Olimpos Rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olimpos Rpg

Percy Jackson ve Olimposlular ile Olimpos Kahramanları serilerinden esinlenilerek oluşturulmuş, zirvedeki rpg forum sitesi.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kerberos'u Yürüyüşe Çıkartıyoruz!!

2 posters
YazarMesaj
Stella Fabiano
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Stella Fabiano

Kerberos'u Yürüyüşe Çıkartıyoruz!! Empty
MesajKonu: Kerberos'u Yürüyüşe Çıkartıyoruz!!   Kerberos'u Yürüyüşe Çıkartıyoruz!! Icon_minitimeÇarş. Şub. 02, 2011 2:58 am

61. Cerberus ile bir macera yaşa.
Mekan: Kolay ölüm.
Katılacaklar: Stell ve Jenny

Stella Fabiano. Okulda en düşük notları almasına rağmen en yakın arkadaşı Athena kızı Lucy sayesinde sınıf atlayan kız. Öğretmeni Bay Merridew ile uğraşmaktan tüm bir dönem boyunca derslerle uğraşmayan melez. Ve bir melez olduğundan emin olduğu halde (hatta hocalardan aşırdıklarına bakılırsa Hermes'in melezi) oda arkadaşı Natalie'nin neden kampa gelmediğini sormaya cesaret edemeyen bir Hades kızı.

İşte o benim. Stella Fabiano.

Ve tüm bu düşünceler Stella Fabiano'yu artık o kadar rahatsız ediyor ki herkesten kaçıp uzak bir yerde tatil yapmasının şart olduğunu düşünüyor. Yani düşünüyordu. Bugüne kadar...

Sabahın ilk ışıkları gökyüzünü aydınlatırken geceden beri kırpmadığım gözlerimi pencereye diktim. Suçluluk duygusu içimi öyle kemiriyordu ki artık uyuyamaz olmuştum. Ve ara dönem diploması almaya bu kılıkta gidersem kesin beni salondan dışarıya kadar kovalarlardı.

Natalie çoktan kalkmış ve giyinmişti, Lucy ise uyuyordu. Ona çok imreniyordum. Her dersi iyiydi ve dönemi kendi alanında birincilikle bitirmişti. Natalie'de fena sayılmazdı ama ben umutsuz vakaydım. Neden savaş stratejileri ile ilgili bir sınav yapılmıyordu? Ya da ateşi nasıl kullanırsınız? Nasıl bir Hades kızı olursunuz?

"Uyan uykucu, bugün diploma alacağız" diye neşeyle bağırdı Natalie kıyafetlerimi üzerime atarken. İşte sorun buradaydı. Tamda diploma ile başlıyordu her şey.

"Hemen hazırlanıyorum"
dedim sessizce aynadan bana bakan saçları elektriklenmiş ve gözlerinin feri kaçmış kızı görmezden gelmeye çalışarak.

"Bir ölüden betersin"
dedi Natalie Lucy'yi uyandırmaya giderken. İyi de zaten ben Ölüler Tanrısının kızıydım!!

(Jenny)

En son Stella Fabiano tarafından Perş. Şub. 03, 2011 1:44 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Jennifer Amy Carter
Zeus'un Çocuğu
Zeus'un Çocuğu
Jennifer Amy Carter

MesajKonu: Geri: Kerberos'u Yürüyüşe Çıkartıyoruz!!   Kerberos'u Yürüyüşe Çıkartıyoruz!! Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 1:30 am

