada bizden biriydi, hepimiz gibi ve sonra dünyası değişti. Bunu da bize çok iyi aktarabildi. 4, kesinlikle bir solukta okuduğum ve en çok beni heyecanlandıranlardı, labirent maceraları kesinlikle çok zevkliydi. Hem, diğerlerinden farklı olarak burada Percy'den ilgi biraz azalmış, Annabeth ve Kıvırcık da kitapta fazlaca yer almıştı. Bir de labirent kehaneti çok hoşuma gitmişti. 5 çünkü serinin sonuydu, Percy'nin kahramanlıkları, kehanetin ortaya çıkışı, New York'ta savaş... kampa gelen yeni düzenlemeler falan, zevkliydi | |
|
| |
Hermia Aigian Cocteau Ares'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Melez Denetleyicisi
| Konu: Geri: Serimiz :):) Perş. Eyl. 02, 2010 1:21 am | |
| Ben en çok sonuncuyu beyendim çünkü herşeyin ne olduğu ortaya çıkıyor taşlar yerine oturuyor. | |
|
| |
Jennifer Amy Carter Zeus'un Çocuğu
| Konu: Geri: Serimiz :):) Perş. Eyl. 02, 2010 10:22 am | |
| | |
|
| |
Lucianna Fackrell Athena'nın Çocuğu/Kulübe Lideri
| Konu: Geri: Serimiz :):) Perş. Eyl. 02, 2010 10:34 am | |
| Aa evet, Titanın Laneti bir numaraydı Melez dosyalarındaki Hades'in kayıp kılıcıyla alakalı olan hikaye de çok güzeldi bence, başroldekiler: Percy, Thalia ve Nico -yani üç büyüklerin üç çocuğu- ve yaşadıkları maceralar, Hayalet Tanrıça, titanın Styks Nehri'ne düşüşü falan... Onu çok sevmiştim ben, kısacık olduğu için çok üzülmüştüm. Kitaplardan da favorim 5 sanırım. Tabii yeni seri çıkınca bu düşüncem değişebilir, Olimpos Kahramanları'ndan çok umutluyum | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Serimiz :):) Perş. Eyl. 02, 2010 10:48 am | |
| Onun da ilk bölümü yayımlandı Stell, kayıp rıhtımda var, okudun mu? Ben başlangıcını biraz zayıf buldum ama sonradan güzelleşecek gibi | |
|
| |
| Konu: Geri: Serimiz :):) Perş. Eyl. 02, 2010 11:00 am | |
| Okumamıştım, dur hemen bakmalıyım Sağol Lucy | |
|
| |
Athena Admin/Tanrıça/Kamp Müdiresi
| Konu: Geri: Serimiz :):) Perş. Eyl. 02, 2010 11:01 am | |
| Girişinde birbirinden ayrı düşmüş iki kardeşi anlatıyor ama Percy kadar oyalanmadan giriyor olaylara | |
|
| |
| Konu: Geri: Serimiz :):) Perş. Eyl. 02, 2010 8:23 pm | |
| Hımmm... ekimde çıkacaktı Kırmızı Piramit değil mi? | |
|
| |
Anastacia
| Konu: Geri: Serimiz :):) Perş. Eyl. 02, 2010 8:42 pm | |
| Arkadaşlar okuyacak kitap bulamıyorum bana kitap önerebilecek var mı? | |
|
| |
| Konu: Geri: Serimiz :):) Perş. Eyl. 02, 2010 9:02 pm | |
| Vampir Akademisi serisi güzeldi Ama daha ciddi macera kitapları arıyorsan, Yüzüklerin Efendisi serisini oku derim. Filminden kat kat daha güzel. | |
|
| |
Zeus Tanrı
| Konu: Geri: Serimiz :):) Perş. Eyl. 02, 2010 9:43 pm | |
| Bende bu yaz okudum yüzüklerin efendisini, gerçekten kitaptaki birçok ayrınt atlanmış filmde o yüzden okuması ayrı bir heyecan variyor, ben bayıldım | |
|
| |
Robert Harris Hades'in Çocuğu/Kulübe Lideri/Canavarlara Karşı Korunma Eğitmeni
| Konu: Geri: Serimiz :):) Perş. Eyl. 02, 2010 10:02 pm | |
| Evet, ben de okumuştum, çok güzel kitaplar. Hatta son bölümde Samwise'ın maceradan sonraki hayatı falan çok hoşuma gitmişti | |
|
| |
Anastacia
| Konu: Geri: Serimiz :):) Ptsi Eyl. 06, 2010 2:34 am | |
| Tamam sağolun | |
|
| |
Keith Matt McMillen Herakles Savaşçısı
| Konu: Geri: Serimiz :):) Paz Eyl. 12, 2010 8:38 pm | |
| Ben en çok 5. kitabı beğendim. Percy Annabeth falan. Tüm taşlar son kitapta yerine oturdu. | |
|
| |
| Serimiz :):) | |
|