Bütün bir dönemi Yunanistan'da geçirmiştim. Anneannemin ısrarıyla orada okula bile gitmiştim. Yunanca öğrenmiş, Yunanlıların gelenek göreneklerini itinayla uygulamıştım. (Bunu yapmak zorundaydım, çünkü ne zaman bir Amerikalı gibi davransam anneannemden azar yiyordum)
Yine de bir Amerikalı olmayı özlemiştim, kampı ve arkadaşlarımı da özlemiştim. Bende pegasusum Nerissa'ya atlayıp kampa dönmeye karar vermiştim. Tek bir sorun vardı, Yunanistan'dan Amerika'ya kadar pegasusla uçamazdım. Anneannemde gitmemi istemiyordu. Aklıma gelen ilk yol Stell'di. Gölge yolculuğu yapabildiği için kolayca beni Amerika'ya getirebilirdi.
Cebimden bir drahmi çıkarttım ve Stell'e bir İris mesajı yollamak istedim. Fakat sanırım Stell bir törendeydi, yani benim görüntüm birden bire ortaya çıkınca o sırada diploma alan yüzü asık Stell'in dikkati dağıldı ve merdivenlerden paldır küldür düştü! Ancak salonda çıt çıkmadı. Sanırım Stell üzerlerinde öyle bir baskı kurmuştu ki, hepsi eğer gülerlerse başlarına nelerin geleceğini bilirmişçesine susmuşlardı. Yüz ifadelerinde en küçük değişiklik yoktu. Fakat Stell benim arkaşadımdı ve benim gülmeme kızsa da beni yeraltına yollamazdı. Katıla katıla gülmeye başladım, Stell ise sinirle doğruldu ve salondan dışarı çıktı.
Nihayet sustuğumda gözümden yaş gelmişti.
"Çok mu komik buldun Jennifer?" diye sordu. Sanırım yanlış zamanda gelmiştim, Stell'in gözleri parlak alevlerle yanıyor, elindeki diplomaya pis pis bakıyordu. Birden bire elinde sıkı sıkı tuttuğu diploma yanmaya başladı!
"Sakin ol Stell! Bu kadar kızacağını bilseydim başka zaman gelirdim, özür dilerim" dedim. Diploma tamamen küle dönüşünce Stell ellerini silkti.
"Sorun sen değilsin Jenny" dedi. Ona sorun ne o zaman der gibi baktım. Aramızda kelimelere gerek yoktu belli ki, çünkü o da bana salondaki rektörü işaret ederek karşılık verdi.
"Sorunun rektörle mi?" diye sordum.
"Ah, hayır! Baksana, oradaki herkes kendi çabalarıyla diplomalarını aldılar! Bense Lucy'nin zihin yeteneği sayesinde aldım. Üniversite bana göre değil, hem çalışmayı sevmiyorum, hemde daha sonra vicdan azabı duyuyorum"
dedi. Gülümsedim.
"Sanırım iyi bir tatile ve düşüncelerini dağıtmaya ihtiyacın var. Yunanistan'da hoşuna gidecek yerler var Stell, tabi gelmek istersen. Sonra da beraber kampa döneriz" dedim. Stell derin bir nefes aldı. "Lucy'ye haber vereyim, zaten o daha diplomasını almadı. o alana kadar dönmüş oluruz belki de" dedi ve görüntüyü kayboldu. Birkaç dakika sonra Stell yanımdaydı. Saat farkından dolayı şaşkına dönmüştü. Öyle ya, o buraya sabah geldiğini zannediyordu ama Amerika'da gündüz, Yunanistan'da geceydi. Yine de şaşkınlığı uzun sürmedi.
"Biliyor musun, Yunanistan'ı özleyen bir dostum var" dedi pis pis sırıtarak. Böyle yaptığı zaman gerçekten korkunç oluyordu. Başımı salladım.
"o halde onu da buraya getirelim" dedim. Stell'de gülümsedi. Yavaş yavaş o eski yaramaz Stell'e dönüştüğünü görebiliyordunuz.
Elimi tuttu ve kendimi bir anda yeraltında buldum. Kolay ölüm kapısında.
"Ah, hayır Stell! Bu kadar çabuk iyileşeceğini tahmin edememiştim. Kerberos mu?" diye sordum.
"Yunanistan gecelerine biraz renk katmanın zamanı geldi" dedi gülümseyerek. Sonrada tekrar elimi tuttuğu gibi tekrar Yunanistan'a döndük.
"Peki ne yapacağız?" diye sordum. Stell Kerberos'un tüylerini okşadı.
"Şimdi öğrenirsin"
(Stell, senden iyi bir yaramazlık rp si bekliyorum Wink )
Stella Fabiano
Hades'in Çocuğu
Hades'in Çocuğu
Stella Fabiano

MesajKonu: Geri: Kerberos'u Yürüyüşe Çıkartıyoruz!!   Kerberos'u Yürüyüşe Çıkartıyoruz!! Icon_minitimePerş. Şub. 03, 2011 6:54 am

(Demek beni merdivenlerden düşürdün ha, görürsün sen gününü Wink )

Kerberos'u neredeyse dönem başından beri görmemiştim. Kampüste insanlara özgü yaramazlık yapmaktan başka hiçbir şeye vakit bulamamıştım ki!

"Ne dersin Kerberos, gidip sana yiyecek bir şeyler bulalım mı?" dedim. Devasa köpek 'tabi' der gibi suratımı yaladı.

"Bir restorant basacağız" dedim gülümseyerek. Jenny çekinmiş görünüyordu.

"Bunun iyi bir fikir olduğuna emin misin?" diye sordu.

"Korkma, sadece biftek yiyecek, insanları yemesine elbette müsade etmeyeceğim" dedim ve Jenny’nin büyükannesinin evinde yapmamın büyük kabalık olduğunu bildiğim halde yatak odasına dalıp dolapları karıştırmaya başladım.

"Ne arıyorsun Stell?" diye sordu Jenny.

"Kerberos'un boynuna bağlayacak bir şey" dedim çekmecelerdeki çorapları etrafa saçarken. Jenny gülümsedi.

"Yani onu gerçekten evcil bir köpek gibi gezdireceksin, öyle mi?" diye sordu. Başımı salladım ve büyük dolabı açtım.

"Hah, işte burada!"

Upuzun beyaz bir çarşaftı bulduğum ve birazcık uğraştıktan sonra onu Kerberos'un boynuna geçirmeyi başardım. Jenny kapıyı açınca Kerberos kapıdan sığmadı. Gölge yolculuğu ile dışarıya çıktık.

“Bana buranın en pahalı lokantasını göster Jenny. Stell’in yaramazlık yapmaya ihtiyacı var” dedim şeytanca gülerken. Jenny bu çığırından çıkmış Stell’den korkmuş olmalıydı ama sesini çıkartmak yerine önümüze düşüp ışıkları yanan bir binanın önüne getirdi bizi.

“Buraya büyükannemle yemeğe gelmiştik. Biftekler gerçekten güzel” dedi. Kerberos’ta et kokusunu almış olmalıydı ki havlayarak içeriye dalmaya çalıştı, tabi ki kapıdan sığmadı. Bunun üzerine bina deprem olmuşçasına sallandı.

“İnsanlar korktu Stell, belki de Kerberos’u geri götürmelisin” dedi Jenny, yüzünden tedirgin olduğu anlaşılıyordu.

“Merak etme, o kontrol altında” dememle Kerberos’un gölge yolculuğu yaparak içeriye dalması bir oldu. Ah, harika!

“O kontrol altında” dedi Jenny koyu bir alaycılıkla sesimi taklit ederk.

“Kes sesini Jennifer” dedim ve içeriye daldım. Kerberos salondaki insanlarla uğraşmak yerine direk mutfağa dalmış, baş aşçının elindeki tavuğa doğru atlamak üzereydi.

“Kerberos dur! Sakın o adamı yeme!” diye haykırdım. Kerberos durmak yerine mutfaktaki raflara yöneldi, her bir dolabı teker teker yıkmaya, bulduğu her şeyi yemeye başlamıştı. Tüm o insanların Kerberos’u sisten dolayı nasıl gördüklerini merak ediyordum. Acaba her şeyi yıkan bir gölge mi? Yoksa büyük bir köpek mi?

Elime büyük bir biftek aldım ve Kerberos’a bir kez daha seslendim. Eğer Kerberos burada bir insana zarar verirse ve babam buna benim sebep olduğumu öğrenirse beni ölmekten beter ederdi.

Kerberos elimdeki bifteği görünce bana yöneldi, bir an beni yutacağından korktum ama o sırada Jenny iki ayrı bifteği Kerberos’a doğru salladı.

“Kerberos! Gel bunların tadına bak!”

Tabi ki Kerberos o kadar sulu iki güzel bifteği bırakacak değildi. Jenny’nin üzerine atladı ve Zeus’un kızı kocaman köpeğin altında kayboldu.

“Jenny!!” Zeus beni öldürecekti!

“Kerberos! Hemen buraya dön, yaramaz köpek!” diyerek Kerberos’u Jenny’nin üzerinden kaldırdım.

“İyi misin?”

“İyi mi? İyi mi? Aklını mı kaçırdın, yeraltının koruyucu devasa Kerberos’u beni az daha eziyordu! Bana borçlusun Stella!” dedi. İyiydi ya, ne kadar kızarsa kızsın üzerime alınamıyordum. Buna çok sevinmiştim.

“Babanı çağır, Kerberos’u hemen buradan yolla” dedi. Başımı salladım. Aç ve gözü dönmüş bir yer altı canavarını ben tekrar yeraltına indiremezdim, bunu yapsa yapsa babam yapardı.

“Yo olamaz, Kerberos nerde?”

O kadar büyük bir köpeği kaybettiğimize inanamıyordum. Sanırım babam beni öldürecekti!”

“Önce Kerberos masum insanları, ardından da baban seni öldürecek Stell” dedi Jenny.

“Sağol ya! Ne kadar güzel destek oluyorsun!” dedim. Jenny omuz silkti ve lokantadan çıkıp Kerberos’u aramaya başladı.

“Kerberos! Gel kuçu kuçu!” Gülmekten alıkoyamadım kendimi.

“Kuçu kuçu mu? Fino çağırmıyorsun Jenny, bir yer altı zebanisi çağırıyorsun” dedim. Jenny tam bana korkunç bir bakış atmıştı ki önümüzde simsiyah dumanların arasından Hades belirdi.

“Eyvah! İşim bitti” diye mırıldandım.

“Evet küçük hanım! İşin bitti” dedi Hades. Sanırım iyi bir azar yiyecektim.

Rp bitmiştir!

(Okuyucuya Not: Kerberos’un yokluğu Hades tarafından fark edilmiştir ve Hades onu yeraltına yollarken buna kimin sebep olduğunu öğrenmek üzere yeryüzüne çıkmıştır. Stell’e uzuuuun bir nutuk çekmiş, ardından da yine kayıplara karışmıştır. Jenny ve Stell’de Lucy ile konuşup kampa dönmek üzere hazırlıklara başlamışlardır.)

Kerberos'u Yürüyüşe Çıkartıyoruz!!
1 sayfadaki 1 sayfası